Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Macera Dolu Amerika :)

REKLAM ALANI
    speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    ---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

[/COLOR]Mail kutuma düşen her yeni mesajınız var anonsu derhal laptop un başına geçerek bendeniz sessiz çoğunluğun yeni neler var meraklanmasına sebeb olduğu doğrudur ancak daha önemlisi buradaki basında VOA daki departmanların kapanması,azaltılması konusunda ileri geri konuştuğuna şahit oldum umarım iç sıkıntının nedeni bunlar değildir
    Herşey gönlünce olsun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MK America - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'de bu motosiklet bana ulaşılmaz geliyor. 650lik olan tam ihtiyacım ama dediğim gibi, Türkiye şartlarında ne benzine ne de bakıma para yetişir.
    Doğru, Türkiye'deyken ben de pek cesaret edememiştim. Burada 400'le başladım yine motor macerama ama kısa sürede "Ne yaptım ben?" deyip 650 aldım bir tane. İyi ki yapmışım. Ama beni kaç bin kilometre taşıyan farklı farklı 400'lerime müteşekkirim tabii ))

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

[/COLOR]Mail kutuma düşen her yeni mesajınız var anonsu derhal laptop un başına geçerek bendeniz sessiz çoğunluğun yeni neler var meraklanmasına sebeb olduğu doğrudur ancak daha önemlisi buradaki basında VOA daki departmanların kapanması,azaltılması konusunda ileri geri konuştuğuna şahit oldum umarım iç sıkıntının nedeni bunlar değildir
    Herşey gönlünce olsun.
    Türk medyasında az oradan oraya gezmemiş bir insan olarak iş konusundaki olumsuzluklara çok bağışıklığım var benim Ama o bir yana, şimdilik beni ilgilendiren hiçbir sorun yok VOA'de. Yaptığım işler çok değerli ;)))) Şımarıklık bir yana, hayır iç sıkıntımın sebebi o değil. Keşke o kadar basit olsa... :(
    Ama sessiz çoğunluğum olmanıza/kalmanıza sevindim Teşekkürler tekrar....

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Alıntı MK America adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru, Türkiye'deyken ben de pek cesaret edememiştim. Burada 400'le başladım yine motor macerama ama kısa sürede "Ne yaptım ben?" deyip 650 aldım bir tane. İyi ki yapmışım. Ama beni kaç bin kilometre taşıyan farklı farklı 400'lerime müteşekkirim tabii ))

---------- Post added at 16:08 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Türk medyasında az oradan oraya gezmemiş bir insan olarak iş konusundaki olumsuzluklara çok bağışıklığım var benim Ama o bir yana, şimdilik beni ilgilendiren hiçbir sorun yok VOA'de. Yaptığım işler çok değerli ;)))) Şımarıklık bir yana, hayır iç sıkıntımın sebebi o değil. Keşke o kadar basit olsa... :(
    Ama sessiz çoğunluğum olmanıza/kalmanıza sevindim Teşekkürler tekrar....
    Always!! never mind

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Bugün bir kameraman arkadaşı motor almaya ikna ettim. Hızla ilerliyorum ;)

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Yahu ben bu konuyu nasıl gözden kaçırdım?

Takipcinizim artık, tebrik ederim...
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu ben bu konuyu nasıl gözden kaçırdım?

Takipcinizim artık, tebrik ederim...
    Olsun, çok geç değil. Daha yeni başlıyoruz

Motosikleti
    cbf 150
    50 eyalet, 9.000.000 km kareden fazla yüz ölçümü, 7.500.000 kmden fazla gidilebilecek yol ... Bu maceraya ömür dayanır mı bilmem ama rakamlara bakılırsa gerçektende macera doluymuş Amerika... Bu arada blogunuzdaki konuları okutma fonksiyonu çok kullanışlı olmuş, bu ince detay için teşekkür ederim.

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650

Bizler de canız, yanarız...

Motosiklet anılarımı ve gözlemlerimi anlattığım blog sayfasında ilginç öyküleri olan Türk ve Amerikalı motorculara yer vermeye çalışıyorum. Facebook hesabım sayesinde tanıştığım Ogün Bülent Görgün de bunlardan birisi. Youtube'a konmuş bir performansını izledikten sonra "Kesin bir röportaj yapmalıyım" dedim kendi kendime... Yaptım da Çok da keyifli geçti.

Motosiklet ve motosikletçiler üzerine şarkılar yazan ve besteleyen ve hatta yorumlayan bir isim Ogün. Amatör bir heyecan taşıyan bir profesyonel. Farkedin artık farkedin şarkısı yakınlarını motosiklet kazalarına kurban vermiş birçok motosikletçiyi derinden etkileyecek sözlere sahip.

15 dakikanın üzerinde ama su gibi akan bir röportaj oldu. Dinlemenizi, yazının içindeki slideshow, klip taslağı ve hayatını birkaç yıl önce kaybeden sevgili Orhan Atasoy abinin ilk motosiklet şarkısının Youtube'daki derlemesini incelemenizi isterim. üzerine konuşabileceğimiz bir röporta oldu kanımca...

Birkaç saat sonra blogda olacak. Heyecanımı paylaşayım istedim ;)

Röportajdan kısa bir alıntı:

"...
    "Motosikletçilerin kimsesizler yurtlarını, Darülaceze'yi ziyaretlerinde birlik ve beraberliklerini gördükten sonra gidiş-sürüş ve kavuşmaların ardından motosiklet kazalarında kaybettiğimiz arkadaşları görmek bende büyük bir hüzün yarattı. Bu çığlığı bir şekilde anlatmalıydım" diyor Ogün.

Benim de internette görüp çok sevdiğim ilk şarkısı işte böyle ortaya çıkmış. Motosikletçilerin serseri olmadığını "Kimse bize serseri demesin, Yollarımızdan eylemesin, bizler de canız yanarız, kaybettiklerimize ağlarız" diye anlatmış "Farkedin Artık Farkedin" adlı şarkısında.

"Motosikletçi Abi/Abla" ve ardından "Rüzgarın Çocukları" şarkıları gelmiş.
    ...
    "

Aranızdaki sıradışı motosikletçileri, öyküleri, resimleri Amerikalı motosikletçilerle paylaşmaya devam etmek istiyorum. Arzu edenler motosikletlikiz@gmail.com adresimden bana ulaşabilirler.

Şimdilik sevgiler,

Selin

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    hoşgeldiniz.
    Amerika en çok görmek istediğim yerlerden birisi.
    motosiklet ile ilgili değişik yazılar hikayeler hep de aradığım şeylerdi.

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650

Sen Beni Anlarsın...

@crxforever, çok teşekkür ederim. Umarım seversin yazıları...

Bu arada röportajı yayınladım. Adresi: http://blogs.voanews.com/turkish/sel...beni-anlarsin/

Ogün Bülent Görgün'ün konserlerinde çekilmiş resimlerinden kısaca derlediğim ve altına bir şarkısını yerleştirdiğim slideshow'u da aşağıda bulabilirsiniz

Vaktiniz olduğunda sonuna dek dinleyin isterim ses dosyasını. Yorumlarınızı buraya ve sayfaya beklerim

Hikaye ve fotoğraflarınızı da....

