Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motoru çok katlı otoparkta tutmak?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    Ailemden gizli bitane 1000rr repsol aldım 2005model acaba beledielerin çok katlı otoparklarında tutsam bir sorun olurmu çalınma çizilme gibi sorunlar yaşarmıyım yardım ederseniz sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Scoo AngeL...
    ßence Ailenize Bu Durumu İzah Edin Bunu Söyleyin...

Otopark İşine Gelince Ben Alışveriş Merkezinde Çalışıyorum Bi Abimiz Var V-STORM u Var O Avm'nin Kapalı Otoparkına Bırakıyor Üzerini Örtüyor Kilitliyor Duvar Dibine Koyuyor Orta Ayaklıkta Gayet Titiz Davranıyor Sende Bence Etrafındaki Avmleri Araştır Akşamları Koya Bilirsin Avm 7-24 Güvenlik Tarafından Çember Altındadır Yani Gece İŞin Çıska Bile Rica Edip Ala Bilirsin Motorunu.
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    ailenize motor aldiginizi izah edin ama sakin 300 e 10 saniyenin biraz ustu bir zamanda ciktigini soylemeyin.
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    Ya aileme elbette söylicem ama bir kaç hafta geçmesi lazım yumuşatmam lazım evde kanuni 200cc var 2yıldır yatıyor motor kullanmama izin vermediler kaza yaparm diye korkuyorlardı allahın işine bak gidip 1000lik aldımbunu duyarlarsa motorumu kundaklarlar alla korusun

tt Adnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T GT250R
    hayırlı olsun öncelikle. 1000 RR da büyük makina yani. Ufak birşey olsaydı söylermiydiniz acaba?
    1000 lik olduğu içinmi saklıyorsunuz?
    Selamlar
    Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Belediyelerin otoparkları yerine; özel kapalı otoparklarda muhafaza edebilirsin.
    Oralar kaskolu ve sigortalı
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı rc_serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya aileme elbette söylicem ama bir kaç hafta geçmesi lazım yumuşatmam lazım evde kanuni 200cc var 2yıldır yatıyor motor kullanmama izin vermediler kaza yaparm diye korkuyorlardı allahın işine bak gidip 1000lik aldımbunu duyarlarsa motorumu kundaklarlar alla korusun
    yaşınız kaç acaba
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    motora kasko yaptır sonra götür eve

bu arada allah akıl fikir versin kardeşim gidipte litrelik makina almak hemde tecrübesi yeterli olmayan biri için tehlikeli işler bunlar. ailenden çok motordan kork bence.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ailenden çok motordan kork bence.

ailende daha önceden motor kullanmış olan yoksa 250lik diye kandırabilirsin ama kuyruktaki 1000rr stickerlarını sökmen lazım birde mümkünse ara gazı verme mahallede
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    abi ne tecrübe var ne bişey en son 2yıl önce 200cclikle bir kaç tur attım o kadar ama kendime güveniyorum bu aleti sürecem ben1ay sonra bir ustadan kurs alıcam zaten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:00 ----------

yaş 22 bu arada

Motosikleti
    MZ 301 - MaCiT - Tiger
    35 lira aylık otopark isparkın 4 katlı gece gündüz açık kameralarla korunuyor falan.. öyle bir yer varsa çevrende gözün kapalı verebilirsin. sevgiler

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu topik patlar gider.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    ailen motordan anlamıyorsa git stickerleri sök , üzerine yuki ramzey vb. ile 200 cc filan yapıştır ufak ufak alışsınlar , birkaç ay sonra 500 cc yapıştırır kışa doğruda ailene gerçek cevabı yapıştırsın , tabi babanında muhtemelen sana dalar...

gerçi 22 yaşında 1000 rr alacak parayı sakladıysan motoruda saklayabilmen gerekir...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    tecrübe,başlangıç motoru vs konularına girmicem,22 yaşında 1000rr alcak parayı bulduysan sana gerçekten helal olsun.demekki ekonomik özgürlüğünü ilan etmişsin.git ailene 1000rr aldıgını söyle. en kötüsü ayrı eve çıkarsın, kafanı dinlersin.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    işe bak ya benimde kenarda 500 euro param var bende biriktirip böyle bi makina almayı düşünüyorum piyasası ne kadar acaba
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    22 yaşında benim 3,18ci'm vardı yahu, gitmeyin gencin üzerine, para meselesi, emek ve şans ile doğru orantılıdır..
    What goes around, Comes back arround...

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Ne milletiz . Ya feyk muamelesi yaparız , yada o parayı nasıl buldun sorgulaması. Bir sağlıklı bakış açısı yakalayamadık milletçe.
    Hayırlı olsun derim ve çekilirim kenara.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

methal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks new light 125
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne milletiz . Ya feyk muamelesi yaparız , yada o parayı nasıl buldun sorgulaması. Bir sağlıklı bakış açısı yakalayamadık milletçe.
    Hayırlı olsun derim ve çekilirim kenara.
    aynen parası varmıs almış bize hayırlı olsun düşer
    Kask takmaya ihtiyacın olmadığını düşünüyorsan,muhtemelen
    Gece yol yapma ki; gün doğumunda uyumayasın
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    İstanbul' daki birçok AVM saat 22:00 de kapatıyor ve kalan araçları da çekici ile çekiyorlar. Özel otopark olur ama üzerini mutlaka kaliteli branda ile kapatmalısın. Kediye karşı da tülden yapılmış bir naftalin kesesini gidona as, yoksa brandanın altını evleri yaparlar. Biri alarmlı 2 disk kilidine ilaveten motoru şasesinden boru gibi sabit bir cisme de zincir kilit ile bağla.

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Kimse para durumunu sorgulayamaz bir başkasının. Burada önemli olan 1000lik makineyi kullanacak olan kişinin tecrübesidir. Ailenizde bir baskı olabilir. Yaşınız da 20 den az olsa idi o zaman derdim birşeyler. Belli bir parasal özgürlüğü yakalamışsınız gördüğüm kadarıyla. Ama ben sizin yerinizde olsam küçük cc li bir makina alır bir süre tecrübe edindikten sonra 1000liğe başlardım. Düşünün ben bile 125 likten sonra 600lüğe çekinerek bakarken 1000lik bir makine bile aklımdan geçmemektedir. riske girmemenizi öneririm.

Otopark olayına gelince gayet mantıklı güzel bir çözümdür.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)