öncelikle s.a
hemen konuya gelmek istiyorum kafam allak bullak oldu
şimdi şöle bi durum var sözde 3 bin tl lik motor alıcaktım sonra dedik 4 bin olsun
sonra 5 derken 6 bin e kadar çıktık tabi bu miktar arttıkça seçmem gereken modellerde çoğaldı ve suanda hiç bi marka model seçemiorum kafam iyice karıştı ilk motorum olmıcak + 250 cc bile yetmıo artık bi yandanda malum türkiye şartları ve benzin fiyatları ortada o yuzden 250 cc üzerisi de beni korkutuyo ( benzin fiyatları yüzünden ) o yüzden bi türlü karar veremıorum
1.nedendir bilmiyorum
hondadan başka motora pek güvenemıyorum belki cevremdeki motorculardan da kaynaklanıo olabılır çünkü hepsi 600 rr 600 f transalp gibi motorlar var normalde honda taraftarı deilim ama bunun cevabını bende bilmiorum .
2. tarz meselesine gelince yorumlar bu konuda ilk önce tarzını belirle diyecek abiler kardeşler olacaktır. şunu şöle söylim belirli bi tarzım yok nasıl desem
chooper ve cross haricinde bütün motorlar hoşuma gidiyor nasıl desem
ENDURO olsun SS olsun NAKED olsun hepsini birden istiyorum
yanlızca tabi enduro nunda kalıplı olmasını isterim bazı endurolar var crooss a benzer ince çıta gibi bide onlar hoşuma gitmiyor .
3.bundan önceki motor 250 cc chopperdı motordan yada en ufak bı sıkıntım olmamıştı ama kasasının ağır alması ve kıvrak olmamasından şikayetim vardı bi tek onlarda zaten tarzı bakımından genel yapısında olduğu içindir heralde.
4.benım istediğim motor gösterişli performanslı en az 4 yıl binecem allahın izniyle tabi allah kaza bela vermesse
Gösterişli performanslı nasıl desem altımda gücünü hissettire bilsin
yakıtı uygun bişey arıyorum
parçaları kolay bulunan bi model arıyorum
2000 model motorlarda parça sıkıntısı yaşarmıyım onuda bılmek isterim
bide hyosung ve st kanuni gt 250r ve gt 250 sahiblerinin motor ile ilgili görüüşlerini almak isterim.
bu saate aklıma gelen bunlar gs 500 var aslında biraz kafamda da o da parça yönünden korkutuyo bulamam diye ve son bişey daha eklemek istiyorum
aslında 4 ay önce alıcaktık sözde motoru işlerim ters gidio du alamadım allaha şükür şuan düzeldi kısmetse karar verır vermez alıcam
şididen herkeze teşekkür ederim herkeze yardımlarınızdan dolayı sagılar