bu sabah işe giderken avcılar yanyolda trafik sıkışık ağır ağır ilerliyodu.bende çantamdaki simit sarayından aldığım simitlerim soğumadan iş yerine gidip çayla birlikte yiğebilmek için sağlı sollu aralardan geçerek gidiyodumki.... bi kuryeyle ufaktan kapıştık arayı baya açmıştım artık kurye arkada bile gözükmüyodu ama fazla coşmuşum yanyolda sol şeritte ilerleyen bi clionun soluna girdim.adam baya sağlı gidiyodu sol şeritte birden sola kırdı bariyerle araba arasında tost oluyodum frene bastım ve fren manetim adamın arabayı ön kapıdan başlayıp arka çamurluğa kadar çizdi ben düşmedim bile yalnız ön grenajlarım biraz arabaya yaslandı.yani scooter değilde normal bi motosikletle olsaydım ayağım motorla araba arasında ezilcekti büyük ihtimalle
sonra durduk hemen kaskımı çıkardım kaza yaptığım arkadaşta arabadan indi.ilk önce motoruma baktım bişe yok
sonra adam indi arabaya baktı çizikleri falan inceledi sonra yanıma geldi o sıra bende motora bakıyodum.sende bişe varmı diye sordu bu sorudan arkadaşın iyi niyetli biri olduğunu anladım zaten.yok dedim sende varmı yok arabada çizik var.bu arada o kapıştığım kuryeci geldi durdu saolsun
arabaya baktı motora baktı senin motorda bişe yok araba biraz çizilmiş dedi
sonrada öğüt vermeye başladı: bak böyle sola girme görmezler arada ezilirsin.ortadan sağdan kayna aralardan dedi.bende eyvallah durduğun için saol kardeşim dedim.sonra kaskını taktı yoluna devam etti
adama sordum kasko varmı yok,mecbur tutanak tutucaz ben resim çektim bi kaç tane onada söyledim sende çek resim araçları 50mt ileri alalım orda minübüs durağı var rahat rahat tutanağı doldururuz.polisimi başka birinimi bilmiyorum birini aradı sonra dedi yok oynatmayalım hiç bozulmasın.neyse tutanakta kendi tarafımdaki bilgileri doldurdum onunkileride o söyledi yazdım.sonra kroki için ver ben çiziyim dedi başladı resim çizmeye ama hiçbişeye benzemiyo çizdiği neyse öyle tamamladık evraklarımın fotokopisini istedi birlikte gittik fotokopileri çektirdik helalleştik ayrıldık
sonuç olarak kuryecinin öğütünü düşünmedim değil bu kuryeciler, pizzacılar çok deli adamlar onlarla pek kapışmamak lazım
Merak eden arkadaşlar için resimleride birazdan eklerim