Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosiklet tavsiyesi?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    merhaba herkese,
    Motor almaya karar verdiğimden bu yana epeyi bir süredir motor araştırması yapıyorum.Fakat bir çoğu gibi bende iki model arasında kaldım ve bir çıkış yol bulamadım.Acaba Yamah YBR 125 mi yoksa Honda CBF 150 mi almalıyım karar veremedim.
    177 boyunda ve 82 Kg ağırlığındayım.Genellikle şehir içinde kullanacağım.Arasırada ilçelere gidebilirim. Artçım da eşim olacak ilçelere giderken.yollar çok yokuş olmasada,Gidecegim en uzak mesafa 300KM falandır.O da dedigim gibi nadiren.Tabi uzak yollarda artçım eşim olucak.Genelde şehir içinde 10-15Km mesefa arasında binecegim.Çok uzun bir süre olmasada vitesli motor kullandım,ama ustasıyım diyemem.hala acemiyim.
    Genel olarak aradığım özellikler:
    >Benzinin 4 lirayı geçtiği bir dönemde tabiki yakıtı önemli.
    >Rahat olması,
    >kolay kullanımı,yol tutuşu,ki vitesli motor kullandım ama çok ustasıyım diyemem.Bu yüzden biraz da başlangıç motoru olacak benim için.
    >yedek parçasının ucuz olması,yada ekstra aparatlarının ucuz olması
    >yaygın bir servis ağı olmalı.
    Ayrıca ben Erzincan da yaşıyorum.Alacagım motoru buraya getirmem gerekecek,sizce başka şehirden motoru nasıl buraya getirebilirim?
    tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    hoşgeldin örtmenim
    cbf 150 ye karşı hep bir sempatim olmuştur , bölge vee kullanım amacı itibariyle cbf tavsiye ederim.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Tek kelime ile yamaha ybr 125 yedek parçası cbf ye daha bol ve ucuzdur.2. eli çabuk elden çıkar fazla bakım istemez.

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    cbf 150 tercih ederdim.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ikiside olur başkan. ben olsam hangisini alırdım bilemiyorum. cbf olabilir. hayırlısı olsun.
    motoru binerek ya da trenle getirebilirsin. kamyon arkasında taşıyanlar da görülmüştür.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    Honda Today 50 CC
    cbf150 tavsiye ederim sonuçta 25 cc daha fazla ve kalitesi honda servise gerek duymazsın bile
    HONDA TODAY 50CC

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için.Yani karar vermesi zo bir konu.Yakıt konusunu dikkate alınca sanki YBR daha cazip gibi.YBR nin yakıt sistemi enejeksiyonlu mu?

Blackeagletr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cbf derim ben. Ybr den güçlü. Ybr den rahat. Selesi Ybr den geniş artçılı binecekseniz bu önemli. Ybr nin 2010 modellerinde yani Ybr Esd 'de geliştirilmiş yakıt sistemi var daha verimli ama enjeksiyon değil. Aynı şey Cbf nin 2011 modellerinde var.
    2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler değerli tavsiyeleriniz için.Yani karar vermesi zo bir konu.Yakıt konusunu dikkate alınca sanki YBR daha cazip gibi.YBR nin yakıt sistemi enejeksiyonlu mu?
    Ayrıca yapacagım hız 70 KM geçmez.Sakin ve yavaş kullanmayı seven birisyim.Hele ki artçım varken 50-70 arasında kullanırım.
    her bir motor 100Km de kaç litre benzin yakar acaba?

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    aşa yukarı aynı aynı kulanımda 2 motorda 100km rede kuruşlarla bi fark olur 1tl bile olmaz
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    zaten ybr de 85 i geçemezsiniz.
    cbf ile uzun yol daha çekilir hale gelir.
    ben olsam tvs apache alırdım...
    yakıt sistemi daha farklı ve bence çok daha güçlü. sıkıştın mı kaçar.
    hız yapmam dememelisiniz. çünkü sizi sıkıştıracaklardır ve siz kaçmaya çalışacaksınız.

bu her küçük cc nin başına gelir :(
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    sanırım honda cbf 150 2011 modelinde vites göstergesi yok.Ama devir göstergesi eklemişler.Sizce vites göstergesinin olmayışı çok etkiler mi beni?

Motosikleti
    mondıal kt125
    vites göstergesi otmobillerdede yok.aslında pekde bi önemi yok ama az çok süratten anlarsanız kaçıncı viteste gittiğinizi.ama olsa iyi olur bence.şehir içi işe yarıyor.
    "Bizde yanlış OLMAZ=Olduysada yanlışlıkla olmuştur...:cat:

FlexMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    Alıntı isa_özdere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım honda cbf 150 2011 modelinde vites göstergesi yok.Ama devir göstergesi eklemişler.Sizce vites göstergesinin olmayışı çok etkiler mi beni?
    seni etkileyecek şeyi biz nerden bilelim senin insiyatifindedir Sanırım ilk defa motosiklet alıyorsunuz artçı ile kullanacağınızı düşünürsek cbf 150 diyorum. YBR artçı ile sıkıntılı olur.

Vites göstergesi olayına takmayın motosiklet kullandığınızda zaten buna gerek olmadığını anlarsınız.

Kesinlikle cbf 150 Alın bence pişma olmassınız. İki motoru da internette bir araştırın farkları göreceksiniz zaten .

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011
    ya bügün birkaç honda bayisini aradım fakat ellerinde motor yokmuş.Hepsi ortak nisanda gelir diyor.Ellerinde motor kalmamış

Motosikleti
    Honda Today 50 CC
    birde japonyadaki oluşan olaylar dolayısıyla çoğu japon firması üretimi durdurdu hondada yapmış olabilir tam bilmiyorum tabi...birde demekki çok satıyor ki yok :D
    HONDA TODAY 50CC

Motosikleti
    Honda Today 50 CC
    toyota faaliyetlere 16 Mart'a kadar ara verdi. Nissan, altı fabrikasındaki üretimi durdurdu. Honda da 20 Mart'a kadar üretimi durdurdu.
    HONDA TODAY 50CC

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    FZ6 FAZER 98hp
    Y-B-R diyorum başkada bişi demiyorum

ybr türkiyede satış rekoru kırmış bir motor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)