Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Vücutta Dengeyi Sağlayan Bileklikler

REKLAM ALANI
    ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    ne zamandan beri dengeyi bileklerle sağlıyoruz yaw benim bildiğim denge kulaktaydı. bunu kulağımıza mı sokacaz yoksa küpe niyetine mi kullanacaz
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 10 saati lan bu
    eyvah eyvahh..seninde bunları seyrettiğini düşünemiyorum..

benim oğlan sağolsun ezberletti bize bide bunu duyarsa kesin aldırır...

şimşek gücü de veriyormu acep??
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Motora bağlıyomuşsun bunun battal boyunu
    kendı kendıne ıkı teker üzerinde duruyomuş (yersen)
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    Bir şeyi unutmamak için parmağa ip bağlamaya benziyor,keşke biraz daha pahalı olsaydı o zaman insanları daha iyi şartlayabilirdi.Çünkü atıyorum 500 tl verip alan adamın aklından hiç çıkmazdı bu meret!

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    bir spor programında sergen yalcının kolunda gormustum dıyodum ne bu diye meger buymus sımdı gorunce aklıma gelıd gerceklıgı yoktur heralde zannetmıyorum.

Arkadaşlar bu konu hakında yazımı sizlerle paylaşıyorum. Lütfen insanları bu konu hakkında uyaralım.

http://www.tibbiyardim.com/denge-bil...zararlari.html

Dr. Ahmet Bahadır UÇAR

tibbiyardim.com editörü..

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi ara reklamını görmüştüm sitelerde, ronaldo falan kullanıyor diye
    Bişey diyemeyeceğim açıkcası ..
    Yanlışın var . Sabri kullanıyor o bilekliği. )
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    bu kawasaki bir başka dostummm

Motosikleti
    cbr 125r - Hysoung 250R
    Alıntı speirs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu bileklikleri üreten firma, bilekliklerin bir işe yaramadığını herkese açıkladı. Herhalde o herkes siz değilsiniz. insan kandırmacadan başka bişey değil bu ve bunun gibi dengeyi sağladığını söylenen bilekleri alarak paranızı boşa harcamayın.
    Arkadaşım bana bunu nerede açıkladıklarını gösterirmisin sana zahmet bilgi kaynağı olmadan atıp tutmak o kadar kolay ki vallahi helal olsun. Keşke azıcık okuyup bilgilenip bir şeyler yazsak ayrıca ufak bir dip not bu sadece denge ve dikkat amaçlı değil kalp ritminden tutun tansiyon uyku düzeni sinir stres vs bir çok konuda yardımcı olduğu ispatlanmış bir olay ama şu var ki türkiyede ortalama 50-75 tl satılanlar bir işe yararmı bilmem fakat orjinal olanlarının gerçektende işe yaradığına ben kefilim.
    [B]Pırasanın piştiği günlerde masada 3 kişi olurduk çocukken. ben, annem bir de oklavası.[/B]

Sn. Bizo bu "kalp ritminden tutun tansiyon uyku düzeni sinir stres vs bir çok konuda yardımcı olduğu" konusunda bana bir tane bilimsel yayın gösterebilirmisin ? Çünkü 6 saat boyunca gerek amerikan ve avrupa tabanlı bilimsel makalelerden gerekse türkiyedeki makalelerden araştırmadığım yer kalmadı. Bu konuda yapılmış bir araştırma varsa paylaşabilirmisin ? Yoksa bu söylediklerini pazarda avakoado içinde söylüyorlar biliyosun...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Arkadas birileri keriz aradimi neden ilk önce Türkiye'ye gözü dikiyorlar anlamiyorum.
    Bu kaçinci yahu!

Bizim gençligimizde de stres bilezikleri çikmisti.
    Iki ucunda top seklinde metal bulunan yari bilezik gibi dalgalardi.
    Hatta yanlis hatirlamiyorsam, Türkiye gazetesi bilmem kaç kupona bedava da dagitmisti.
    Sonra ne oldu bu stres toplari?

Yok seninki sahte, ucu altin olacak oluum, yok en iyi etkiyi ucu platin olanlar gösteriyormus, kavgalari milleti iyice strese sokunca, vazgeçildi.
    Iki sene geçmeden stres toplari çikti bu sefer.
    Bunda da seninki sahte,içinde miknatis olacak olum, bak bu igneyi bile çekmiyor kavgasinda, basindan stres topu ile yaralanan onlarca kisi agir travma geçirince, strese etkisi de bir nevi kanitlanmis oldu.
    Simdi bu zamana kadar almis arkadaslar vay senmisin böyle diyen deyip saldiracaklar biliyorum ama eger gerçekten ise yariyorsa, husu içerisinde gülerek yazdiklarimizi okuyacaklardir.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Arkadaş iyi misiniz. Bu questnet soygunu çıktığı zaman da böyle manyetik disk gibi bişey vardı. Hatta arkadaşlardan biri alma gafletine düşmüştü. Yok üstünden su akıtıyomuşsun da bilmem ne.

Yahu hurafelere ne kadar meraklı bir milletiz. Millet değil illet resmen. 30 Ağustos günü tövbe tövbe...

Bunu yapan firmaya hiç kızmıyorum. Hatta keşke ben yapsaydım. Cebindeki parayı kaptırmaya meraklı bu kadar keriz olduktan kusura bakmayın ama yolmayan da suç.

