Sencer abi emeğin için teşekkürler.
Bendeki renk uyumuna, çimenlerin yeşiline bakın yahu!!!
kanucan
alp_tunay
Skyblade
nexagon
yesilius
exile
sinanaksu
aydoğanx
jesse
foto_sentez
bosnak_semko
crypto
işçi
chopperrider
cepell_apo
CİHAN
grossefox
ferre
n61l
slymn
< iLk@yy >
Ozzy73
Sametagir
The Dude
Otopsici
Aksoyy
Neo
#GECE#
TEROR
Remzi
Halis
AYDEMİR
Markopaşa
ferrari_gani
Emrahkrm
Hakan D.
Unalkon
Fearlesboyy
Dr.MZÇ
jönysf
Sencer abi emeğin için teşekkürler.
Bendeki renk uyumuna, çimenlerin yeşiline bakın yahu!!!
@Alp_tunay'ın 2 numaraları fotoğrafı ilk başta çok hoşuma gitti. Lakin yarışmanın temasından ziyade doğa içerikli bir yarışmada çok daha iyi sonuçlar elde edeceğine eminim, motosikletler çok arka planda kalmış.
oyüzden oyum @aydoganx'e hem seyir halinde hemde yapmacık gelmedi.
Jonysf fotograflardaki kurgulama , kadraj güzel çeken arkadaşı kutluyorum , ikiniz birlikte daha fazla zaman ve emek harcayarak çok daha güzellerine imza atarsınız. Fotoğrafı çeken kadar mankeninde fotografçıyla uyumlu olması gerekir siz de öylesiniz.
Aşağıdaki fotoğrafta alan derinliğini azaltıp manken flu hale getirilseydi daha anlamlı olacaktı ;)
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Düşünce çok güzel ama fotoğraflar işe yaramaz.2 ve 4 numara birde Aydoğanx'in fotoğrafı dışında güzel fotoğraf yok.Jonysf'nin sonradan eklediği fotoğraflar da güzel olmuş.Bence bu başlık altında daha güzel fotoğraflar eklenip dandik fotoğraflar çıkarılıp yeniden anket yapılmalı.
Bir kaç fotoğrafda ben ekliyim :
Tartışmasız Nexagon'un fotoğrafı bence. Alan derinliği, hareket halinde oluş, arkadaki diğer motorlar, bulutlar... Albüm kapağı gibi...
MOTOSİKLET ÜZERİNDE HAREKET HALİNDE ÇEKİLDİĞİMİZ fotoğrafları yayınlayalım.
Deniyor ama her türlü fotoğraf yarışmada yer alıyor.
Yanlış bence...
Bu şekilde olacağını bilseydim bende fotoğraf koyardım.
İlk önceki sözü baz olarak ele aldığımda Nexagon diyorum ben.
Gerçekten güzel fotoğraf.
ilk mesajım bu başlığa olsun. ben kime verdiğimi bile bilmiyorum salladım. hepsi güzel çıkmış benim için
Bu fotoğraf taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanırdı sanırım ;
Ön planda Yamaha Crypton geride ise eski İstanbul yolu...
Nexagon çok güzel bir fotoğraf çekmişsin başarılı
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
selam
eğer bu yarışmada Nexagon'un fotoğrafı dışında bir fotoğraf birinci gelirse, kimse nesnel olamamış ve duygusal davranıp kendi arkadaşına oy vermiş demektir. Bu ankette Nexagon şu ana kadar rakiplerine bir oydan fazla oy kaptırdıysa bunun nedeni Nexagon'un bu forumda lobisi olmamasındandır.
tartışmasız Nexagon birinciliği hakediyor bence, üstdüzey bir fotoğraf.
selam
eğer bu yarışmada Nexagon'un fotoğrafı dışında bir fotoğraf birinci gelirse, kimse nesnel olamamış ve duygusal davranıp kendi arkadaşına oy vermiş demektir. Bu ankette Nexagon şu ana kadar rakiplerine bir oydan fazla oy kaptırdıysa bunun nedeni Nexagon'un bu forumda lobisi olmamasındandır.
tartışmasız Nexagon birinciliği hakediyor bence, üstdüzey bir fotoğraf.
dostum çok mahçup oldum, muazzam görüşlerin için teşekkürler.
jawalı fotoya benim oyum
ama nexagon arayı açmış bayağı bir
sevgili arkadaşlar, canlar, canlarım;
biliyorum, tarih ve kurgu konunda sapmalar oldu.
- kurgu olrak hareket halinde ve tek resim istendiği halde farklı bireyler farklı tarz resimler yollamıştı. herkesin kendince bir düşüncesi olduğunu varsayarak ve herkesin kendi görüşünü, bakışını, hayallerini anlatmasını kısıtlamanın bir anlamı olmadığı için hepsine yer vermeye çalıştım. hatta içlerinden seçtiğim, boyutlarını değiştirmeye çalıştıklarım da oldu. hangi açıdan bakılırsa bakılsın, genelin beğendiği foto gerekli oylamayı alacaktır.
değişik konularda yine farklı anketler yapılabilir.
bir zamanlar en ilginç avatar yarışması da yapmıştık
- bir diğer konu ise tarih. tarihi geriye çekmemin sebebi, maddi sorunlarım sebebiyle
( içten davranmak gerektiği için - ne de olsa adımızın bir diğer anlamı bu "içtenlik"- söylüyorum ) internetimi kapattırmam gerekli. bu hafta sonundan itibaren sanırım artık sürekli olarak aranızda olamayacağım. fırsat buldukça da katılımcı olmayı isterim ama kısmet işte. başladığım işi yarım bırakmamak adına biraz acele ettim, 2 defa üzgünüm. anlayışla karşılayacağınıza eminim
ben burada doğmadım ama burada olgunlaştım diyebilirim.
burada olmasam bile yüreğim sizinledir ve özleneceğinizden de emin olun.,
dedik ya,
"KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK"
neyse, olayı dramatize etmenin bir anlamı yok.
umarım keyifli vakit geçirirsiniz...
sizler için güzel şeyler ortaya koydumsa ne mutlu bana...
( kimileri siyasi veya herhngi düşüncelerinden dolayı bazı saldırgan cümleler kullansa da hiç kimseye kırgın değilim )
bu söyleyeceklerim için ayrıca başlık açma gereği duymadım. gerek de yok zaten.
kapanması için başvuruyu yaptığım için son mesajımı ne zaman yazabilirim onu da bilmediğimden fırsat varken söyleyeyim dedim.
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)