Uzunyol için 250cc motor tavsiyesi
Reklamlar
-
MEGAN66 adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşım çok haklı. YBR 250 2 sene kullandım. 24.000 KM de sattım. GSR600 aldım. Hala ararım onu. İst-Tokat / İst-Ordu / İst-Yozgat / İst-Çanakkale / İst- Tekirdağ gitmediğim yol kalmadı YBR 250 ile.Yağmur / Çamur / Taş / Toprak. Ne lastiğim patladı ne yolda kaldım nede lastiğim bitti. Kral makina 1 depo ile 400-500 arası kesin. Kendinden kork ondan ise asla. Ne yazık ki bu motorun kıymeti bilinmedi ve Yamaha TR çok pahalıya satmayı denedi vede olmadı. Eskitemeyeceğin bir motordur, titreşim arıza vs vs yoktur. 10.000 kmde bakımı vardır. Neyse durum bu.
Kısa yazmıştım megan tafsilatlı yazmış.Yurt dışında fazer 250 (http://www.youtube.com/watch?v=_Urpb...rkiye'deki ismi ybr 250 olan motosikletin tek kusuru olarak fiyatını yüksek tutmaları olmuştur.Bu yüzden Türkiye'de istenilen satış rakamlarına ulaşmamıştır.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Reklamlar
-
250 cc çift silindir enduro bulursan tadından yenmez.
Tek silindir motorlar malesef ki düşük devirli kullanılamıyor.
Uygun bir devir aralığında kullanmak zorundasın. Bu da uzun yolda vitesle fazla uğraşmak anlamına geliyor. Çift silindir olunca düz yolda 2500-3000 devirlere kadar düşebiliyorsun.
Vuruntu hissetmeden hızlanıyorsun.
Pratikteki anlamıda şu:
Çok dik bir rapmaya denk gelmediğin sürece
5. vitese takıp 40-130 km/h aralığında vites değiştirmeden şürüş yapabilirsin.
Ayrıca çift silindir motorun alt devirlerdeki sesini dinlemeye ben pek bayılmaktayım.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
250 cc çift silindir enduro bulursan tadından yenmez.
dostum, var mı öyle bir motor?
-
Mersin İl Temsilcisi
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Abi temiz GV250 nerede 3,500 ? benim bulduklarım hep 4.5 dan başlıyor. Regal fiyat/ performans olarak gayet iyi bir motosiklet. Kullandığım için söylüyorum.
haklısın 4000 den aşağısını ben e bulamadım ama bu fiyatlar gerçekten şişirilmiş
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Herkese önerileri için teşekkür ederim.
En çok Yamaha YBR 250 ve Hyosun GT 250 tavsiye edilmiş. Yalnız GT 250 için bazı şüphelerim var. Bana biraz öne eğik oturulması gerekiyor gibi geldi. Hatta aşağıda bir resmini paylaşıyorum. Ben bu motoru 3-4 gün ard arda günde 5-6 saat kullanmayı düşünüyorum. azda olsa bu kadar süre eğik oturmak insanı yormaz mı?
http://www.motosikletilan.com/images...07_0_image.jpg
YBR 250yi sahibinden.com'dan kontrol ettim. Bütün türkiyede 13 tane satılık var Bir kişi 5.250 TL istiyor, bir kişide 6.000 TLye veriyor, diğerleri 7.000 TL ve üstü. Zaten Hyosung GV 250 ve GT 250 0 KM olanlar bu fiyat. Bu yüzden hevesim kaçtı.
Tavsiyelerini tek tek inceledim aşağıdaki sonuç çıktı
Ybr 250 ++++++
Honda Twister 250 ++
Hyosung GV 250 ++++
Hyosung Gt 250 +++++
SYM GTS 250 ++
Honda CBF 250 +++
-
myagdi adlı üyeden alıntı
dostum, var mı öyle bir motor?
Dört gözle gelmesini bekliyorum. Vergi indiriminden sonra gelmezse zaten firmaların enayiliği.
Fiyatı 9-10 bini geçmesin geldiği gün alırım.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
Exzina adlı üyeden alıntı
Herkese önerileri için teşekkür ederim.
En çok Yamaha YBR 250 ve Hyosun GT 250 tavsiye edilmiş. Yalnız GT 250 için bazı şüphelerim var. Bana biraz öne eğik oturulması gerekiyor gibi geldi. Hatta aşağıda bir resmini paylaşıyorum. Ben bu motoru 3-4 gün ard arda günde 5-6 saat kullanmayı düşünüyorum. azda olsa bu kadar süre eğik oturmak insanı yormaz mı?
http://www.motosikletilan.com/images...07_0_image.jpg
YBR 250yi sahibinden.com'dan kontrol ettim. Bütün türkiyede 13 tane satılık var
Bir kişi 5.250 TL istiyor, bir kişide 6.000 TLye veriyor, diğerleri 7.000 TL ve üstü. Zaten Hyosung GV 250 ve GT 250 0 KM olanlar bu fiyat. Bu yüzden hevesim kaçtı.
Tavsiyelerini tek tek inceledim aşağıdaki sonuç çıktı
Ybr 250 ++++++
Honda Twister 250 ++
Hyosung GV 250 ++++
Hyosung Gt 250 +++++
SYM GTS 250 ++
Honda CBF 250 +++
paylaştığınız fotoğraf gt250R yani racing modeli. Dolayısıyla eğik bir sürüş pozisyonuna sahip.
gt250 ise naked model ve sürüş pozisyonu cbf250, ybr250 ile benzerlik gösterir.
Şahsen ybr250 ve cbf250'yi tercih etmezdim. bence listedeki hyosunglardan birini yada SYM'yi tercih etmeniz daha iyi olur.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Şu an GV 250 ve GT 250 bakıyorum fakat hala önerilere açığım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)