Hudson Robocop deri ceket ?
Reklamlar
-
kullanan bir kaç choppercı arkadaşım var, korumaları ani şoklara çözüm dğeil ama sürtünmeleri bir nebze engeller.
fermuar konusunda ise haklısın ancak orda baya pahalı bir ceket var onu da başka bir arkadaş giyiyor, fermuar kısmı dediğin gibi iki katlı, rüzgarı suyu geçirmiyor.
Reklamlar
-
abartmayın bence ben kullanıyom hiçde fermuardan soguk girdiğini hissetmedim nede yağmur girdiğini ben o montla 5 saat yolculuk yaptım bir gram soğukda girmedi...
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
bendede aynı model var koruma olarak zaten ceketi giydiğinizde sağlamlığını hissediyosunuz.bir kaç eksiği var ceket biraz ağır ,birde içinde fermuarlı bi cebi yok telefon koycak kadar bi cep var ama onunda fermuarı olmadığından pek güven vermiyor.bunların dışında mont iyi özellikle fiyatını hakeden bi mont.kışın karda bile kullandım içindense sadece gömlek ve ince süveterle birlikte hiç üşümedim.ama yazın terleteceğe benziyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Ben bu montu almayı düşünüyorum. Kışın motor kullanmayı düşünmüyorum. Bu montu ekim'e kadar şehir dışı yolculuklarda kullanmak için alacağım. Belki gündüz içliği çıkarıp, çantaya koyarım, akşamları takarım. Bu amaçla kullanacağım bir mont arıyorum. Başka tavsiyelere açığım.
Kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini alabilir miyim? Tekstil montların bu fiyat olanları olduğunu düşününce fiyat makul gelmeye başladı. Hudson Deride bir deri mont denediğimde bana çok sert geldi, alçıya alınmış gibi hissettim. Satıcı zamanla yumuşar dedi fakat ban pek inandırıcı gelmedi. Bu konuda yorum yapabilir misiniz?
Büyük ihtimalle şehir içi için birde yazlık alacağım.
-
Gayet mantıklı düşünmüşsün. Uzun yolda rüzgarı geçirmeyeceğini düşünüyorum. Okuduğum kadarıyla tonla kullanan var bu montu ve neredeyse tamamı memnun. Satıcı doğru söylemiş ayrıca, zamanla yumuşuyor deri ceketler. Ama zaten sert ve kalıp gibi olması güzel bence. Güven de veriyor insana.
-
takendy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar indirim satış argumanıdır , bu cekette %10 bindirim var 250 TL idi bu ceket
emre_tnl adlı üyeden alıntı
285 tl fiyatı
O mont bu mont mu? Neden 2'ye katlanmış fiyatı bilgisi olan var mı?
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-2521-HL-Robocop-Bay-Deri-Ceket.html
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
metci adlı üyeden alıntı
O mont bu mont mu? Neden 2'ye katlanmış fiyatı bilgisi olan var mı?
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-2521-HL-Robocop-Bay-Deri-Ceket.html
2011 de o fiyatmış
-
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Vay anasını.. Bi bu mont, bi de honda cbf.. Alıp koymak lazımmış kenara 8-10 tane. Ne yatırım olurmuş yahu, görememişiz geleceği zamanında
-
HUDSON dan 6 ay önce alıştım bu montu ben aldığımda 420 liraydı şimdi 500' ü biraz geçmiş durumda.. gerçekten çok ağır ama güven veriyor.. bu kış aralık-ocak ve şubat aylarında karlı olmayan havalarda kullandım soğuğa karşı dayanıklı düşük hızlarda kazalarda da işe yarayacağını düşünüyorum ama ciddi kazalarda ne olur bilemem...benim şikayetim sadece 3 cebi olması biri iç ikisi yan çepler...pek kullanışlı değil özellikle iç cep ağız eğiminden dolayı güven vermiyor. Fermuar dikişleri kötü ben aldıktan 1-2 ay geçmeden bütün fermuar dikişleri sökülmeye başladı iyi bir deri ustası bulup hepsini yeniden sağlamca diktirdim. bu arada iyi, dikkat çeken gören herkesin beğendiği bir model
-
Bende kullanıyorum bu modeli azizsele nin dediği gibi cepler çok kullanışsız yan ceplere elimi sokacam diye acaip şekillere giriyorum 500 lira diye bakmayın siz mağazaya gittiğinizde %50 indirim oluyor ki buda zaten normal fiyatı 250 liraya alırsınız zaten sitesindede genel de çoğu ürünleri indirimli yazıyor hemde öyle böyle değil %30 -%50 arası hep indirimler
Ama mont kaliteli hakketten kesinlikle o güveni veriyor insana
Geçen nişanlım alıyım dedi sırtımdan dur felan diyene kadar omzumdan cıktı mont eline aldığı gibi yamulması bir oldu "ANAMMMM BUNE AĞIR BÖYLEEE" diye haykırdı
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
-
aksoyy adlı üyeden alıntı
Bende kullanıyorum bu modeli azizsele nin dediği gibi cepler çok kullanışsız yan ceplere elimi sokacam diye acaip şekillere giriyorum 500 lira diye bakmayın siz mağazaya gittiğinizde %50 indirim oluyor ki buda zaten normal fiyatı 250 liraya alırsınız zaten sitesindede genel de çoğu ürünleri indirimli yazıyor hemde öyle böyle değil %30 -%50 arası hep indirimler
Ama mont kaliteli hakketten kesinlikle o güveni veriyor insana
Geçen nişanlım alıyım dedi sırtımdan dur felan diyene kadar omzumdan cıktı mont eline aldığı gibi yamulması bir oldu "ANAMMMM BUNE AĞIR BÖYLEEE" diye haykırdı
valla herkesin verdiği ilk tepki " abi bu ne yaa" vb... annem bir kere koltuktan alıp askıya asmak istedi o gün bugündür ne zaman giysem kızıyor bana " kendine neden zulüm ediyorsun, belini, başını ağrıtıcan o giyilir mi?" diye ve bunu ciddi ciddi yapıyor ...neyse ki şimdi Rev'it aldım... çok hafif ve kullanışlı
-
Yazın kullanım da çok sıkıntı yaratır mı bu mont ?
-
hort oldu ama yazın tabiki durduğunda terletiyor
-
emre_tnl adlı üyeden alıntı
285 tl fiyatı
şimdi 592 insanı motordan sogutuyorlar yeminle
-
Bu sıcakda bu montu alıp napıcaksın .30 km sonra su kaynatmaya başlarsın zaten dffg
-
ben kondura kumaş olanını 3 senedir giyiyorum 2 defa kaza yaptım 2 sene kadar önce.gayet rahat havalandırması bol kış için güzel.tavsiye ederim.
-
Konuyu tekrar hortlatayım.
Deri mont olarak görünüş itibariyle sadece bu robocop deri mont hoşuma gitti. Ağırlığı dışında kullanım ve koruma olarak da herkes memnun anladığım kadarıyla.
Benzer tarzda bildiğiniz başka modeller var mıdır?
Teşekkürler..
-
-
16 Haziran 2015, 05:32
Konu tekrar hortlamasa mı
Arkadaşlar bu mont nasıl bir ivme göstermiş aklım almadı bir ekonomist varsa lütfen yorumlasın durumu!!
Şu an fiyat 877 tl inanılır gibi değil!!
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-...bay-deri-ceket
Bu arada belirtmekte fayda görüyorum daha önceki alış veriş tecrübelerime dayanarak aşla birdaha kullanmayacağım bir firma önünden bile geçmem hatalı oldukları halde bir küfür etmedikleri kaldı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)