Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Bizi Aralardan Geçirir

REKLAM ALANI
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Bunu çoğumuz yapıyoruz. "Yapmazsak motosiklet ne işe yarar" diyoruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Eleman geçmis de CBR arada kalmis.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bunun aynısını en soldayken yaşadım bugün ama bu kadar sert bi manevra yapmadı benim çarptığım araç.
    aralardan geçme tartışılabilir bi konu ama her motosiklet kullanıcısı yapar ve yapmayada hakkı vardır bence
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Daha önce izlemiştim.Resmen üzerine sürüyor motorcunun,dikkat ederseniz iki tırın arasına girmesinin bir mantığı olmadığını anlarsınız.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eleman geçmis de CBR arada kalmis.
    Eleman çarpışma öncesi de iyi bağırıyor ama coq

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Arada kalmayayım bu tür kazaları yapmayayım derseniz. O zaman bir şerit seçip o şerit üzerinde seyir yapmak durumundasınız. Bu da sizi kazalardan korumaz. Duramayan bir araç gelir sizi altına alır. Videodaki arkadaş ortacı. Bunun dışında solcu ve sağcılar var. Ben sağcı konumunda da solcu konumunda da kaza yaptım. Birinde videodaki gibi bir taksi üzerime kırdı. Diğerinde de en soldan giderken arabaların arasından bir yaya atladı. Videoya bakılırsa araçların arasından gitmek de olmuyor. Motosikletler için özel yol mu istesek?

Not : En çok korktuğumda sağdaki boşluktan giderken bir arabanın kapıyı açması.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ghostrider nasıl gidiyor peki o aralarda. yoksa özel sipariş ara mı yaptırtıyor
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    o aynalar ne işe yarayo anlamam ki hiç bakan yok yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Hızı biraz fazla diyeceğim ama adam tam kamyoneti geçmek üzereyken direksiyonu sağa kırıyor salatalık. Yavaş da gelseymiş kamyonetin ön tekerlek hizasına geldikten sonra yapacak fazla birşey yok. Sağdaki tırın altında kalmış olabilir motorcu, inşallah sağ kalmıştır.

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    geçenlerde başıma geldi. moda'da kadıköy anadolu lisesi'nin önünde trafik kilitlenmiş.
    tek yönlü trafik olan dar bir yol ve bir tarafı park etmiş araçlarla dolu. onlarca arabayı, selektör ve kornayla ikaz ederek kah sağından kah solundan geçip ilerledim. inatçı bir vatandaşa denk geldim, adam inatla ne tarafından geçecek olduysam o tarafa yanaşıp beni engelledi ve bundan tuhaf bir zevk aldı...
    biraz bekledikten sonra, uygun bir anda bunun yanından geçtim ve yoluma devam ettim. ş..siz bunu nasıl bir sorun yaptıysa, biraz ileride yoğurtçu parkı'nın oradaki virajda beni kasten sıkıştırdı.

Birkaç kere izledim.Bende çarpardım. Bundan kaçış yok.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    bende çok yapıyorum ama hiç iyi yapmıyoruz aslında.. kendimizi frenlemeliyiz....konrolsüz güç, güç değildir.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motoru kendiniz kullanıyormuş gibi düşününce elemanın ne kadar hatalı olduğunu görebilirsiniz. İlk izlediğimde soldaki cherokee'nin yeşil TIRın önüne girebileceğini düşünmüştüm. Eleman bunu düşünmediğini gösteren bir noktada onu geçti. Aynı risk pick-up'ta da vardı bu sefer çekirge sıçrayamadı.
    Motosiklet kullanıyorsak ve bir kazaya karışmışsak herzaman hatalıyız. Trafik kanununa göre kusurlu olmayabiliriz, 8/8 karşı taraf kusurlu olabilir ama kendimizi koruyamadığımız için hatalıyız.
    Bugün izlediğim kaza videolarında en çok canımı sıkan ve belkide en masum olduğumuz durumda, kırmızıda beklerken görünmez olduğumuzu, her an arkadan gelen 4tekerli bir ayının üzerimize çıkabileceğini unutmamamız, vites 1, el debriyajda, bir göz aynada olması gerektiğini bilmemiz gerekir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:59 ----------

aracın ön tekerine bakıyor olsa yine zamanında farkederdi...
    112ciyiz

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende çok yapıyorum ama hiç iyi yapmıyoruz aslında.. kendimizi frenlemeliyiz....konrolsüz güç, güç değildir.....
    Bende kendimi tutmaya calisiyorum ama uzun kuyruklarda motosikletli olmayı bir avantaj görüp yavaş yavaş aralardan gidiyorum. Bugün bir aracın aynasına gidonu carptim . Herhangi bir sorun olmadı durdum dondum elimde ozur diledim. Yapmamak lazım aslında...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı sherrnova adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende kendimi tutmaya calisiyorum ama uzun kuyruklarda motosikletli olmayı bir avantaj görüp yavaş yavaş aralardan gidiyorum. Bugün bir aracın aynasına gidonu carptim . Herhangi bir sorun olmadı durdum dondum elimde ozur diledim. Yapmamak lazım aslında...
    aralardan geçmek sorun değil dur dediğimiz anda motoru durduracak hızda olmalıyız.. ben yıllarca kelle koltukta kuryelik yaptım..ordan bende alışkanlık olarak kaldı... bir çok şeyde kendimi frenliyorum ama bu konuda daha başarılı olamadım ama olacağım...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şimdi evde sesli bi şekilde izledimde kankimiz büyük ihtimalle kaza anında dikkatini çeken farklı bir şeye bakıyodu.kask kamerası olmadığı için bunu anlayamıyoruz.
    TEKTEKER_RAMÇO
    o kadarıda hakkımız olsun hocam aralardanda geçemedikten sonra ooo
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)