yaz geldi yazlık veya 4 mevsim mont almam lazım hangisini önerirsiniz?
yaz geldi yazlık veya 4 mevsim mont almam lazım hangisini önerirsiniz?
ikiside değil. yaz için yazlık, kış için kışlık (gore-tex tavsiyem) iki tane mont almam lazım. Eğer bulunduğun yer doğru ise, izmirde yazlık montuda geç direkt fileli mont almaya bak.
4 mevsimlik montlar yazın görevini tam olarak yapamıyor. Hava koşullarına göre değişmek kaydıyla kış şartları için daha uygunlar.
Yazlık mont içinde çok sıcak havalarda kullanıyorsan file mont almanda fayda var.
Fakat benim gibi 25 derece altında ve akşam serinliginde kullanıcaksan takuma deri ceketlerede bakabilirsin. Deri olmasına ragmen havalandırma sistemi gayet başarılı.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
teşekkür ederim de bu fileli mont nasıl bişey oluyo file içinde korumaları mı var?
çok teşekkür ederim arkadaşım. anladım kararımı verdim galiba biraz daha havalar güzelşleşsin filleli mont alacam bunlar biraz daha ucuz oluyo zaten
Yazın mutlaka fileli yazlık montun olmalı. Göğüs ve kolların ön taraflarında file oluyor.
Bazen o kadar sıcak oluyorki fileli mont bile bunaltabiliyor (hele sırtında çanta varsa). Onun için yazın kesinlikle 4 mevsim mont kullanma.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Valla motosiklet kullanıyorsanız 3 tane montunuz olacak.Yazlık,kışlık ve mevsimlik.Hepsinin giyilme zamanı farklı.
Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
http://www.anesmotor.com/?urun-400-i...leli-Mont.html
baktım bu montta cok güzel bunun fiyatı mt ye ne olur tesekkurler
izmirdesin bence yazlık alll
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Yazlık. Motomax da Bering in gayet güzel ve hesaplı bir modeli var. Kahramanlar a indiğinde bir incele derim
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)