Merhabalar Selin Hanım. Yazılarınızı ve blogunuzu uzun zamandır çok severek takip ediyorum. Bu kadar geç yazmamın sebebi bütün yazdıklarınızın hepsini okuyup ona göre yorum yapmaktı. Öncelikle forum sizin gibi gezmeye bayılan, bilinçli, inanılmaz derecede pozitif, herkese aynı sıcaklıkta yaklaşan bir bayan motorcu üyesi olduğundan dolayı çok şanslı.. Zira paylaşımlarınız bizleri bir çok şeye teşvik ediyor, cesaretlendiriyor, gözümüzü başka dünyalara açıyor. Bu konuda her zaman destekçiniz ve takipçiniz olacağıma her zaman emin olabilirsiniz.
Work And Travel Yapmış bir öğrenci olarak San Diego, Los Angeles, Chicago ve Tijuana'ya gittim. Gerçekten yurtdışı insanın ufkunu açıyor. Dünya'yı sadece Türkiye'den ibaret olmadığını yaşayarak öğreniyorsunuz. Gözlemlerinizi, gezilerinizi, arkanızı güneşe verip rüzgarın götürdüğü yere gitmeyi hep gerçekleştirmek istedim. Ancak o zaman ki şartlar ve cahillik dolayısıyla sadece otobüslerle gerçekleştirdim
Kocaa Amerika dile kolay bambaşka bir dünya. Aslında sadece Amerika değil benim düşüncem ruhumda var bu benim
Şimdiden emekli olup evimi satıp bir karavan içine güzel bi Enduro motorsiklet, bütün dünyayı gezesim var
BENİ EN İYİ ANLAYAN İNSANLARDAN BİRİ OLDUĞUNUZU YAZILARINIZDAN ANLAYABİLİYORUM !!
Neyse demek istediğim hayatınza gerçekten imreniyorum. hee bu demek olmuyor ki ben sap sap evde oturuyorum
bende kendi çapımda fırsat bulur bulmaz atlıyorum motorsikletime çıkıyorum şehir dışına.. günü birlikte olsa alıyorum çadırımı orada öğle uykusu geçiriyorum.. Özgürlüğü, sürekli aynı yerde yaşamak zorunda olmadığımı anlıyorum.
Gezme isteği yeter ki insanın içinde olsun değil mi ???
Yazılarınızı sürekli takip edeceğime emin olabilrsiniz. Sanal ortamda dahi olsa sizinle tanışmak çok güzel
Tekeriniz hep düz bassın.
Fırat BALBOZAN