Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Yarın Motor alıyorum..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Touring
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Farkındaysan kimisi çinliden çok memnun, kimisi de çok çekmiş. Sorunda bu zaten, standart bir kalite yok. Şansına ne çıkarsa.. Ama almanlarda,italyanlarda ,japonlarda ve şu üç markada -kymco,hyosung, sym- ne ödersen onu alırsın.
    benim kaç satırda anlatmak istediğimi arkadaş iki satırda özetlemiş ben yineleyeyim durumu yani çin alırsan ne çıkarsa bahtına iyi yada kötü çıkabilir arkadaşın saydığı markaları seçersen satın aldığın markada sorun yaşama olasılığı çin lilere göre çok daha az unutma sorun demek ek maliyet demek seninde sorunlara ayıracak vaktin yok imkanların kısıtlı ona göre seçim yap acele etme bence.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Abilerim sözünüzü DİNLEMEYİP gittim aldım 125MH Drift modelini Allah'tan hayırlısı İnşallah şans bu sever benden yana olur neyse gittik adamla anlaştık ellerinde 1 tane mc kalmış onada 2.750 felan dedi ondan vaz geçtik , yarın resimleri koyarım İnşallah kazasız belasız sürcez inşallah akşam gusul abdesti felan aldımda gittim ne olur ne olmaz diye :D Ve acele etmeyen diyen abilerime teşekkür ediyorum ama babam bugun aksam saat 09.00 da cıkcak yola aldım aldım alamassam 5 daha beklerdim o yüzden bu motoru aldım hayırlısı olsun güzel bakacam ama motoruma herkeze teşekkür ediyorum sözünüzü dinlemedim diyede özür diliyorum ama benim bi huyum vardır asla keske demem aldıysam aldım hiç olmassa tecrübe kazanırım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ata sözününde uygularım ama İnşallah uygulamak zorunda kalmam çok konuştum galiba herkeze iyi akşamlar
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

Motosikleti
    nova 150 cc
    hayırlı olsun. Ben çok beğeniyorum. görüntü olarak süper. kullananlar da memnun.

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    abi ben bugun bi turladım denemek için gayet güzel acemi olmama rağmen beğendim ben motoru titreşimide yok gibi çok dikkatli olrusan anlıyosun ama hiç rahatsız olmadım ben rek sevmediğim kısımları hız göstergesinin dijital olmaması ve koltuk altı bagajı yok :( bunlar haricinde hepsi süper bi motor bakalım ilerki zamanlarda ne olacak
    Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...

Motosikleti
    Touring
    hayırlı olsun güle güle kullan inşallah allah pişman etmesin...

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güle güle kullan inşallah allah pişman etmesin...
    Amin abicim İnşallah yüzümüzü yere eğmiyecek Allah Olmayanlarada nasip etsin...

Motosikleti
    İndirimli öğrenci akbili
    Hayırlı olsun, görüntü olarak güzel motor. Allah olmayanlarada nasip etsin ( bana yani )
    Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı tosbağa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun, görüntü olarak güzel motor. Allah olmayanlarada nasip etsin ( bana yani )
    Amin kardeşim amin !!!

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Başlangıç için çok ideal bir motor seçmişsin. Allah kaza bela vermesin, utandırmasın. MC ve Mr Modellerinden performans ve fiyat olarak çok ufak farklılıkları var ama görünüş olarak bir adım önde her ikisindende..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlangıç için çok ideal bir motor seçmişsin. Allah kaza bela vermesin, utandırmasın. MC ve Mr Modellerinden performans ve fiyat olarak çok ufak farklılıkları var ama görünüş olarak bir adım önde her ikisindende..
    Eyvallah teşekkür ederim abicim

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Arkadaslar nasiyat verecegine para verselerde herkes Japon alsa bari ya..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------

Hayirli ugurlu olsun genc kardesim. Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin... Ben senin adina cok sevindim. Periodik bakimlarini zamaninda yaptir hic birseycik olmayacak görürsün bak. Ilerleyen zamanlarda yorumlarinida arkadaslarla paylasirsan onlarda biraz aydinlansinlar.
    Bu arada bugün yaptigimiz bir gezimizde bi arkadas gecen gün Yamaha bayiisinde inceledigi yeni YBR 125 in sasisinde made in china yazdigini söyledi. Ilgililere duyurulur.

Hayırlı olsun kardeşim. Darısı olmayanların(benim benim) başıma .

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Bugünkü geziden..

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    kardesim herkes bısey soleymıs kımı mondıalı kımı japonu ovmus sen uzerınde mutlu olabıcegın bısey al ıster cın olsun ıster japon ama kulagında kupe kalsın japon cın gıbı pek uzmez...

bende cın kullandım 35 bın km yaptım 2 senede hıc bı buyuk sorun yasamadım benzın bıtmesı harıc yolda kalmadım ama motoru bozulmus olan cok honda yamaha gordum yollarda hep parca bekleyen gelen tamırcıyede tomarla para veren kardeslerımız bunlar yanı motor ısı bıraz sans ısı helede cın motorlarda...

atiturhan kardesımz guzel yerlerıne vurgu yapmıs..

kymco bahar kampanyası yapmış. tüm ürünler 12 taksit. agility 125 2.995 TL. takip edenler varsa geçen sene 3500 liraydı. daha sonra zam geldi 3800 lira yaptılar. 1 hafta geçti geçmedi ötv düştü 3363 lira oldu. şimdi de 2995 lira üstelik 12 taksitle.

kymco kampanya yapmışken incelemek de fayda var.

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı atiturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------

Hayirli ugurlu olsun genc kardesim. Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin... Ben senin adina cok sevindim. Periodik bakimlarini zamaninda yaptir hic birseycik olmayacak görürsün bak. Ilerleyen zamanlarda yorumlarinida arkadaslarla paylasirsan onlarda biraz aydinlansinlar.
    Bu arada bugün yaptigimiz bir gezimizde bi arkadas gecen gün Yamaha bayiisinde inceledigi yeni YBR 125 in sasisinde made in china yazdigini söyledi. Ilgililere duyurulur.
    saol abicim teşekkürler, eğer Ankara'da yapılan geziler varsa kabul ederseniz bende gelebilirm sosyal faliyetleri severim hemde motorlar hakkında baya bilgilenirim yaşım 18 ehliyetimi aldım Allah'a şükür , yakında plaka ve ruhsatımıda alim gelirim cogu yere ama şehir dışına gelemem

Ben Buraya Bu Motor Hakkında Bilgi Almak İçin Üye Oldum :D Bende Yarın Aynı Motoru Alıyorum Sanada Banada Hayırlı Olur Umarım :D

Motosikleti
    Bekleniyor !!!
    Alıntı KralDLN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Buraya Bu Motor Hakkında Bilgi Almak İçin Üye Oldum :D Bende Yarın Aynı Motoru Alıyorum Sanada Banada Hayırlı Olur Umarım :D
    İnşallah kardeşim bu arada hangi şehirdesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

ya abilerim unutmamışken ilk motorum daha önce gidipde hiç benzin almadım ben şimdi bu motora hangi benzinden alacağım bi acıklarmısınız ? 90 oktan üzei diyo teknik detayında ama ben sordum bugun 95 veya 97 kursunsuz dediler peki 95 veya 97 arasındaki fark nedir söylerseniz sevineceğim ???

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı atiturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bak kardeşim, abuk sabuk cevapğlar yazıp duruyorsun.
    adam sormuş, fikrimizi söyledik.
    madem para dilenerek bile olsa japon almayı teşvik ediyorsan o vakit uzanamadığın ciğere mundar deme bari

ayrıca, senin mc başlığındaki yazılarını buraya kopyalayıp en azıdan senin tecrübelerinden faydalanmasını sağlamaya çalışan da benim.

kompleklerinizden bıktık artık yahu.
    bizim dilimiz yandı, siz yanmayın dedik.
    otomotiv ve motosiklet odası başkanları, mühendisler odası vs vs açıklamalar yapıyor da sen 3-5 bin km lik tecrübenle mi benimle veya benimle aynı düşünceyi paylaşanlarla dalga geçmeye kalkışacaksın.
    senin altındaki motorlardan ben yılar önce aldım, 3 ayda 15.000km yaptım. değiştirmediğim parçası kalmadı.
    sattığımda neredeyse yarı yarıya sattım.
    ayrıca, benimkullandığım üstten egzantrikli idi...

cin olmadan adm çarpmaya kalkışma.
    hiç kimse japon meraklısı değil.
    hyosung da kullandım, italyan da, alman da, bisiklette topladım.

senin bildiğin kadarını ben unuttum, lütfen dalga boyutunu iyi ayarla
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Alıntı BorTeCinE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnşallah kardeşim bu arada hangi şehirdesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------

ya abilerim unutmamışken ilk motorum daha önce gidipde hiç benzin almadım ben şimdi bu motora hangi benzinden alacağım bi acıklarmısınız ? 90 oktan üzei diyo teknik detayında ama ben sordum bugun 95 veya 97 kursunsuz dediler peki 95 veya 97 arasındaki fark nedir söylerseniz sevineceğim ???
    İzmir Benimde Hikayem Seninle Aynı Nerdeyse Ailem Motor Almamı İstemiyor Babamda Kral Motor Var yamaha fjr 1300 Vermediği İçin Bende Mondial Drift Almaya Karar Verdim

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)