Arkadas Kafan Karisdi Benim Bir Tanidik Abinde Mondial150 Zat Var Kaza Yapmis Bende Onu Almak Istiyorum 1 Milyar Pesin 1milyar 12 Ay Vadeli Ne Dersiniz 2005 Model Motorun Masrafi 200 Milyon Tutmus Servisi
Arkadas Kafan Karisdi Benim Bir Tanidik Abinde Mondial150 Zat Var Kaza Yapmis Bende Onu Almak Istiyorum 1 Milyar Pesin 1milyar 12 Ay Vadeli Ne Dersiniz 2005 Model Motorun Masrafi 200 Milyon Tutmus Servisi
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
motorun kazada nereleri zarar görmüş ???
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
eğer motoru yürütmek için yapman gereken masraf aynı motorun 2. elinden pahalıya gelirse alma
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kazalı motor bi kere insana güven vermiyor. ayrıca motorun devir masraflarını da unutma. bildiğim kadarıyla 300 ytl civarı tutuyor.
kardiş bu aracı zaten 2000 ytl ye ikinci el alabiliyorsun ne yapcan kazalıyı yok verirse 1500 ytl ye al kazalı motor 2000+200 masraf bide devir al sana 2500 ytl sıfırı kaç para ki ?
valla diyeceğim tek bişey var sacmalama kardesim git kazasız daha eski bi motor al ama kazalı araba motor ne biliyim bole teknolojik urunler iş yapmaz bidaha dikiş tutmuyo
[B][COLOR="blue"][COLOR="Blue"][COLOR="Blue"][B][I]Bu motor sevdası yüzünden bigün bi ağaçla bir olacam.Ambulans tercihim YZF-R1[/I][/B][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
Alma ! yenisi bile dökülüyo , kazalısı alınırmı !
sıfırını al daha iyi bence ama hasarın nerde olduğuda önemki
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
ama bende 1 milyar var geri 1 milyarı 12 ayda ödeyecen senet yok kredi kartı yok söz var sadece 2milyar ödeyecem birde alım satım benim
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Yani motosiklet şu anda çalışır durumda mı?Bahsettiğin o 200 YTL ücreti o mu ödemiş zamanında onarım için?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bence düsünme bile .. Taksitle sıfırını al daha hesaplı ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
senin yerinde olsam 1000ytl kredi çekerim tüketici nakit kredi. 12 aylık faiziyle beraber aylık 95 ytl filan yapar. 130-140 ytl fazla ödersin. bence kazalı motor alma. ya da git tamamını taksitle al.
alma çünkü kazalı...
gerçi arızası nedir onu anlatırsan ön yargılı davranmayız...
şuda gercekki bu motor grenajları plastik malzeme biryerden darbe alınca bütün eklem yerleri oynamaya başlar haberin olsun kardeşim... çünkü tırnakları kırıldımı ayvayı yedin demektir. kendi motorumdan bililorum kaza yapmadım ama öyle bir his veriyor yani bilmem anlata bildim mi....
sakın alma hatta sıfırını da alma. yahu bu çin mallarının fabrika çıkışı zaten kaza.
sıfırı dökülüyor zaten kazalısını napıcaksın parana yazık edersin
Abicim fiyatı pahalı gerisi yalan. Sahibindene bir bak ondan sonra al derim.
beyler motora çamur atmayalım lütfen
ben MEMNUNUM memnun değilseniz, lütfen nerelerden arıza yaptığını açıklayınızda bende sayenizde sorunlar başıma gelmeden çözmeye çalışayım
ayrıca kardeşim bu motorun 2. el kazasız larını bu fiyata satıyorlar... dikkatini çekerim
Arkadaşlar kazası her ne olursa olsun KAZALI MOTOR,OTOMOBİL...vs kesinlikle almayınız.İleride kazadan kaynaklanan bilmediğiniz bir ton sorun başınızı ağrıtabilir.Neticede bu motor 2. el+ Kazalı + 2.elden daha fazla fiyatı var + 2000-2500 tl ona vereceğine git daha adam akıllı bi motor al (Yani kazasız,sıfır,temiz bir motor...vs).İyi Düşün Doğru Karar Ver.
Olayin bir de su boyutu var: Arkadaslar arasina boyle para mevzuu girince hos olmuyor. Taksitleri aksatman durumunda ya da motorda cikan supriz problemlerde mutlaka aranizda olumsuz dialaglar olusacaktir. O nedenle bu isi zorlama bence. Kaldi ki odemeyi planladigin 2.000 YTL az para degil. Bu paraya mutlaka o kalitede motosiklet bulabilirsin. Kolay gelsin.
ben olsaydım almazdım ama tercih senin tabi motosikleti üzerine almak baya tutar buda fiyatı cazip halden çıkarır bunun yrine sıfırını al 1000 ytl ver gerisini kredi kartına çerez parası gibi ödersin
sevgi ve saygıylarımla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)