Herkese saygılar,
FZ6 için hangi marka eksoz önerirsiniz?
1 Hafta önce 2Bros. taktırdım aşırı gürültülü geldi, önümüzdeki günlerde dB killer ile deneyeceğim yine sıkıntı olursa iade edeceğim.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Herkese saygılar,
FZ6 için hangi marka eksoz önerirsiniz?
1 Hafta önce 2Bros. taktırdım aşırı gürültülü geldi, önümüzdeki günlerde dB killer ile deneyeceğim yine sıkıntı olursa iade edeceğim.
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
remus dene...
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
dB killer la istediğiniz sesi alacağınızı tahmin ediyorum.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Yoshimura tri oval bi bakmanı ve kullanan varsa önerisini almanı tavsiye ederim çok şık duruyo ve iyi ses veriyo
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
arkadaşım bendede fazer var ve ixil egzoz var motorda kesinlikle ixil tavsiye ederim. herkes motorun sesine aşık .
susturucuları bugün taktırdım, gayet hoş oldu. boş haliyle rölantide bile kafamı inletiyordu, şimdi normale döndü.
tavsiyleriniz için teşekkür ederim..
mivv suono
Akrepler su anda dunya piyasasinda zirve durumda lar. Her motor icin hatta gelenekselesmis Ducati Termi iliskisini bozacak kadar iyi bir egzoz yapisina sahipler. Ses mukkemel hatta essiz. Odenen paranin karsiligi Akrep bence.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
standart dışı her ses insnaları rahatsız edecektir o yüzden bir işi yapıyorsan tam yap ve en gürültülü olanını al.
Etme eyleme orjinal egzostu tak sen rahat millet rahat!
Orjinale dönüşşşşşş!!!!!!!! Huzur ve sükunet..
bizim burada bi abi sanayipoviç boş eksoz yapmış onu taktı gayet memnun oldugunu soluyo seside fena deil hani
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
valla bizim bi abimizde 2007 model fazer 6 var egzozları remus makina olarak çalışıyo o sesi nasıl kullağa hoş geliyo kesinlikle remus derim orginalini atar onu kullanmayı tercih ederim
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)