Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Babasının elinden kurtulup ölüme gitti

REKLAM ALANI

İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, babasının elinden kurtularak yola fırlayan 7 yaşındaki bir çocuk, motosiklet çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
    Jandarma, kazanın ardından kaçan motosiklet ve sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlattı.

Torbalı’da oturan Enver Türbün, bugün saat 15.00 sıralarında oğlu Ahmet ile gezmeye çıktı. Yazıbaşı Semti, 29 Ekim Mevkisi’ne geldiklerinde, küçük Ahmet, babasının elinden kurtularak yola fırladı.
    Bu sırada hızla gelen bir motosiklet, çocuğa çarparak kaçtı. Kanlar içinde kalan küçük Ahmet, yoldan geçen bir otomobille Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
    Doktorlar durumu ağır olan çocuğun Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkine karar verdi.
    Bunun için hava ambulansı istendi. Küçük Ahmet, hava ambulansının ineceği 7 Eylül Stadı’na getirildi. Ancak, burada kalbi duran çocuk, doktorların çabalarına rağmen hayata döndürülemedi.
    11 dakikada stada ulaşan hava ambulansı ise yapacak bir şey kalmadığı için geri döndü.

Acı haberi Torbalı Devlet Hastanesi’nde alan anne Fatma ve baba Enver Türbün sinir krizi geçirdi.
    Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, kazanın ardından kaçan motosiklet ve sürücünün bulunması için bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini belirterek, çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Gökhan YALKALK/TORBALI (İzmir), (DHA)

Haber hakkında ne desem bilemedim. İçim cız etti.

Allah sabır versin acılı aileye
    Arkadaşlar neyin ne zaman önümüze fırlayacağı belli olmuyor.
    Her zaman önümüze ani bir şey çıkacakmış gibi motosikletlerimizi kullanalım lütfen.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    yorum yapmayı hiç istemiyorum :(((((((((((((
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    Allah düşmanımın başına vermesin.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Allah sabır versin

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Ufak bir çocuk olunca üzüntü daha da büyük oluyor.
    Kaçan şerefiz de bir an önce yakalanır umarım. Kendisinin de ciddi hataları vardı ki kaçtı.

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    çocuklara dikkat. dün yolda 40-50 ile giderken park halindeki kamyonetin arkasından yola bi top fırladı, hemen arkasındanda yola bakmadan bi çocuk. neyseki mesafe uzaktı ve top yola fırlayınca dikkatli davranıp yavaşlamıştım. ne zaman ne yapacakları belli olmuyor gerçekten.
    Allah rahmet eylesin...
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu meslek insanı hissizleştiriyor
    Ama konu çocuk olunca durum değişiyor. Çok acı birşey Allah sabır versin...
    112ciyiz

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Söylecek birşey bulamıyorki insan..
    Allah rahmet eylesin.. :(
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    allah sabır versin.....allah korusun...

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Allah sabır versin :S
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    allah rahmet eylesin aileyede sabır versin. vurdu kaçtı nasıl olur ya anlam veremiyorum. yollar bbg evi gibi her kavşakta kameralar var onlar yetmez gibi alış veriş merkezlerinden tutta benzinliklere kadar pek çok yerde kamera mevcut. birine takılmasa mutlaka birine takılır.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    allah rahmet eylesin..ailesine sabır diliyorum..
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Üzücü bir durum.

Kaçan kişi yanlış mı yapmış doğru mu yapmış ben tam karar veremedim çünkü bazı yörelerde halk toplanıp linç olayına girişiyor.Trafik kazasına karıştıktan sonra kaçmak zaten yasalara göre de suç.Ama dediğim gibi acaba linç benzeri bir şeyden mi korktu?

Trafik denilen olay eğitimli eğitimsiz, çalışan-çalışmayan, yaşlı-genç-çocuk, yani kısacası tüm insanları ilgilendiren bir konu.İşaret lambalarının anlamları yada trafik levhalarının anlamlarından ibaret de değil. Daha ilkokuldan itibaren ayrı bir ders olarak ve ciddiye alınarak öğretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aslında çok fazla detay var.En ince ayrıntılarına kadar sadece ilkokulda da değil; eğitimin her seviyesinde; üniversite dahil, bıktırana kusana kadar öğretilmeli anlatılmalı diye düşünüyorum.Yahu integral denklemleri çözmeyi bilmiyorsan ölmezsin ama trafik kurallarını bilmiyorsan ölebilirsin.Neden ciddiye alınmaz ayrı bir ders olarak öğretilmez hiç anlamıyorum. Çocuklara el yıkamak tuvalet kuralları vs. gibi temel hijyen kuralları nasıl öğretilmesi gerekiyorsa bu da öyle bir şey.

Yayaların trafikteki en şuursuz öge olduğunu düşünüyorum.Herhangi bir araç kullanmadığı için kendini trafiğin dışındaki dokunulmaz bir alanda sanıyor.Kardeşim yok öyle bir şey! Senin de bir takım sorumlulukların, uyman gereken kurallar var. Karşıdan karşıya podyumda yürür gibi salına salına geçilmez.Çabuk olunur.Gezintiye çıkmış bile olsan bir yolun karşısına geçerken yürüyüş temponu arttırıp bir an önce karşıya geçmek gerekir.Kaldırım olduğu ve kaldırımlar esnaf ve park eden araçlar tarafından işgal edilmediği sürece kaldırımdan gitmek gerekir.Görüyorum bazı insanlar bir basamak çıkmaya üşendiği için yoldan yürüyor!

