Artık gezme tozma zamanı
Türkiye'yi beyaza bürüyen kar yağışının ardından hafta sonu güneş açıyor ve bahar geliyor. Sıcaklıklar 15 derece birden artacak, İstanbul cuma 5, cumartesi 9, pazar 13, pazartesi 16 dereceyi görecek.
,
Artık gezme tozma zamanı
Türkiye'yi beyaza bürüyen kar yağışının ardından hafta sonu güneş açıyor ve bahar geliyor. Sıcaklıklar 15 derece birden artacak, İstanbul cuma 5, cumartesi 9, pazar 13, pazartesi 16 dereceyi görecek.
,
kafayı yemeden gelsin şu baharrrrrr )
Allahım sen büyüksün her yer beyaz kafayı yiyeceğim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Balıkesir pazar günü 18 derece biz arkadaşım Özgür ile mangala gideceğiz Tabi gideceğimiz yer paralı giriş olduğu için tarla yollarından girmeye çalışacağız. Allah sonumuzu hayır etsin
2o11 Kanuni Cup 100 ( 0 - 4600 ) km
2o12 Yamaha Ybr 125 ESD ( 0 - ....... ) km
Allahım çok şükür oh be sonunda Motorun üstünde tir tir titriyordum resmen kardan adam kesildim.
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
soğuklardan ve yağışlardan gına geldi cidden artık açsın şu güneş.
What goes around, Comes back arround...
açsın havalar artık , aybaşında Eskişehir'e gideceğiz
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Eminmisiniz bu hafta sonu havaların iyi olucağına ? Ben antalyadayım burada kış yaşanmaz gibi bir şeydi..Bu yıl felaket üşüdüm ..2 gün önce kar yağdı 5 senede bir yağar..İnşallah düzelir hafta sonuna titremekten motora binemiyorum
Ben zaten kış ayına karşıyım arkadaş..
facebook(Fazer Tutkunları)
ben bahara karşıyım arkadaş.
hesap yapın:
ilkbahar da soğuk
sonbaharda soğuk,
kış zaten soğuk,
bir yaz kalıyor, o da 3 ay ya var ya yok,
ben bu türkiyenin havalarına KARŞIYIM arkadaş....
98 Beygir.....
Yaw arkadaş bi motor aldık halen ve halen şöyle ağız tadı ile binemedim şu fazere.
Soğuk hep soğuk,her türlü ekipmanı denedim,soğuk yine giriyor arkadaş.
Yakında kendimi rezistans'lara vuracam hee...
facebook(Fazer Tutkunları)
yaz gelsin kaskın içinde terleyim, serinlemek için gaz açıyım, güzel bi sahil kenarına çekip denizi izliyim,hafta sonu abant gölü yada izniğe kampa gidiyim ve yazın sonuna doğru gt250r alıyım.dinimiz amin
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Oleyy istanbulun ısınması demek bolunun ısınması demek
HONDA
Şöyle güzel bi gezi düzenlensede gezsek biraz.. Hazır havalar da ısınmaya başlamışken yav... Ne güzel olur valla...
[COLOR="Blue"][B][I](K)endini (A)sla (S)alak yerine (K)oyma
KULLANALIM...[/I][/B][/COLOR]
yaşasın......
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla ben motordan hiç inmedim. kar kış farketmiyor benim için.
Bu arada bugün benzini 4,16 dan aldım. benim cbf fazla yakıyor galiba, 24 000 oldu daha 1 depoyla 350 km göremedik. 12 kuruştan fazla yakıyor.
bende her zaman biniyorum motora iş icabı gidip gelirken yanlız bugün binmedim kar yağıyordu allahtan durdu yaz gelsede denize gitsem mayoyu çekip atlasan suya yüzmeyi özledim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
heyecanlandım...
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)