aynen bir arkadaşın dediği gibi eğer gözlemciyseniz, araç kullanırken, diğer araçların tipine 15-20sn ilerleyişini gördükten sonra yapabilceklerini, özellikle sinyalsiz şerit değiştirme aniden durma vb. durumları fark edebiliyorsunuz..
artık benim araba kullanırken, bak hayatım şimdi önümüze atlayacak, bu kesin sinyal vermedi ama sokağa dönecek vb. sözlerimi takiben araçlara dikkat etmeye başlayan eşimde artık : bak bak sinyal vermeden önümüze girecek vb. tepkiler vermeye başladı
isteyenin istanbul trafiğinde geliştirebileceği bir özellik öngörü
ama didişmek,sinirlenmek,sövmek için kullanmayın
cok doğru gözlemler arkadaşlara katılıyorum bağdat caddesinde sarı dolmuşlar siz eğer sağda bir sokağa girecekseniz cok tehlikeli olabiliyor..mutlaka üstünüze cıkmaya calışan olabilir..bende sol dizden dolmuş ortasına iliştirilmiş kişilerdenim..şansa düşmedim,yaralanmadım..ama gerçekleşti...
asıl trafiğin yanında bağdat caddesi ve kesen sokaklarında kasisler,yerlere yapıştırılmış tırtıklar,dengesiz logar kapaklarıda dikkat edilmesi gereken tuzaklar...birde divanın önü taksilerin sağdan sola cıkış yaptığı noktalardan olup orta şerite girebilecekleri göz önünde bulundurulmalı...,
Yok akşam üstü sakin geziler istiyorum diyorsanız sahil yolu..ordada yazın cimenleri sulayan belediye ve yola taşmış su birikintilerine dikkat etmenizde yarar var ...özellik ile yeni başlayan arkadaşlar ..fenerbahce eski anterenman sahasına doğru giden yolda akşam saatleri daha rahat takılabilirler..
sonrasında sahilde 1 cay stresi atar ...
özellikle standart dışı kasislere ve logar kapaklarına dikkat..
saygılar
cadde de tapa gaz gitmek büyük hatadır derim...neden...ara sokaklardan caddeye çıkanlardan bazıları direkt orta şeride fırlayabiliyorlar...manyak bunlar yahu...
hayır patron arabada kız gibi arac kullanıyorum nizami ve iğrenc sinyalleri yakarak...sevgi kelebeği edasında süzülüyorum...zaten bu tarz sürüş ya makam araclarında ya kadın sürücülerde olunca arkandaki iyice delleniyor seni aşmaya çalışırken...
Abicim mesele o caddenin gece gündüz hareketli olması ve bu kadar dengesizliğin en çok göze battığı merkezi bir yer olması...yani her yer arapsaçı ama orası dingonun ahırı gibi...oraya bak aynamız gibi bizi yansıtan bir tablo...
Şaşkıbakkal burger kıngda hamburger yiyen...şaşkın garanti önündeki bankta kabak çekirdeği çitleyen bir top sakallı görürsen o benimdir...
Ne caddeyle oluyor ne caddesiz...
bu gözlemin bence tam tersi...ölümler yayasız insansız karayollarında gerçekleşiyor...otobanlarda mesela...
nereleri mesela aga...
bu refleks zaten zaman içinde oluyor...ama düşe kalka ...
muhabbet yarım kaldı hocam...ben yarın seni arayayım...
bu sulama mevzusunu unutmuştum hatırlattığın iyi oldu...bu arada sahilde uygun fiyatlı çay nerede içilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
naber millet..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
yahu geyik öbür başlıkta...
Metehan çakmasın işi..döver ha!!!
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Ülen hiç üşenmiyonmu bu kadar uzun yazmaya
İstanbul un her yanı manyak dolu bee
Dahada gelmem İstanbul a(davosa mı olacaktı)
Zaten bir göstermedin kendini oralarda.Küsüm sana
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
ne yapayım ..geyikte kimse yok...
bari dedim...Meteyle konuşalımda şu bizim tuzladaki asırlık meraklı köftecide bi köfte ısmarlıyayım..
isteyen araştırsın..özelikle Metehan araştırsın...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Ne oldu korktunmu yoksa Metehan Seviyorum Jaddeyi ;)
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
Metehan abi sen oraların adamı olmuşsun, çevren geniş, bi köfte/kahve/çay/simit/kebap organizasyonu yapsana LÜTFENNN
arkadaşım biraz ciddiyet yahu... msn değil bura hedörö...
saldım konuyu foruma aga her türlü ...
Arkadaşım Foça da gününü gün ediyosun trafik yok gam keder yok...yalandan orta ölçekli esnaf ayağına yatıp paraları yiyosun...seninde indirdim maskeni...geliyosun İstanbula Rıtz Carlton suitine çağırıyosun huylanıyorum valla abi...neden orası yav... Dolmabehçede çay içsek olmaz mı...yok illa suite gel...tövbe tövbe ... hani Aksaraya çağırsan anlıcam...
hep anlatırlar abi Tuzlayı...bir gün gelicem nasipse...tel rica edeyim...
a aga benim bilmediğim mereler kalmış onları merak ettim...
korktum tabi...ben toy bir delikanlıyım...ürkütmeyin beni Cadde de...
şimdi size bir soru...bu fotoğraflar da ki 3 yanlışı bulunuz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Fotograf yanlış doluda,adamın yüzsüzlüğünden kaskı utanmışta vizörü kıpkırmızı olmuş
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
İstanbulda araç kullanmak zor hale gelmişken biz motorcular birde motor kullanıyoruz.tam anlamıyla İstanbulda her yol fiyasko,o kadar çılgın bi trafik varki aralardan kaçmak bile bazen mümkün olmuyor.büyükçekmeceden sonrası avcılar beylikdüzü gerisi saymaya gerek yok tam bi felç
beylikdüzü bile doldu 2000 yılında gitiğimde saate belkim 1 araç geçiyordu şimdi park edicek yer yok :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
tipik harlem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)