Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Xenon Ortak.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Selamlar, Dostlar..

Xenon alıcağım..Ortak arıyorum almak istiyen bana ulaşırsa sevinirim..2 Adet beyin 2 adet Ampul 100 lira. 50lira 50 lira ortaklaşa alalım istiyen olursa..

Selametle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sanırım araba xenonu almayı düşünüyorsun motosiklet xenonlarının voltajı farklı diye biliyorum ben
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı Blackeagletr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım araba xenonu almayı düşünüyorsun motosiklet xenonlarının voltajı farklı diye biliyorum ben
    yok dostum motor için olandan alıcağım.Fiyatıda uygun bu fiyata zor yani.Almak istiyen çıkarsa beraber alırız yoksa alır satarım zaten

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok dostum motor için olandan alıcağım.Fiyatıda uygun bu fiyata zor yani.Almak istiyen çıkarsa beraber alırız yoksa alır satarım zaten
    abi bende alacaktım ama şimdilik dursun diyordumda eğer Ankara'da olsaydın alırdık...
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı BorTeCinE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bende alacaktım ama şimdilik dursun diyordumda eğer Ankara'da olsaydın alırdık...
    Antalyadayım dostum, almak istersen bi sıkıntı olmaz fiyatı gerçekten uygun sen bilirsin genede

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Antalyadayım dostum, almak istersen bi sıkıntı olmaz fiyatı gerçekten uygun sen bilirsin genede
    nasıl yapacaz abi neyse ben şu plaka ve ruhsat işlemlerini halledimde sana kolay gelsin o zaman :( kusura akma alamam ben ama Ankara'da olsaydın gene konusurduk felan hallederdik..
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı BorTeCinE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yapacaz abi neyse ben şu plaka ve ruhsat işlemlerini halledimde sana kolay gelsin o zaman :( kusura akma alamam ben ama Ankara'da olsaydın gene konusurduk felan hallederdik..
    Tamam dostum cumartesiye kadar almak istiyen çıkmazsa ben gidip alıcam birini nete koyup satarım artık napalım

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ikinci tesisatı ne yapacaksın?.
    Ben araba için olanlardan, uzun-kısa aldım, bir set taktım, diğer set de yedek duruyor ama tesisat tek. ikinci olarak sadece balast ve ampul var.
    112ciyiz

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci tesisatı ne yapacaksın?.
    Ben araba için olanlardan, uzun-kısa aldım, bir set taktım, diğer set de yedek duruyor ama tesisat tek. ikinci olarak sadece balast ve ampul var.
    İçinde tesisatı yoksa tesisatı alamıyormuyuz ? ayrıyetten nekadar tutuyor bilgin var mı. Alır yollarız sıkıntı olmaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)