Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

kaza yaptım :)

REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu sabah işe giderken avcılar yanyolda trafik sıkışık ağır ağır ilerliyodu.bende çantamdaki simit sarayından aldığım simitlerim soğumadan iş yerine gidip çayla birlikte yiğebilmek için sağlı sollu aralardan geçerek gidiyodumki.... bi kuryeyle ufaktan kapıştık arayı baya açmıştım artık kurye arkada bile gözükmüyodu ama fazla coşmuşum yanyolda sol şeritte ilerleyen bi clionun soluna girdim.adam baya sağlı gidiyodu sol şeritte birden sola kırdı bariyerle araba arasında tost oluyodum frene bastım ve fren manetim adamın arabayı ön kapıdan başlayıp arka çamurluğa kadar çizdi ben düşmedim bile yalnız ön grenajlarım biraz arabaya yaslandı.yani scooter değilde normal bi motosikletle olsaydım ayağım motorla araba arasında ezilcekti büyük ihtimalle
    sonra durduk hemen kaskımı çıkardım kaza yaptığım arkadaşta arabadan indi.ilk önce motoruma baktım bişe yok
    sonra adam indi arabaya baktı çizikleri falan inceledi sonra yanıma geldi o sıra bende motora bakıyodum.sende bişe varmı diye sordu bu sorudan arkadaşın iyi niyetli biri olduğunu anladım zaten.yok dedim sende varmı yok arabada çizik var.bu arada o kapıştığım kuryeci geldi durdu saolsun
    arabaya baktı motora baktı senin motorda bişe yok araba biraz çizilmiş dedi
    sonrada öğüt vermeye başladı: bak böyle sola girme görmezler arada ezilirsin.ortadan sağdan kayna aralardan dedi.bende eyvallah durduğun için saol kardeşim dedim.sonra kaskını taktı yoluna devam etti
    adama sordum kasko varmı yok,mecbur tutanak tutucaz ben resim çektim bi kaç tane onada söyledim sende çek resim araçları 50mt ileri alalım orda minübüs durağı var rahat rahat tutanağı doldururuz.polisimi başka birinimi bilmiyorum birini aradı sonra dedi yok oynatmayalım hiç bozulmasın.neyse tutanakta kendi tarafımdaki bilgileri doldurdum onunkileride o söyledi yazdım.sonra kroki için ver ben çiziyim dedi başladı resim çizmeye ama hiçbişeye benzemiyo çizdiği neyse öyle tamamladık evraklarımın fotokopisini istedi birlikte gittik fotokopileri çektirdik helalleştik ayrıldık
    sonuç olarak kuryecinin öğütünü düşünmedim değil bu kuryeciler, pizzacılar çok deli adamlar onlarla pek kapışmamak lazım
    Merak eden arkadaşlar için resimleride birazdan eklerim
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    GEÇMİŞ OLSUN...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun..........
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

bu arada az daha dün taktığım yeni püsküllerim kopuyodu ama bişe olmadı çok şükür
    @TEKTEKER_RAMÇO
    @AYBERK
    saolun arkadaşlar

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Geçmiş olsun. O paketçiler günün 15 saati motora biniyorlar ve ekmek parası peşinde koşuyorlar. Onlarla kapışmaya kalkarsan zararlı sen çıkarsın. Paketçi veya kurye görünce yavaşlayıp yol ver de adamcağız yoluna gitsin, emin ol seni düşünecek zamanları yok.
    Sıcak simit yiyeceğim diye başına gelenlere bak. İleride olabilecek daha büyük kazalar için bunu bir uyarı olarak gör ve dikkatli kullan. Tekrar geçmiş olsun.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    kopan püsgül olsun sana bişey olmasın.... çizilen araba olsun size bişey olmasın....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    150 zat
    Geçmiş olsun arkadaşım. Dikkat ettimde motorun şirin bişey
    Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::

kurubuz
    saolun hocam haklısınız ama işte şu yeni gelen baharın heycanı var içimde,o yüzden oldu bu olay sanırım
    TEKTEKER_RAMÇO
    eyvallah
    caferasik
    saol hocam evet çok şirin ama az daha eziliyodu bebeğim

Motosikleti
    150 zat
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah
    caferasik
    saol hocam evet çok şirin ama az daha eziliyodu bebeğim
    Ayy kıyamam hanimiş hanimiş onun püsgülleridemi varmış
    Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Geçmiş olsun.
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Geçmiş olsun kardeş birazdan öğüt vermeye başlarlar toplarsın o öğütleri burdan köye yol yaparsın.Olur öyle cana geleceğine mala gelsin.

Hann_Ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09.TRACER
    GEÇMİŞ OLSUN...

caferasik
    var tabi hemde yepisyeni
    siyahatmaca,RamonRojo,Hann_Ist

saolun hocam
    kuryecinin verdiği öğüt süperdi onun anlatış şeklini görseniz tam film adamdı yahu

bu arada sonradan yanımdan geçen 2 chopper sürücüsüde bişey varmı gibisinden baktılar saolsun ama bmw f650gs li eleman iplemedi bile, olsun bigün o kaza yapar ben yine yardımcı olurum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Canın sağolsun gelen motora arabaya gelsin,daha ne motorların olacak

Motosikleti
    150 zat
    Biraz daha dikkat etmen dileğiyle kardeğim tekerin yere düz bassın

speedygogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 & CBF 600
    geçmiş olsun. sağdan gitmek de tehlikeli tabi. ben 6 ayda 2 kere solumdaki arabanın çarpması yüzünden kaza yaptım.

ZIPPIRMAN
    saolun hocam
    caferasik
    saol kardeşim,hepimizin tekeri düz bassın
    speedygogo
    sağda solda aynı sanırım ama sağda emniyet şeridi olmasa bile biraz daha fazla bi alan oluyoda o bölgede sağ daha sıkışıktı bide otobüs vardı onlardan uzak duruyorum çünkü otobüs,kamyon gibi büyük araçlar katil gibi gidiyolar arkalarını görmedikleri gibi aynalarınıda kullandıkları yok.

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    geçmiş olsun

ellvis_78
    saol hocam

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Sana bişey olmaması sevindirici. O bariyerler varya adamı öldürür. Arada bende kaptırıyorum öyle ama sakinleşmek fazla gaza gelmemek lazım
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)