Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

ilk kaza

REKLAM ALANI
    QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Geciş olsun ucuz atltmısın inş ilk ve son olur bu gün bende kaza yapıyodum az kalsın motorla sanayi bolgesine gidiyodum somunla vida almak ıcın tumsege az kala frenlerı sıktım nasıl olduysa on fren kitledi birden ayaklarımı flan yere atıımm verilmiş sadakam varmıs az daha düşüodum
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun.

Motor kullanırken "Öngörülü" olman lazım.Yani, tamam 40 km/h ile gidiyordun ama, gene de o ayının önüne çıkabileceğini düşünmeliydin, gerekirse durup yol vermeliydin.Çünkü, onun çelik sacdan kaportası var, senin ise kaportan, vücudun.Her zaman böyle şanslı olmayabilirsin.

Tekrar geçmiş olsun.İnşallah yaşadığın ilk ve son kaza olur.
    öncelikle çok teşekkür ederim ve gerekirse durup yol vermeliydin demişsiniz ama benim öyle bir fırsatım bile olmadı çünkü köşeyle mesafem yaklaşık 2-3 mete filan kalmıştı adam birden yola atladı arabasıyla hemen frenlere asıldım ama yine dokundurdum adama ön sağdan herkesein dediği gibi cana geleceğine mala gelsin ama yinede adama koyuyor be ai daha taksitleri bitmedi motorun için gitti valla.

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar ilgisinden dolayı ve QM50 arkadaşım sanada çok geçmiş olsun Allah hepimizi kazadan beladan ve böyle öküzlerden korusun.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    geçmiş olsun,umarım bir daha yaşamazsın ,sürat yapmaman hayatını kurtarmış olabilir dikkat etmek lazım.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)