Vücutta Dengeyi Sağlayan Bileklikler
Reklamlar
-
31 Ağustos 2011, 12:13
kashmar54 adlı üyeden alıntı
arkadaş iyi güzelde kimmiş bu dr ahmet bahadır uçar
branşı nedir.hangi sağlık ocağı doktorudur.
bu konunun uzmanı pro.dr.ahmet maranki hocanın negatif iyon hakkındaki yazılarına
bakmanızı tavsiye ederim.
bu biletkiğin sırrı içindeki negatif iyonda.
hologramında yada manyetik mıknasısında değil.
ve çok basit negatif iyon ölçen makinalar var
bilekliği kırıp içini açarak negatif iyonu göremessin tabi
hee bunun para amaçlı kar güden şarlatanlarıda yok değil.
sayın arkadaşım senin o prof dediğin adam iktisat profösörüdür (bu da şüpheli bir durum)
türkiyede halen o adamın neden ünvanlarını şarlatanlıktan dolayı elinden alınmadığını anlamış değilim
avrupada herhangi bir akademik ünvanı üniversiteyi alakadar eden konular dışında kullanan şahsın tüm akademik ünvanı elinden alınır ve geri iade edilmez
bizde hıyarın biri çıkar yok şifalı bitki yok bilmemne birde yetmezmiş gibi dini de alet eder üzerine
hiç bu şahsın kitabını alıp okudunmu bi al oku sadece önsözünde bile herifin şarlatan olduğunu anlarsın
bak aynen aktarıyorum insan 4 maddeden oluşur 1 sarı safra 2 kara safra 3 ter 4 kan
ulem arkadaş ben o kadar kitabı o kadar patolojiyi anatomiyi histolojiyi boşuna okumuşum 4 maddeden oluşan bi yaşam formunu nasıl o kadar çok kitaplaştırdılar anlamıyorum
o saydığı muhabbetler milattan önce pagan dinlerinin rahiplerinin söylemleri
ama bizde halen inanlar bol arkadaş hiç mi doğru düzgün dininizden haberiniz yok sizin yaf
bırakın arkadaşlar bu işleri sizin o negatif iyon dediğiniz zımbırtıları nükleer bomba yapımında kullanıyorlar
lise düzeyi basit kimya gören biri bile bu negatif iyon yalanına inanmaz arkadaş size kimya dersi veren hocanın allah belasını versin öğretememiş
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
-
31 Ağustos 2011, 12:42
otopsici adlı üyeden alıntı
sayın arkadaşım senin o prof dediğin adam iktisat profösörüdür (bu da şüpheli bir durum)
türkiyede halen o adamın neden ünvanlarını şarlatanlıktan dolayı elinden alınmadığını anlamış değilim
avrupada herhangi bir akademik ünvanı üniversiteyi alakadar eden konular dışında kullanan şahsın tüm akademik ünvanı elinden alınır ve geri iade edilmez
bizde hıyarın biri çıkar yok şifalı bitki yok bilmemne birde yetmezmiş gibi dini de alet eder üzerine
hiç bu şahsın kitabını alıp okudunmu bi al oku sadece önsözünde bile herifin şarlatan olduğunu anlarsın
bak aynen aktarıyorum insan 4 maddeden oluşur 1 sarı safra 2 kara safra 3 ter 4 kan
ulem arkadaş ben o kadar kitabı o kadar patolojiyi anatomiyi histolojiyi boşuna okumuşum 4 maddeden oluşan bi yaşam formunu nasıl o kadar çok kitaplaştırdılar anlamıyorum
o saydığı muhabbetler milattan önce pagan dinlerinin rahiplerinin söylemleri
ama bizde halen inanlar bol arkadaş hiç mi doğru düzgün dininizden haberiniz yok sizin yaf
bırakın arkadaşlar bu işleri sizin o negatif iyon dediğiniz zımbırtıları nükleer bomba yapımında kullanıyorlar
lise düzeyi basit kimya gören biri bile bu negatif iyon yalanına inanmaz arkadaş size kimya dersi veren hocanın allah belasını versin öğretememiş
Şu Tv dizilerine,çay sohbetlerine,faceboka vs.ne kadar boş iş varsa alayına ayıracağı vakitten birazcık okumaya,araştırmaya,öğrenmeye zaman ayırsa türbelere gidip medet ummaz,mezarlıklara koşup ağaçlara kutsallık atfedip çapup bağlayıp geleceğine dair ışıltılı planlar yapıp bekleyişler içinde bulunmaz. Özel hayatı Televole ve magazin kültürünün eğittiği yön verdiği garibim ülkemde senin bahsettiğin bu tür şarlatanların ne sonu gelir nede bunlara duyulan ihtiyaç ortadan kalkar....
