Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

dragstar 650si olanlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650
    merhaba arkadaşlar ben izmirden mustafa sadece dragstarların oldugu bir gezi düzenleyelim diyorum ne diyorsunuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Başka motorlarda olsun yahu Böylesi daha zevkli, hep dragstar hep dragstar konuşulur mu cnaı sıkılır insanın, dragstardan güzel bir sürü de motor varken hem
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650
    draggy merhaba ben dragstar için hypercharger bakıyorum eğer biliyosan fyatı ne? ve zararı varmı? bide ön bar nerden alabilirim ?

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Zararı cebine olur performans artışı istemiyorsan gereksiz bence, performans artışı için benzin sarfiyetı artıyor eninde sonunda, birde hyperchargerla bitmeyecek iş, bunun açık egsozu, geçen topikte tartıştığımız jet kit, buji ve karbüratör ayarları var. 160 a uzun yolda rahat çıkıyor motor sonrası cama ve ivmelenmene bağlı, kadran sonu görmek ve çok daha çabuk hızlanmak istiyorsan taktırabilirsin. sıfırı 250 dolar civarı ebayda 2. eli düşüyor ucuza ama ne kadar güvenilebilinir 2. ele? Ön bar bende arıyorum ama Yamahanınkini orjinal yamaha sisfarlarımı takacağım bende Ön cam aparatıda orjinal yaamaha ama gidonu sökmek gerekiyor, aksesuar takma işini sürekli erteliyorum bende
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650
    cok tesekkür eederim verdiğin bilgilerden dolayı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)