mesele yol vermekten çok yayaların motosikletleri trafikteki bir araç olarak algılamamaları. yol vermişim vermemişim benim için dert değil, yol vermekten gocunmam
mesele yol vermekten çok yayaların motosikletleri trafikteki bir araç olarak algılamamaları. yol vermişim vermemişim benim için dert değil, yol vermekten gocunmam
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
ramonrojo kardeş tamam sen kesin karacabeydensin ula bunları her sokağa serpiştirmişler burda yaav)
Küçücük motor canım koca yola sığamıyo mu azcık yandan geçsin (!)
Zihniyeti vardır türk milletinde..
[I][B]Lastiğini yak evlat! Ruhunu değil.. [/B] :bounce:[/I]
Aynen öyle Karacabey'deyim.İllerde pek olmaz sanıyordum ama bayağı şikayetçi olan varmış yayalardan.Herhalde motosiklete çarpılmayı göze almakla alakalı olsa gerek te biliyosun bizim burada arabalarıda sallamıyorlar.
Benim de başıma çok geliyo böyle olaylar. Baktım çekilmiyolar bi ara gaz veriyorum hepsi durakalıyo, yolda bana tabiki. Bikeresindede yayanın birisine dokumdurdum motoru, aklımamı geldi motorda olduğum adama dedimki, isterseniz hastaneye götüreyim si<zi, adam bana ne dese iyi motorumdan kastederek ' bununla mıgötürcen beni, git olum işine' dedi. zaten yavaştım. hata da ondaydı hatasını kabul etti.
hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:
askerde şoförüm,malatyada mahalle arasında pikapla gidiyoruz yanımda başçavuş var,45-50 yaşlarında bi amca yolun ortasından aheste aheste yürüyor,arkasından korna çalıyorum tınladığı yok.dibine doğru yaklaşınca,baççavuş:amca iki saattir korna çalıyoruz neden kenara kaçmıyorsun deyince,adam ne dese beğenirsiniz,şöyle ağırdan arkasına dönüp;GAÇAYIMDA GORKAK.MI DESİNLER BEYİM, demezmi...
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
ne olursa olsun, dünyanın gelişmiş bütün ülkelerinde yaya yola adımını attığında durmak ve hoşgörüyle yayanın karşıya geçişini beklemek zorundasın. insanlıktan pay alan tüm dünya ülkeleri için böyle. 5 saniye daha önce gitmek için hiç bir insanın canı tehlikeye atılamaz, bu kabul edilemez. sonuçta durduğunuzda en fazla 5 saniyenizi kaybedeceksiniz.
it matters not how strait the gate, how charged with punishments the scroll, i am the master of my fate;
i am the captain of my soul.
Diğer yorumları okumadım ama arkadaş ne zaman güngören sınırları içine girsem aynı muhabbet ordada oluyor.
Ulan bi çekil yoldan be insan !
Çekilmeni geçtim en azından beni göre göre yola atlama !
Hadi onu da yaptın bari çocuğunu sürükleme yanında !
2010un güngöreninde olacak işmi
Motosikletli Kaplumbağa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)