-
31 Ağustos 2011, 12:58
bende de var. orjinali olduğu zaman etkisini testlerde hemen anlıyorsunuz.
halısaha maçında da etkisi bariz belli oluyo
depara kalktığımda yanımdaki ile koşuyorum. durmak istediğimde benim durma mesafem bariz daha kısa oluyo diğerine oranla
-
31 Ağustos 2011, 13:21
Motosiklet Eğitmeni
samet10 adlı üyeden alıntı
bende de var. orjinali olduğu zaman etkisini testlerde hemen anlıyorsunuz.
halısaha maçında da etkisi bariz belli oluyo
depara kalktığımda yanımdaki ile koşuyorum. durmak istediğimde benim durma mesafem bariz daha kısa oluyo diğerine oranla
Sadece denge saglamakla kalmiyor, frenaja da etkisi var demek.
Insan ABS'si.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
31 Ağustos 2011, 13:31
coq adlı üyeden alıntı
Insan ABS'si.
Bizim motorlarada takalım. Frenlere takalım ABS, jantlara takalım balans ayarı görevi yapsın
-
31 Ağustos 2011, 15:32
arkadaşlar yalan dolan nasıl bu kadar emin olabiliyosan derseniz de fitness antrenörlüğü yapıyorum bu ve benzeri gelişmeleri gündemi sürekli araştırmak zorundayım ayrca bi arkadaş bu işinde ticaretini yapıyor. emin olun bi işee yaramıyoo
-
31 Ağustos 2011, 17:30
coq adlı üyeden alıntı
Insan ABS'si.
Soykan cidden gülmekten öldüm bu yoruma . Süper meğerki bizim halkımızında bir kısmı önceden uyanmış kalan diğer kısmınıda uyatmak ve kendi adıma elimden ne gelirse bu yolda sarfetmeye ve vakfetmeye hazırım maksat bu tip maddi tuzaklardan halkımızı korumak.
arkadaşlar bu konu hakında yazımı sizlerle paylaşıyorum. Lütfen insanları bu konu hakkında uyaralım.
http://www.tibbiyardim.com/denge-bil...zararlari.html
Dr. Ahmet Bahadır UÇAR
tibbiyardim.com editörü..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Bu ürünün Türkiye'de satışı 200.000'ini aşmış basit bir hesap yaparsak 200.000X 75 YTL = 15 Milyon Türk lirası boşa akmış. Otçuları, sahta ilaçıları, vitamin diye satılan yalanları, FDA onayı olmaksızın satılan zayıflama haplarını hesaplayın bide, tahimi hacminin yılda Türkiye'de 5-6 Milyar dolar olduğu söyleniyor bu hesaplanabilen kısmı. Asıl rakamı bu ilaçları, sahte aparatları satanlar biliyor iceberg'in görünen yüzü bile ürkütücü...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
http://www.tibbiyardim.com/denge-bil...zararlari.html link budur ilk linki yanlış vermişim...
-
31 Ağustos 2011, 22:56
-
31 Ağustos 2011, 23:12
Kullandığım günden beri pek bir dengesizleştim..
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
31 Ağustos 2011, 23:20
o zaman sende bi sorun var hacı :D
sana yaramamış
-
ne diiim
Allah akıl fikir versin
bizim memlekette dolandırıcılar asla aç kalmaz
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
-
-
-
para verip almaya değmez.
