Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

mondial bayii yardm pls!

Motovento
    REKLAM ALANI
    can_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    arkadaşlar ben mondial 151RS alacam umarım. Peder ikna oldu we ekonomik sıkıntı kalmadı. ama o da ucuz yollu bişi al diyo. ama o motosiklet kullanmaını bilmiyo bnde bilmiorm.. motor gelince sitede öörenmeye başliicam.. şöle bi sorun war ben ataköyde oturuom we sizce motoru nerden almalıyım? ayrıca adrese teslim yapıyo mu mondial? yardım bekliorm şimdiden saolun
    love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kahraman34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    içmeler köprüsünden aşagı in tersaneleri geç işte ben ordayım(tuzla)
    Motosikleti
    bir adet 2005 model kırmızı düldül(as150t)
    bayiden tüm işlemleri hallettikten sonra,istersen sana yardımcı olacak birisi çıkar atlarsın arkasına istediğin yere kadar seni getirir,sonra mahalle arsında bir ileri iki geri giderek motor'u kullanmaya başlamışsın ama ehliyeti hemen al.

http://www.ugur.com.tr/mondial/bayiler.htm burdan sana en yakın mondial bayisine ulaşabilirsin
    [SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    Ya ehliyet konusu çok tartışılıo ama ben pek de bi mantık bulamıyorum bu konuda.. gidicem kursa bana bi kitap wericekler sadece. kimse şu şöle bu böle demicek.ayrıca sadece polislere göstermek için alınacak bi karta yaklaşık 200 milyon falan saçma gelio.. ama alırım heralde bilmiyorum

Birader Sadece Polislere Göstermeye Yariyor Dediğin Karti Olurda Gösteremezsen Ve Memurda Ola Ki Hiç çorba Sevmiyorsa!! 680 Ytl Cezasi Var Haberin Ola Bende Motor Almak üzereyim Ve Ehliyetede Ayni Anda Yazilmayi Düşünüyorum üstelik Kaza Olursa Allah Göstermesin Kasko Da Bişey ödemez Haberin Ola...

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Merhaba
    bence ehliyeti almalısın
    bende daha almadım geçenlerde denyonun biri yüzde yüz suçlu olarak bana çarptı bende de mondial 151rs var allahtan toparladım ve önemli birşey olmadı
    benim motorun susturucusu hafiften ezildi o kadar
    bana çarpan kişi kaskosu olduğunu ve polis çağırıp rapor tutulursa masrafımı karşılıyacaklarını sçyledi
    bende ciddi bir hasar olmadığı için boşver diyip bastım gittim
    ama sonra düşündüm de cidi bir hasar olsaydı ehliyetim b sınıfı olduğu için hiçbirşey alamıyacak ve bütün masrafları cebimden karşılıyacaktım.
    ehliyeti sadece polise gösterilecek bir kağıt parçası olarak görme yarın birgün kaza bela olursa sana lağzım olacak
    Umarım kazasız belasız günlerde güle güle kullanırsın

TheOracLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    www.feyizoglu.com var 4x4 lük insanlar,oldukça ilgili ve güven verdiler bana.
    bilginize.

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    ayrıca önemli bişeyi de soriim madem açıldı başlık;ben bu aleti alınca modlicam. yani sadece hawa filtresi we egzoz düşünüorm ilk olarak. arabalardaki gibi bunlar scooterda sesi deiştirir mi? performansa ne kadar katkısı olur? 7buçuk bg war zati tahminen kaça çıkar?

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    mod konusunda bilgi istiorm bu scooter için.. GÜNCEL!

Baki(Almanci) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1100 XX
    Slm Arkadas !

Yeni Motor alacakmissin hayirli olsun diyorum. Ama Motoru almadan sen ilk önce basit gecmis oldugun ehliyetini cebine koy ve rahatca ve bilgi Tirafige gir.

Allah göstermesin motorcu her an icin tehlike icinde cünkü okadar görmez ve duymaz dolaniyorki yollarda sayisi belli degil.

Bu arada kas ve kiyfetide düsünmeni tavsiye ederim.

Umarin biraz bilgi vere bildim.

Almanyadan hepnizi selamliyorum.........

super_meke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varadero
    ehlıyet şart!!!

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    ya arkadaşlar ehliyet alıcam tmm.. ayrıca kask mont we korumalıklarım tamam hepsini motordan önce aldım.. sanırım teknik bilgilere mod konusunu açmak lazım=)

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    ya sana varya hayran kaldım:( ayrıca sadece polislere göstermek için alınacak bi karta yaklaşık 200 milyon falan saçma gelio..)sen marsdan gelmedin dimi
    eğer bisiklete binmeyi biliyorsan motoruda çok rahat kullanırsın,denge olayı sakın ani ataklar ani gaz vermeler yapma,dönüşlerde ön freni kullanma yatırır.Gerisi sana kalmış,şimdiden hayırlı olsun
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler