kanucan
alp_tunay
Skyblade
nexagon
yesilius
exile
sinanaksu
aydoğanx
jesse
foto_sentez
bosnak_semko
crypto
işçi
chopperrider
cepell_apo
CİHAN
grossefox
ferre
n61l
slymn
< iLk@yy >
Ozzy73
Sametagir
The Dude
Otopsici
Aksoyy
Neo
#GECE#
TEROR
Remzi
Halis
AYDEMİR
Markopaşa
ferrari_gani
Emrahkrm
Hakan D.
Unalkon
Fearlesboyy
Dr.MZÇ
jönysf
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Yürekçe
Yoğun emek harcayıp, güzel bir çalışmaya imza atmışsın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Ne kadar hırs yaptığın bu mesajla zaten belli olmuş. Hiçbiryerde seferberlik falan ilan etmedim.Nexagon adlı üyeden alıntı
Oraya yazdığım yorumların hangisinde zorla oy istemişim? Oylamadan haberi olmayan arkadaşlara konunun linkini atmakta mı yasak?
Evet kimin istekli olduğu gayet açık ve net belli oluyorNexagon adlı üyeden alıntı
kamilos adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! Nexagon ve senior ve jackies ve trakya kom ve mtq ve kamilos aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor!Sevgili @Yürekçeyürekçe adlı üyeden alıntı
Böyle iyi niyetli ve hoşvakit geçirmek için açılan bir konuda yaşanan gereksiz tartışma ve diğer kişinin gösterdiği hırs gerçekten üzücü.
Adımın böyle bir olayın içinde anılması benide gerçekten çok üzdü.
Şahsım adına senden ve diğer arkadaşlardan özür diliyorum.
Fotoğrafı koyduğum sunucudan siliyorum ve müsadenle yarışmadan çekiliyorum
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
ne yaptın sen yaa aydoğan :(
lütfen yeniden yükleme yapar mısın?
AydoganX: keşke resimini geri çek meseydin :( ama olsun seni burda herkez tanıyor kimseden zorla oy istemedin bunu herkez biliyor ama olsun sen kendi adına yakışanı yapmişsın sonuçta bu öylesine bir yarışmaydı...
pişmiş aşa su katmak gibi olmasın ama bu yarışmayı baştan almak mimkin mi...bende katılcam...valla...2.foto moto yarışması yapsak ne dersiniz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
banlı dönemlerdebir kaç feyk üyeliğim olmuştu...işin ilginc yanı da uzun süreli bir banımda bir feyk üyelik açmıştım...dombili_han diye...msnde skullhantırada demiştim bak hacı böyle böyle sadece takip için giriyorum...tamam sorun olmaz ama mesaj yazma sakın demişti mesaj yazma olayımıda kapatmıştı...admin sonucta ne derse o olur bişey demem...neyse sonra birileri fişfirtledi...o üyeliğimi sildiler...la olm admin bilgisi var dedim yok aga kimse tınlamadı...velhasıl feyk üyelerden tırsarım...adam anamıza sövse yapcak bişey yok...öyle namussuz tipler var..ben yaşamadım ama yaşamak istemem...
bu arada koymayı düşündüğüm fotolar şunlar...
bu fotoda hayvanceğize bişey yapmıyorum...yapıyormuş gibi davranıyorum...
bana motorcu diyenin....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ben aydoganX yarışmadan çekildiği ve nexagon'un çoklu üyelik ihlalleri yüzünden durumu muallakta olduğundan , 1.nin üçüncü , yani alp_tunay ilan edilmesi taraftarıyım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)