-
gözümle gördüğüm şeye hatta hissettiğim şeye inanırım
-
Arkadaşlar bu bir hurafedir. Üretici firma bile bunun bir işe yaramadığını duyurup tüm malları geri çağırdı ve koşulsuz para iadesi için ücretsiz numara dağıttı. Tüm dünyada power balance çılgınlığı bir anda bitti. Ancak her olayı hataları ile birlikte geriden takip eden ülkemizde hala talep devam ediyor. Bu ne yazık ki ülkemizin gerçeği. Örneğin Amerika ve Avrupa ülkelerinde okullarda kara tahta yerine keçeli kalemlerle beyaz tahta kullanılmaya başlandı. Biz yıllarca özendik. Ardından bu ülkeler, bu kalemlerin zararlı olduğunu keşfetti ve kara tahtaya döndü. Ama biz özenmiştik bir kere. Biz de beyaz tahtaya geçtik. Yıllar sonra onlarla aynı süreçle tekrar kara tahtaya döndük. Ne gerek vardı?
Tüm bunlar ne yazık ki şekilcilik ve cahillikten kaynaklanıyo. Eğlenceli ve üfürükten olmayan hiçbirşeyi okumuyoruz. Şarlatanın biri çıkıp pazarladığı bileklikler için tıp doktoru olduğunu ima edip atıp tutuyor. Bunu okuyoruz ama açıp da iyon nedir diye araştırmıyoruz.
Daha Kuran-ı Kerim'i okumadan, Kuran'daki harflerin latin alfabesindeki sayısal karşılığını toplayıp çıkarıp önemli tarihlere denk geldiğini savunan adamı hayran hayran izliyoruz. "vay be adam Kuran'ın şifresini çözmüş" diyoruz.
Nazar'ın ne olduğunu bilmeden, dinimizde yeri var sanıp, şamanizm'den gelen nazar boncuğu takıyoruz. Bunun şirk olduğunu araştırmıyoruz.
CERN deneyinde bilim insanlarının neyin peşinde olduğunu araştırmıyoruz. Higgs bozonu hakkında hiçbirşey okumamışız ama bir gazetenin çeviri bilmeyen dış haber sorumlusunun yazdığı "CERN'de kara delik olabilirmiş ve dünya yok olabilirmiş!" haberini okuyup etrafımızdakilere dehşetle anlatıyoruz.
İnternette, kütüphanelerde binlerce bedava kaynak var. Deprem olgusunun bu kadar içinde yaşarken ve araştırıp öğrenmemiz gerekirken, en ufak bir gayret gösterip araştırmıyoruz. Ondan sonra "bugün hava çok sıcak, deprem olabilir" diyen, "17 Ağustos'ta havada çok yıldız vardı. Bugün de çok yıldız var deprem olacak!" diyen şarlatanlara inanırız.
Bu kadar motor sevdalısı olmamıza rağmen, içten yanmalı motorlarla haşırneşir olmamıza rağmen "oktan"ın ne olduğunu bilmiyoruz. Yüksek oktan'ın sadece vuruntuyu önlediğini de bilmiyoruz. Oktan'ı, benzinin patlayıcılık oranı sanıyoruz ve uyanık benzincilerin ferrari'li reklamlarla bize fahiş fiyattan verdiği 100 oktan benzini doldurup aracın performans kazandığına inanıyoruz.
Aynı şekilde burada konu hakkında araştırma yapmış birden fazla tıp insanı "bu bilezik bir para tuzağıdır, zor kazanılmış paranızı bu şarlatanlara kaptırmayın" diye size yardımcı olmaya çalışırken "valla ben denedim çalışıyo. halı sahada acaip depar yapıyorum, zınk diye duruyorum. ama ucuzunu alırsan işe yaramaz. en pahalısını alacaksın." diyerek hala insanları bu plastik parçasına servet ödemeye teşvik ediyoruz.
Size bildiğim kadarıyla kısaca özet geçeyim:
İyon dediğimiz nane, elektron sayısı ile proton sayısı birbirine eşit olmayan atomlara denir (duruma göre molekül de olabilir)
Eğer bu atomda elektron (negatif yüklüdür) daha fazlaysa bu bir negatif yüklü iyondur. (negatif iyonlara Anyon denir)
Eğer bu atomda proton daha fazlaysa bu bir pozitif yüklü iyondur (pozitif iyonlara Katyon denir)
Bu + veya - yüklenme işlemi, tarakla saçınızı taramanız, dalganın kıyıda kırılması veya sisli havadaki su zerrelerinin birbirine sürtünmesi gibi basit fiziksel hareketlerle oluşabilir. Aynı şekilde bu yük boşalabilir de.
