Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hangisini seçmeliyim?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Arkadaşlar,tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşların yönlendirmesine ihtiyacım var.Motorumu değiştiriyorum.İki motor arasında kararsızım.Biri Suzuki GSR600,diğeri Honda CBF600.Benim için önemli olan bir konu daha var:Önden çok fazla rüzgar almak istemiyorum.Gördüğüm kadarıyla bu iki motorunda öndeki camları oldukça kısa.Bu camlar gerçekten rüzgarı belli oranda kesermi yoksa bunların daha uzun camlarıda varmı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Varadero xl1000VA / Yamaha ybr 125 ESD
    Sadece bu 2 model arasındamı seçim yapıcaksınız başka modellere açıkmısınız birde fiyat aralığınız nedir

Motosikleti
    BMW F700GS-2014
    Alıntı Red_Kit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece bu 2 model arasındamı seçim yapıcaksınız başka modellere açıkmısınız birde fiyat aralığınız nedir
    Birde V-strom DL650 var.2007-2008 model almayı düşünüyorum.

Motosikleti
    Honda Varadero xl1000VA / Yamaha ybr 125 ESD
    Bahsettiğiniz motorlardan hiçbiriyle tecrübem olmadı dl650 için kimseden olumsuz bir yorum duymadım. er6-n tarzınıza uyarsa sınıfında kesinllikle çok başarılı bir motor.fakat dl nin yanınada 125 cc gbi kalır sizin dediğiniz modelleri kendi zevkime göre sıralıcak olursak 1 cbf600 /2 DL
    rüzgar olayı DL de kesinlikle daha az alıcağını düşünüyorum ve DL nin camı yukselıyor ayrıca aparatlar mevcut cama monteleyıp yukseltıyorsunuz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)