Yaya olmak her durumda haklı olmak manasına gelmiyor.Ayrıca kazalardan da görünmez bir koruma kalkanı ile korunmuyor insan yaya olunca.Bu olay için yazmıyorum.Hepimiz motordan inince yaya oluyoruz.Dikkatli olalım.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    çarpan kişinin kaçması tabiki suç ama çocuğun ailesinin de suçlu olabileceği düşünülmeli ,

sizlern hiç görmüyor musunuz yolun ortasından çocuklarının elinden tutmadan yürüyen yada yetişemeyecekleri mesafede geriden yürüyen ebeveynleri ,

7-8 sene evvel annesinin gözleri önünde küçük bir kız çocuğunun üstünden arabayla geçtim , kızı gördüğüm an hiç frene basmadım ve direkt üstünden geçtim , durup hemen en yakın hastaneye annesi ile götürdük , tüm kontroller tedaviler vs. yapıldı , allahıma şükürler olsun kız çocuğunda büyük ve kalıcı bir hasar yoktu...

tabi yaralanmalı trafik kazası olduğu için polis hastaneye rapor tutmaya geldi , kızın annesine kazanın nasıl olduğunu sordular ,

kadın direkt olarak , memur bey arkadaşın hiçbir suçu yok hata benim diye suçunu kabul etti ve tutanak bile tutulmadan hastaneden ayrıldık...

her zaman zarar gören taraf haklıdır diye bir önyargı olmamalı ,
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yavrucak yola fırlamış işte 7 yaş altı erkek çocuklarında var bu hareketler...Allah anasına babasına sabır versin...

http://www.haberciniz.biz/annesinin-...ti-623342h.htm

http://www.gemlik.com.tr/haberdetay/...3%BD-ezdi.html

http://www.arnavutkoyden.com/arnavut...za-cocuk-oldu/

çok acı bir durum...

kaçan kişide Allah bilir ehliyetsiz 18 yaş altı bir genc...düşmemesi şaşırttı ve o panikle kaçması doğal...inşallah vicdanına yenik düşer ve teslim olur...çünkü suçu günahı yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    eğer kaçan kişide ehliyet yoksa var haline yandıı ki ne yandııı...
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

_halil_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E 2011
    Yazıbaşı mı ? Kaçan kişide %90 ehliyet yoktur bizim buralarda herkes ehliyetsiz kullanıyor
    - Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..

- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..

aparat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Rabbim taksiratını affetsin ailesine sabır versin ....

acı bir durum söylenecek pek birşey yok.
    ...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
    Drift Religion

Motosikleti
    Aprilia RS "08
    Allah rahmet eylesin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yavrucak yola fırlamış işte 7 yaş altı erkek çocuklarında var bu hareketler...Allah anasına babasına sabır versin...

http://www.haberciniz.biz/annesinin-...ti-623342h.htm

http://www.gemlik.com.tr/haberdetay/...3%BD-ezdi.html

http://www.arnavutkoyden.com/arnavut...za-cocuk-oldu/

çok acı bir durum...

kaçan kişide Allah bilir ehliyetsiz 18 yaş altı bir genc...düşmemesi şaşırttı ve o panikle kaçması doğal...inşallah vicdanına yenik düşer ve teslim olur...çünkü suçu günahı yok...
    Evet doğrudur.
    burada ilk kurban masum yavru,ikinci kurban motosiklet sürücüsüdür.
    Toplumdaki genel kanı" hızlı gitmiş şerefsiz,ezmiş kaçmış.bunların hepsi böyle"sözü ile özetlenebilir.
    Motosiklet kullansak da biz de o toplumun bir parçasıyız ve genel kanıdan payımızı almışız.
    İşte bu yüzden yorumlarına her zaman değer verdiğim sevgili dostum Levsy bile , kaçana" şerefsiz" diyebiliyor.Neden şerefsiz?.
    kaçtığı için mi?
    hayır o genel kanıdan bizde arta kalandan dolayı yani
    "hızlı gittiği için şerefsiz" di mi?.
    oysa hiç bir motorcu kasten ezmez,ne bir çocuğu,ne de tarla faresini.Çünkü motorcu Rabbül alemin bize emanet verdiği bedeni güzelliklerle doldurmayı başarabilen sevgili kullardan biridir.Ancak her motorcu insandır ve tutkularına yenik düşer,olmadık yerde heyecan arar.Bu da onun şerefini değil,motorculugunu zedeler.
    hangimiz yapmadık insanları ürkütecek denli gaz açmayı?
    işte o anda olsa bu olay şerefsiz mi olacaktık?.
    Bu yüzden genel kanıdan kopamayanlar kendilerini bir sorgulamalıdır ve empati yapmalıdır.
    İnsanın temel ihtiyacı yaşamaktır.
    Yaşamımızı gereksiz yere tehlikeye atmayı mı yoksa çerçevesini çizemediğimiz bir şeref kavramına sahip olmayı mı tercih ederiz?
    Yaralı için yapabileceğimiz hiç bir şey yoksa, en doğru davranış en yakın karakola gitmektir.
    kaçan bir şekilde yakalanır ya da teslim olacaktır emin olun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:48 ----------

Hukuken bakarsak,motoru devirmeyecek bir çarpmada motosikletin yoluna devam edebilmesi onun fazla süratli olmadığını gösterir,
    motorcu gidip teslim olsa en kötü ihtimalde 1 ay tutuklu kalır,ilk celse tahliye olur ve sabıkası yoksa alacağı 2 yıl hapis cezası paraya çevrilir..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler