Sos derken köpeği zehirlemek midir kasıt?
Ben sivaslıyım kangallarım var:D size %100 çalışan bir şey söyliyim,köpeği görünce oldukça yavaşlayın ve köpeğe bakmayın en azgın köpek bile 1 kere havlar ama kesinlikler peşinizden koşmaz. ;D Ayrıca insan vücudu korkunca birşey salgılıyormuş köpek bunun kokusunu alıyormuş,siz çaktırmayın. :D
tamam konunun cilki cikmis )
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
bende çok korkuyorum köpekten fakat köpek gelip avladığı zaman panıklemeyıp normal seyrimde devam ettiğimö zaman sadece yanımda havlıyo ve bişey yapamıyo. ama bunlar şehir köpeği , köydekıler daha vahşi olabılır :=))
selam mototosiklet tutkunları,
ben motora biner binmez köpek korkusu sarıyor aldığım önemler
1-Motorun ön maşsına yer yuvarlak bir su borusu parcası tutturdum direksiyondan maşaya parelel inşaat demirini baston şekline getirip hortumun içinden geçirdim o demiri direksiyonun orda taşıyom
2.Su tabancası aldım içine hipo koydum gelirseler durup sıkacam
3.Çatpat tabancası aldım motorda bulunduruyom
4.Arka koltuğa köpekten korkmıyan birini alıyom
5.Geçenlerde birisi bi kokudan bahsetti o kokuyu sürünce köpek yaklaşmıyormuş.
kafa koydum bi saldıran köpeği yaralıyacam
Allah iyi motor tutkunlarını köpekten korusun amin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:31 ----------
selam mototosiklet tutkunları,
ben motora biner binmez köpek korkusu sarıyor aldığım önemler
1-Motorun ön maşsına yer yuvarlak bir su borusu parcası tutturdum direksiyondan maşaya parelel inşaat demirini baston şekline getirip hortumun içinden geçirdim o demiri direksiyonun orda taşıyom
2.Su tabancası aldım içine hipo koydum gelirseler durup sıkacam
3.Çatpat tabancası aldım motorda bulunduruyom
4.Arka koltuğa köpekten korkmıyan birini alıyom
5.Geçenlerde birisi bi kokudan bahsetti o kokuyu sürünce köpek yaklaşmıyormuş.
kafa koydum bi saldıran köpeği yaralıyacam
Allah iyi motor tutkunlarını köpekten korusun amin
bence köylere filan giderken iki kişi gitmekte fayda var ayrıca önce düşmekten korunmalı koyun sürüsü görülürse kenarda beklenmeli köpek geldiği zaman durulup motor arada siper edinmeli ben şuan heybede maytap,çatpat tabanca,su tabancası ve demir çubuk taşıyorum Allah hepimizi korusun
bence köpek kokuya karşı duyarlı,
insan korkunda bazı hormon salgılıyor köpekte bunun kokusundan anlıyor.
en iyisi arkada biri sopalı gitmek
köyde motor süren anlar dostum köpek sorununu varlığını ,sorunu olmuyan okumaz geçer gider selametle kal
Bugün birkaç köyden geçtim.Çoban köpekleri daha ağır abi takılıyor.Ama ufak olanlardan 3 tanesi hücuma kalktı tekme salladım bıraktılar gaz açmadım gelmediler arkamdan zaten.Göz teması kurmayın tehdit olarak algılıyorlar.
Herkezin köpeklerle ilgili bi sıkıntısı var anlaşılan.
Bu köpekler sadece benimlemi iyi geçiniyor
Gerçi it ite zarar vermezmiş o ayrı mevzu...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
canım kardeşim bu konu başlığı altında yazıla hiç bir bilgi Van ilinde olan çoban köpeklerine ve köy köpeklerine etki etmez
geçen yine böyle bir konu açılmıştı rektörün biri kampüsteki köpekleri kovalatıyor diye
BEN O REKTÖRÜN YERİNDE OLSAM GECE GİRER KÖPEKLERİN TAMAMINI ZEHİRLETİRİM
tepki vermeyin hemen nedenini söyliyecem
Yüzüncü Yıl Üniversitesi rektörü çok değerli çok kaliteli bir insandır ve bir okadarda hayvan severdir o yüzden hiç bir şeilde başı boş köpeklere müdahele ettirmemiştir
Ta ki üniversitenin orta yerinda zavallı bir kız çocuğunu parçalayana dek kız kaç gün komada yattı ve sakat kaldı
ŞİMDİ O HAYVAN SEVERLERE VE ÇIĞIRTKANLIK YAPANLARA SORARIM O KIZ SİZİN ÇOCUĞUNUZ OLSAYDI NE YAPARDINIZ?
birader ben bir tek şey gördüm o da özellikle çobanların köpği bilerek saldırttığı açık ve net söylüyorum ben motosiklet sürerken kesinlikle silahlı dolaşırım ama gerçek ama kurusıkı mutlaka tabanca olur bende
antin kuntin bir yere gideceksem eğer kesinlikle gerçek tabanca olur bende bunun köpeğinden tutun terörüne kadar her türlü illeti var
şehir içinde özellikle kuru sıkı taşırım arada gerizekalı bi sürücü bazan çok öküzleşip ben kaçtığım halde üzerime kırmaya (bilerek ve görerek) ve beni düşürmeye çalışmakta o zaman elimi belime atıyorum adam kuru sıkıyı görünce direk kaçıyo
ha köpek meselesine gelince şimdiye kadar bi 50 tanefilan vurmuşumdur en sonuncusunu cuma günü vurdum
motorda tiger egzost var köpek saldırınca dururum gaz veririm sese rağmen üzerime gelmeye devam ediyorsa (saldıran köpeklerin %99 u egzost sesinden tırsıp kaıyor çünkü) direk çeker vururum zaten dikkat edin köpeğin sahibi anında bi yerlerden çıkar ve bundan emin olun köpeğin sahibi saldırtmıyorsa köpek hiç bir şart altında ısırmaya yönelik hareket yapmaz havlar havlar kaçar
o yüzden sahibinede bi güzel küfrü basarım niye saldırtıyon senide vurim mi diye
sana tavsiyemdir köy yerindesin ver 30-40 tl bi kuru sıkı al olaya sadece köpek gözüyle bakma bunun kurdu çakalı finada var
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Otopsici neler diyorsun sen !!!!! Gerçekten tabancayı çekip köpekleri mi vuruyorsun ? Gerçek ise senin tedavi olman gerekli, toplum için tehlikelisin. Yaptığın iş ruh sağlığını bozmuş senin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)