Motosiklet fuarındaki çekiliş sonucuna göre talihliler kimler acaba. Bu konu burada yayınlandı ise özür dilerim. Detay hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa rica ediyorum. Teşekkürlerimle..
Motosiklet fuarındaki çekiliş sonucuna göre talihliler kimler acaba. Bu konu burada yayınlandı ise özür dilerim. Detay hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa rica ediyorum. Teşekkürlerimle..
Ducati bana çıktı, boşuna hayal kurmasın kimse
28 martta çekiliş
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
Bende merak ediyorum
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
bende onu merak ediyorum.neden çekiliş 1 ay sonra yapılırki???
sanki tüm dünyadan çekiliş kuponu gelmesi bekleniyor..altı üstü fuara gelen kaç kişi ise o kadar kupon var..fuarın son günü bilemedin ertesi günü yap çekilişi...
motosiklet bana çıktı ama vakit geçince unutmuşum gitmiş işte..
sağlık olsun ne yapalım...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
pempe grenajlı bir ducatimiz olacak bebiş...
Uploaded with ImageShack.us
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya boşuna beklemeyin ducati benim. ducati verilir enduru alınır diyecem ama ben.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
4 nisanda fanatik gazetesi alın kurbanlar orada yayınlanacak
akadaşlar çekiliş sonucunu ogrenebilen varmı? bilgilendirirseniz sevinirim...
tesekkurler
Haklı olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim...
İlgili konu başlığı:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...is-sonucu.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)