Rahmetli Kemal Sunal'ın tokatçı diye bi filmi vardı o geldi aklıma Bayram günü tavsiye ederim, iyi gider
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Denge bilekliğine şükürler olsun.Bu sayede çevremde ne kadar dengesiz ve saf insan varsa tanıyorum artık.Teşekkürler denge bilekliği

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlışın var . Sabri kullanıyor o bilekliği. )
    Sabri'nin her tarafı denge bilekliği olsa ne olur

Alıntı bY_aLp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten bobiler patlatmış bombayı
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

ketchup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6 N, Derbi GPR125 Nude
    Alıntı BiZO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bana bunu nerede açıkladıklarını gösterirmisin sana zahmet bilgi kaynağı olmadan atıp tutmak o kadar kolay ki vallahi helal olsun. Keşke azıcık okuyup bilgilenip bir şeyler yazsak ayrıca ufak bir dip not bu sadece denge ve dikkat amaçlı değil kalp ritminden tutun tansiyon uyku düzeni sinir stres vs bir çok konuda yardımcı olduğu ispatlanmış bir olay ama şu var ki türkiyede ortalama 50-75 tl satılanlar bir işe yararmı bilmem fakat orjinal olanlarının gerçektende işe yaradığına ben kefilim.
    kimse bişey uydurmuyor. aşağıdaki resmi inceleyin:

bu resim, resmin üzerinde belirtilen adreste, powerbalance'ın resmi sitesindeki açılış mesajıydı. ancak şuan site kapalı olduğu için o sayfaya ulaşamadım ama internette aratarak capture edilmiş resimlerini bulabilirsiniz.

basit bir üçkağıtçılık olayı gibi başlayan bu girişim, üreticilerin beklediğinden çok daha büyük bir çılgınlığa dönüşünce açılan davalar sonucu bu yazıyı yazdılar. dilerseniz tercüme edip yazabilirim ama üşendim. şuan yalnızca "atıp tutuyorsun! valla helal olsun. azıcık okuyup bilgilenin!" gibi çirkin ithamlarına cevap olsun diye bu resmi paylaştım. asıl sen bize, bu ürünün denge, güç, algı gibi unsurları geliştirdiğine dair tek bir bilimsel makale gösterebilir misin? keşke azıcık okuyup bilgilenip birşeyler yazsan.

"türkiye'de 75tl'ye satılanlar bir işe yaramaz. orjinalini almak lazım" demişsiniz de.. bir parça hologramlı silikona daha kaç para vermemiz gerekiyor acaba? powerbalance bu dolandırıcılık ürününün orjinal markasıdır ve kendi ithalatçısı bile artık 7.90tl gibi rakamlara düşmüştür elindeki malı bitirebilmek için. herkes uyandı siz de uyanın.
    GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!

Motosikleti
    KYMCO LİKE 125 cc '2011
    [COLOR="DarkRed"][U][I][B]" ... [COLOR="Navy"]motosiklet[/COLOR] üstünde ölürsenizde her [COLOR="Black"]motosikletçi[/COLOR]'nin istediği gibi görevinizi tamamlamış olursunuz."[/B][/I][/U][/COLOR]

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Tamamiyle kandırmacadır.Bunu alan ve işe yaradığını savunan arkadaşlar az mantık üretin.Gerçekten böyle birşey icat edilseydi 70-80 liraya satarlarmıydı? Bari hemen kanmayın yada ne bileyim tipi güzel ondan takıyorum felan diyin.Zorla kendinizle dalga geçilmesini sağlıyorsunuz.

adaşlar bu konu hakında yazımı sizlerle paylaşıyorum. Lütfen insanları bu konu hakkında uyaralım.

Dr. Ahmet Bahadır UÇAR

teşekürler arkadaşlar destekleriniz için. Amacımız tamamen halkı bilinçlendirebilmek. Bu uğurdada işten geri kalan vaktimi bu şekilde insanları bilinçlendirmeye çalışarak harcıyorum. Umarım herkese faydalı bir bilgi olmuştur. Sonuç olarak biz doktorların görevi tedavi etmek kadarda halkı bilinçlendirmek. Bizi gerçek doktor yapacak olanda bu yoksa TV proglarına çıkıpta halkı kandırmaya çalışan uyanıklar zaten hekimlik mesleğine yakışmayan şarlatanlar. Saygılarımla....

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı bahadir258 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adaşlar bu konu hakında yazımı sizlerle paylaşıyorum. Lütfen insanları bu konu hakkında uyaralım.

Dr. Ahmet Bahadır UÇAR

teşekürler arkadaşlar destekleriniz için. Amacımız tamamen halkı bilinçlendirebilmek. Bu uğurdada işten geri kalan vaktimi bu şekilde insanları bilinçlendirmeye çalışarak harcıyorum. Umarım herkese faydalı bir bilgi olmuştur. Sonuç olarak biz doktorların görevi tedavi etmek kadarda halkı bilinçlendirmek. Bizi gerçek doktor yapacak olanda bu yoksa TV proglarına çıkıpta halkı kandırmaya çalışan uyanıklar zaten hekimlik mesleğine yakışmayan şarlatanlar. Saygılarımla....
    Yalniz hocam,
    hem yazinin son paragrafinda bu yaziyi her yerde paylasalim,zinciri kiralim seklinde oldukça gaza getirici birseyler yazmissin,
    hemde yazinin sonuna sunu eklemissin.

2011 Tüm Hakları Saklıdır. Yazı yazarın izni olmadan hiç bir makalede,dergide sitede yayımlanamaz…

Hani bir terslik yokmu bu iste diye bir sorayim dedim.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

hocam benim iznim var sitenin linkini yayınlayabilirsiniz , ancak yazının çalınıp yayınlanmaması için alınmış bir önlem sadece

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)