Yani eğer negatif iyon sağlık için yararlıysa (ki bu hadise bilimsel olarak kanıtlanmış mı bilmiyorum) bu durumda şelale eteklerinde, sisli dağlarda, orman kenarında yaşamalı veya en azından bulunduğumuz ortamı iyi havalandırmalı, statik elektrik üreten monitör, tv, fotokopi makinesi gibi cihazlardan uzak durmalıyız.
Bir maddeye ne kadar negatif iyon yükleyebileceğiniz, o maddenin hacmi ile orantılıdır. Posta pulu kadar hacmi olan bir malzemeye ne kadar negatif yük verebilirsiniz? Bu yükü orada ne kadar tutabilirsiniz? Bir iletkene değdiği anda o yükü boşaltmaz mı? Açıklamadan da anlamışsınızdır ki negatif iyon öyle "dur şu malzemeye negatif iyon koyayım da dengemizi arttırsın" denecek birşey değildir. Negatif iyon yüklü madde, ilkokul deneyinden hatırlayacağınız "saç taradıktan sonra kağıt parçalarını çeken tarak"tan başka birşey değildir. İnanın eğer o servet verdiğiniz bilezikte biraz negatif iyon varsa (ki imkansız. taktığınız salise içinde vücudunuzla dengelenip nötr olacaktır) bu negatif iyon, saçınızı taradığınız tarağın binde biri değildir. Yani: BU BİLEKLİĞİN TARRAK KADAR YARARI YOKTUR!
"Ben denedim çalışıyor" dediğiniz hadise de tamamen psikolojiktir. İlkokulda yapardık; 15 kişi, bir kişiyi tek parmakları ile kaldırmayı dener. Başaramaz. Sonra uydurma bir dua okunur ve o kişi ikinci denemede tek parmakla havaya kaldırılır. Çünkü ilk denemede ağırlığı öğrenilmiştir. PowerBalance denemelerinde de ilk anda uygulanan ittirme ile dengenizi kaybediyorsunuz ve vücudunuz bu hareketi öğreniyor. Ardından bilekliği takıp aynı testi uygulayınca vücut öğrendiği harekete karşı koyuyor. Yiyorsa bunun tersini yapsınlar. Önce bileklik ile adamı itsinler, adam dengesini kaybetsin. Sonra bilekliği çıkarıp aynı hareketi yapsınlar..
Bu bileklik çöptür arkadaşlar. Bu bilekliği takıp çok daha dengeli olacağınızı düşünürseniz tabi ki dengeli olursunuz. Ama bunun için 70 lira vermenize gerek yok. Muska gibi birşey. Bu yaptığınızın "aabi 100cc scooterıma 100 oktan benzin koydum performansı acaip arttı! acaip gazlıyorum!" demekten farkı yoktur.
Çok uzun yazdım biliyorum ama insanların bu şarlatanlara para kaptırmalarına, inatla doğru olanı öğrenmek istememelerine ve bu ürünün reklamını yapıp daha çok kurban yaratmalarına tahammül edemiyorum. Yapmayın arkadaşlar. Siz bilmeden bu parayı vermişsiniz. Bu yazıyı okuduğunuza göre artık doğrusunu biliyorsunuz. Bırakın bari başkaları bu hatayı yapıp bu çöpe para vermesin. Ürünü üreten adamlar bile işe yaramadığını söylüyor.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
-
tamam söylediklerin doğru olabilir ama benim o farkettiğim şey neydi ?
bariz bir şekilde etkisini gördüm
-
[COLOR="#FF0000"][/COLOR][B]Ride the Lightning!!![I][/I][/B]
-
-
Samet ne diyelimki.Herkes aldatmaca diyor hatta firmanın kendisi bile yok öyle birşey diyor sen hala işe yarıyor diyorsun.Placebo etkisini iyice bir oku istersen.Ayrıca o test zırvalıklarına kanma lütfen.Psikolojide öyle ciddiye alınmayak bir konu değildir.Beynin bir kere inandımı tamamdır.Şuan seni kimse fikrinden döndüremez.
Hadi işe yarıyor diyelim.İp üstünde de yürüyebilirsin değil mi? Peki yürüyebilir misin?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)