Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Acil motor seçmeliyim...Lütfen...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motor satıldı arkdasım aldı

hala klr 650 yada xt600 derım bunların parcası bol saglam ve satarken kolay satılcak motorlardır digerlerini satması zordur
    konya da bir xt600 var 5750 istiyor(Sahibinden.com da).km de 0.20 Tl yakıyormuş.normaldir herhalde bu motorlar için.Daha iyi bir şey bulamazsam bakmaya gitmeyi düşünüyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    konyadakı o motor guzel gözüküyor ılk sahıbınden olmasıda ıyı bence bakabılırsın 5 5,5 lıtre yakarlar sehırıcınde uzu nyolda sabıt hız 4 lıtrelere kadar duserler
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konyadakı o motor guzel gözüküyor ılk sahıbınden olmasıda ıyı bence bakabılırsın 5 5,5 lıtre yakarlar sehırıcınde uzu nyolda sabıt hız 4 lıtrelere kadar duserler
    2000 model tdm 850 ye gözümü kararttım.6.950 TL yazmış.Aradım ama kaparo almış.kaçırdık yani.konyadakine bakacağım ama...

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Siki bir pazarlikla7500 liraya 2005 yada ustu bir xt660 almak varken eski modellere hic gitme derim. Senin aradigin o.
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

davutyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1100 Gs
    Honda Falcon öneririm. Şehir içi kullanıma uygun, manevrası rahat, biraz offroad yaparım dersen de rahatlıkla gelir. Belirttiğin fiyata rahatlıkla bulabilirsin.

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    Alıntı davutyuksel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Falcon öneririm. Şehir içi kullanıma uygun, manevrası rahat, biraz offroad yaparım dersen de rahatlıkla gelir. Belirttiğin fiyata rahatlıkla bulabilirsin.
    uzun yolda performans nasıl yorar mı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:57 ----------

Arkadaşlar çıkmam lazım müsaadenizle.değerlendirmelerinizi almak üzere burda olacağım inşallah.iyi akşamlar...

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Uzun yol düşünen adamın xt600 ya da falconla işi ne? Tek silindirden uzak durun derim.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun yol düşünen adamın xt600 ya da falconla işi ne? Tek silindirden uzak durun derim.
    doğru....
    gs500, kle 500, n 500 bakılabilir...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru....
    gs500, kle 500, n 500 bakılabilir...
    uzun yoldan kastım:250-300 Km.Yorar mı xt600 E bu mesafelerde...

Böbrek taşınız var mı?

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    Böbrek taşınız var mı?
    hayır...Hayırdır...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Xciting250i,Accent Era 110 HP
    CBF150'den sonra geçilecek en güzel motor DL650'dir bence.İkisi de hem asfalt hem de bozuk yola uygun.Ama fiyatları baya yüksek.500-600cc tek silindir endurolar yakıt konusunda baya ekonomik ama titreşim yapar.Bana ters.Transalp aşırı büyük bir motor.Yanlışlamaya devirince tek kişi yerinden kaldırmak çok zor.Hem çok benzin yakıyo meret.Ben şimdi xciting250 kullanıyorum.Yakıt olarak mükemmel.Rahatlık da çok iyi.Ama köy yoluna mecbur kalınmadıkça girilmemesi gereken bir motor.

CBF150'den sonra bir motora karar vermek zor.Kolay gelsin.

Alıntı rackman76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır...Hayırdır...
    XT600 e yeltendiğinize göre uzun yolda taş döke döke gitmek istiyorsunuz kanımca

Şaka bir yana "Uzun yol" yapacağım diyen insanın kesinlikle tek silindirli hele hele hard enduro makinede bence işi yok. Ben imkansızlıktan bu sene de XT ye bineceğim. Hem adam etmek hoşuma gidiyor. Bir de muayenesini yaptırabilsem keyfime diyecek yok.

Neyse, bence daha yol makinesi bakın derim. SV650, fazerin eskileri vb. olabilir. Sonradan yola çıkınca xt ya da falcon ile üzülürsünüz...

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    XT600 e yeltendiğinize göre uzun yolda taş döke döke gitmek istiyorsunuz kanımca

Şaka bir yana "Uzun yol" yapacağım diyen insanın kesinlikle tek silindirli hele hele hard enduro makinede bence işi yok. Ben imkansızlıktan bu sene de XT ye bineceğim. Hem adam etmek hoşuma gidiyor. Bir de muayenesini yaptırabilsem keyfime diyecek yok.

Neyse, bence daha yol makinesi bakın derim. SV650, fazerin eskileri vb. olabilir. Sonradan yola çıkınca xt ya da falcon ile üzülürsünüz...
    yalnız bu makinalar sport ve naked yahu .Aradığım şey bana sanki Enduro olacak gibi geldi.Yanlış mıyım..

Enduro arayan yol müptelası kıvamında bir hava sezinliyorum sizde. Yakınımda olsanız size xt yi denetir fikir edinmenize yardımcı olurdum.

Ben yine son olarak kendi sınıflandırmamı yapayım;

Falcon, XT600 Bunlar Hard enduro. It's the meaning of KEÇİ

Transalp, F650 GS bunlar bence tatlı su endurosu (sahipleri kızmasın!)

F650 CS sanırım biraz daha yol + torpak (toprak değil) kabul edebilir, kullanana sormak lazım...

AfricaTwin sahiplerinin yorumunu merak etmiyor değilim (ki pahalı olduğuna göre bence her yola geliyordur. Yani uzun yolda da rahattır!)

Freewind Yol endurosu ki enduro demeye pek dilim varmıyor ama piyasası nedense HİÇ denecek kadar az :S

Fazer,TDM, Suzuki SV serisi (AAAAAAAAAAAAAHHH AHHHHH) Tam yol canavarları. DL 650 yi unutmayayım tabi ama pahalı sanırım biraz...

Motosikleti
    BMW F 650GS
    F650 gs derim, titreşim konusunda çok yazılırmıştır ama bu kişiye göre değişmekte. Ama az yakar çok gezersin forumları takip edersen pek çok bakım işini yapabilirsin de.

Motosikleti
    İje(planet3)-1974
    Alıntı priapi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F650 gs derim, titreşim konusunda çok yazılırmıştır ama bu kişiye göre değişmekte. Ama az yakar çok gezersin forumları takip edersen pek çok bakım işini yapabilirsin de.
    Biraz daha sabredip f650 gs alacağım galiba...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)