;)

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı silentsorrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50 eyalet, 9.000.000 km kareden fazla yüz ölçümü, 7.500.000 kmden fazla gidilebilecek yol ... Bu maceraya ömür dayanır mı bilmem ama rakamlara bakılırsa gerçektende macera doluymuş Amerika... Bu arada blogunuzdaki konuları okutma fonksiyonu çok kullanışlı olmuş, bu ince detay için teşekkür ederim.
    Teşekür ederim. Seslendirme kısmı benim en sevdiğim şeylerden. İşe yaramasına sevindim ;)

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler Ogün Bülent Görgün'ü tanıma fırsatımız oldu çok hoş parçaları varmış
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Ogün Bülent Görgün'ü tanıma fırsatımız oldu çok hoş parçaları varmış
    Ben de facebook hesabım sayesinde görmüştüm videolarını. Amerikalı motorcularla da apylaştım, dili anlamasalar da fikirlerini merak ediyorum. Burada benzer bir iş yapan var mı diye de araştırıyorum. Sizi bilgilendireceğim

Teşekkürler Felon ;)

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Genellikle motosikletle ilgili paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama başka Amerika maceralarım ilginizi çekerse onları da paylaşabilirim ;) Örneğin bir kafesin içinde "Büyük Beyaz" olarak adlandırılan köpek balıklarıyla yüzyüze gelmeyi planlıyorum. Yapabilirsem resimlerimi paylaşabilirim Suyun altında çok iyi çıkmayacağıma eminim ama! Köpekbalıkları iyi çıkacaktır, eminim

Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı MK America adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Genellikle motosikletle ilgili paylaşımlar yapmaya çalışıyorum ama başka Amerika maceralarım ilginizi çekerse onları da paylaşabilirim ;) Örneğin bir kafesin içinde "Büyük Beyaz" olarak adlandırılan köpek balıklarıyla yüzyüze gelmeyi planlıyorum. Yapabilirsem resimlerimi paylaşabilirim Suyun altında çok iyi çıkmayacağıma eminim ama! Köpekbalıkları iyi çıkacaktır, eminim
    Sevinç çığlıklarıyla karşılık vermeyen ama fotoları merak eden sessiz bir kalabalık olduğuna eminim ;) Yine de paylaşacağım Bu arada bir süreliğine izinde olabilirim. Ama blogda sizin fotolarınızdan oluşan birkaç bölüm bırakma niyetindeyim. Bugün üzerinde çalışacağım. Ben olmasam blog yalnız kalmayacak yani ;)

Haftasonu Irene kasırgası geçti buradan. Motora binemedim tabii () ama en azından ev de uçmadı Buraya ulaşana kadar tropikal fırtınaya dönüşmüştü zaten. Motoru da kapalı garajda tuttum. Kurtardık bir kez daha yani

Sevgiler... ve şimdiden hepinize İyi Bayramlar!!!!

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O zaman korku dolu bir video bekliyoruz ama kafeste tutuldukları için artık pek vahşilikleri kalmamış olabilir
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

amerikada yapçak başka bişey bulamadın mı?

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman korku dolu bir video bekliyoruz ama kafeste tutuldukları için artık pek vahşilikleri kalmamış olabilir
    Büyük beyazlar değil, onları görmek isteyenler kafese giriyorlar. Okyanusun ortasında doğal ortamlarında onları ziyaret gibi birşey...

Fotoları merakla bekliyoruz efem...

---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Alıntı kadirr26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amerikada yapçak başka bişey bulamadın mı?
    Daha iyi bir fikrin var sanırım ?
    FOR THE HORDE...

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

Alıntı seckin_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .
    .

Daha iyi bir fikrin var sanırım ?
    yav dicem şimdi sn avukatımın ya da danışmanı falan mısın.
    olmucak,ortam gerilcek ,tartışçaz vs.
    neyse ii bayramlar.

seckin_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1150GS Adv
    Alıntı kadirr26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

yav dicem şimdi sn avukatımın ya da danışmanı falan mısın.
    olmucak,ortam gerilcek ,tartışçaz vs.
    neyse ii bayramlar.
    Kimsenin avukatı ya da danşmanı değilim. Büyük Beyazlarla okyanusun içinde burun buruna gelmekten daha heyecanlı hangi aktivite geldi aklına onu merak etmiştim sadece. Hayırlı bayramlar bu arada...
    FOR THE HORDE...

16. sayfa BirinciBirinci ... 6141516171826 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler