Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İSYANLARDAYIM ABİ AKŞAM AKŞAM...

REKLAM ALANI
    Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tam olmasada üstü kapalı otopark var yakında. Bide üstünü örtüyle örtünce sanırım idare eder. Edermi
    ...Oytun...
    ..Ainador..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Ben yine de emin olamazdım. Yani 100 200 milyondan yırtacağız diye 4 5 milyardan olmayı göze alamazdım. Tabi çok farkediyorsa fiyatlar alınır da, aksi takdirde değmez derim. Geç olsun güç olmasın hani ;)
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Eh haklı olabilirsinde. Bilirkişiler yazsın bence ne zaman alınır diye. En doğru cevap onlardan gelir.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Ne alacaksın sen?
    Onur Yollarda

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    promethus ben o başlıkta sadece fiyat araştırması yapmıştım. yoksa nerde olum o para bizde. bu arada sinir ve üzüntüden kawasaki ve suzukiyi karıştırmışım. pardon. jupiter motor ambarlı garajında duruyo satılmamışsa git bak. promethus yazdığın her mesajda bana o kadar destek oluyosun ki anlatamam sana.
    racing racing ve racing.............

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Kötü bir şey mi dedim, noldu şimdi ya :(
    Onur Yollarda

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    donald duck amca motorun haline ağlamadım ben. ne alakası var? 330 milyon maaşla sanayide tornacılık yapan 19 yaşında bir çocuk için 1.5 milyara haşat olmuş bir ''racing'' in üstüne oturup ibrelerine bakmak... daha doğrusu bir ''racing'' in üstüne oturup ibrelere bakmak... ve sadece 1.500 ün olmadığı için üstünden inip eyvallah abi deyip çekip gitmek nasıl koyuyo adama biliyomusun sen? işte bu yaşarttı gözlerimi .sen bmw kullanıyosun dd abii. bmw motor almak hayal bile değil ütopyadır bende. o an ki ruh haliyle elindeki parayı sıkmak.. hırsla sinirle üzüntüyle. sadece 1,500 milyarlık bir ''racing'' için.. bazıları o parayı bir gecede eğlenceye harcarken sen 5 ay çalış ve hiç para harcama. sigara da içme 15 km lik yolu racing motor almak için yürü yola para verme. hatta hatta hiç kimseden destek görmeden yapmaya çalış.....evet 1,500üm olsaydı hemen alıcaktım. haşat olmuş hatta arka çatal kaynak yapılmış. grenajı bile yok. ama sonuçta benimm.. dikkat edin benim motorum demiyorum. benim ''racing''im.. siz belki haşat olmuş bir motoru takmıyo olabilirsiniz. peki napıyım abi? honda cbr yada gsx-r mı alıyım? sölesene? en kötüsü 15 milyardan başlıyo. ulan haşat maşat çek kapının önüne yıka cilala yağına suyuna bak ,yeğenleri gezdir. hatunu gezdir.azcık zevkin eğlentin olsun hayatta. işte bu 1.500 milyar olmadığı için kızıyorum sinirleniyorum moralim bozuluyo.bütün bu güzelliklerin karşılığı 1.5 milyar mı?...kimse kendine ben motor hastasıyım motor delisiyim demesin. benden daha fazla motor hastası adam yoktur burda. herkes motor delisiyim filmi yapıyo. işte okuyun görün. motor hastası nasıl oluyo.

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    1) "Bu ne şiddet bu celal?" Abi vallahi bu durumda Pollyanna Osman gibi davranmak gerekiyor. Sen racing racing diye ölürsün, sonra bir gün racingin olur hem de sağlam bir şey, Allah korusun kaza yaparsın hiçbir işe yaramaz. Hayırlısını istemek lazım RaCe_ kardeş. Varsın senin de Titan'ın olsun. O da olmuyorsa tabanvayın olsun. Canından kıymetli mi?

2) Sigara içme tabi ki, sağlığa ve keseye zararlı!!![quote]

3) "ulan haşat maşat çek kapının önüne yıka cilala yağına suyuna bak ,yeğenleri gezdir. hatunu gezdir.azcık zevkin eğlentin olsun hayatta"
    Merak etme hatun ve yeğenler motorun olmadan sevdiler seni, motorun olmazsa da sevecekler. Zaten motor için seven hatun hiç sevmesin daha iyi...

4) Git bi bardak su iç.
    Onur Yollarda

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    walla kıpkırmızı oldum sinirden baba ya. benim yeğenleri yetiştiriyorum motor hastası yapıcam. ulan çoçuklar hevesli işte. park halindeyken binsin üstüne oynasın fena mı? benim hatun 3 senedir var. kızcağızı bi kere atsam arkaya boğaza götürsem fenamı? sevinmezmi? millet es geçiyo haşat maşat. ben o an ordaki ruh halimi komple döktüm buraya. anlayın diye..

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    donald abi yukarıda açık açık yazdım okuyabilirsin sayın abim..

Motosikleti
    Kymco Agility City
    ya takma olum kafana her iste bi hayir vardir derler ama neyse iste :tongue:
    :bestmt:

Donald_Duck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS Adventure
    Alıntı RaCe_ adlı üyeden alıntı
    donald abi yukarıda açık açık yazdım okuyabilirsin sayın abim..
    Sevgili Race,
    Evet okudum ve anladim durumu...Cok benzer mali donemlerden gecmisiz, gencligimin seninkinden farki oldugunu sanmiyorum.
    Herseyden once, gerci arkadaslar da demis ama, herseyin hayirlisi diyorum.

Sonra diyorum ki, motosiklet parayla satilan bir makinadan ibarettir. Gunun birinde nasil olsa herhengi bir motosiklete yetecek paran olur....ama borc harc, ama piyango, ama alin teri yada baska bir kombinasyon. Onemli olan sen sin. Herseyden once erisebilecegin hedefler koy ve,hedefe konsantre ol. Unutma, sadece motorda degil, hayatta da nereye bakarsan oraya gidersin.

Benim ilk hevesim Yamaha XT600 bir enduro idi. Ruyalarima giriyor, hayali bile icimi yakiyordu ama almam mumkun degildi. Sabirla para biriktirmeye basladim ve iki yil sonunda 50cc bir scooter a kavustum. Dunyalar benim oldu. O gazla devam ettim...bir suru motorum oldu degistire degistire...hepsi elden dusmeydi ama beni mutlu eden makineler oldu.

BMW benim de Turkiye sartlarinda ulasabilecegim bir sey degildi. Yani belki varimi yogumu ortaya koyup alirdim ama inan hic bir motosiklet buna degmez. ABD de hersey taksitle...burada pesin para verene "acaba hirsizmi, uyusturucu kacakcisi filan mi" diye supheyle bakarlar. Sar oradan bana bi tane diye canin ne isterse aliyor, sonra omur boyu oduyorsun...mesele budur.

Sana basarilar diliyorum. Bu gunden itibaren birak racing macing, eli yuzu duzgun ufak tertip bir sey koy kafana...para biriktir, taksite gir birseyler yap al...bek goreceksin hersey daha guzel olacak. Hedefledigin basariya kavusmak gibisi yoktur.

Sevgiler...

race dostum kendini bu kadar paralama.hem bu kadar zor kazanıyorsun hem de gidip belkide hiç çalışmayan bi alete 1,5 milyar vereceksin!yazık olurdu.ne kadar çok motor sahibi olayı istediğini hepimiz anladık ama inan bana sırf bakıp yıkayıp parlatmak için 1,5 milyar çöpe atılmaz.
    bakma hevesi en fazla 1 hafta sürüyor.ondan sonra insan bir an önce binip dolaşmaktan başka bir şey düşünmüyor.duran bir racing alacağına gezip dolaşabileceğin bi mz al derim.gerçi racing hastasısın ama motorlara bakıp yaya dolaşmaktan iyidir.

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    konuya bende yazayım dedim bende bi dönem race gibi sıkıntılı bir dönemden geçtim allaha şükür atlatdım o dönem araba bende bir tutku bir rüya gibiydi ailemle çok tartışdım sebebi şuan düşünüyorumda felsefe yapmak istemiyorum ama genede yazıcam arkadaşlarımın hepsinde araba vardı kızla gezmek istesem onlardan isterdim yada beraber gezerdik filan ama hep asi oldum niye benim arabam yok diye kimse yanlış anlamasın yurtdışına çıkmak isteseydim çoktan çıkardım ama antalyayı bırakmak bile bana zor geliyo sadece yurtdışına özentim adamlarım sistemi var gençliğe insana önem veriyorlar koşullar uygun DD abimizinde dediği gibi taksitler çok uygun
    ben sadece şu sonuca vardım gençlik döneminde herkez ister araba racing filan ama olmuyo işte durumlar kötü olunca tek dileğim herkezin isteğinin olması
    felsefe yapıp başınızı ağrıtdığım için özür dilerim ama gerçekler her zaman aynı
    ERASER WİLL COME BACK

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    RaCe_ , benim de umutlarımı ve gelecekte motorumu bağladığım bir iş vardı. O iş artık benim için hayal oldu. Yani ben de artık motor alamayacağım. Ama en azından tecrübem oldu bu konuda ve sizleri tanıdım. Belki bir 5-10 yıl sonra çok daha fazlasını kazanırsam bir motor alabilirim. Ama pes etmek yok dostum. :
    Onur Yollarda

Motosikleti
    yamaha FZR '94
    başta DD abi olmak üzere hepinizden allah razı olsun kankiler. abi hastalık işte. bide biricik ''titan''ı satmak zorunda kaldım (evde kask ve mont gözümün önüne gelince daha beter batıyorum)bazı maddi olumsuzluklar yüzünden. herşey üstüste geldi. bide o gün o motoru görünce iyice sinirim tepeme çıktı. umarım içimdeki düşünceleri anlayabliyosunuzdur. durum böyle yanii. eyvallahhh....

Motosikleti
    rr
    motor alamamak kadar kötü birşey olabilirmi bir motorcu için ben öğrenciyim okuduğum yerde millet 50 li bmw ye biniyor zevkine bütün gezilerin çoğu oradan geçiyor çopurlar felan inşallah birgün hepimizin olacak kim alcam demişte alamamış vazgeçmedikten sonra dimi...

Evet yeterki vazgeçme.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    bu sene ilk defa kendime ait bir vasıtam var ve mutluyum her ne kadar istediğim tarz olmasada ama zirveye tırmanarak çıkılıyor bunu öğrendim hedefini belirle ve sabret bir gün hayallerin gerçek olucak
    ERASER WİLL COME BACK

Rain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın laylaylay laaaayyyyyyyyy!!!!!
    Cikolota disLeriMizi.. Hayat DusleRimizi curutuyoR...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler