Başbakan Erdoğan'ın korumaları Motosiklete çarptı: 1 yaralı
Reklamlar
-
arkadaşlar yazmış;
biri rize'de biri beşiktaşta diye...
ya madem acelen var yollar babanın yoluymuş gibi bomboşmuş gibi araç kullanmak istiyorsun, diger insanlar yokmuş gibi araç kullanmak istiyorsun; o zaman kara yolunu bırakıp ya deniz yolunu ya da hava yolunu tercih etmek gerek. niye vatandaşa eziyet ediliyor ki...
herkes ahirette yaptıklarının hesabını verecek
Reklamlar
-
hırsızın hiç suçu yok...
neyse birşey demeyeceğim...
-
bu koruma tayfasını görünce elinizden geldiği kadar uzak oynayacaksınız adamların gözü bişey görmüyor, önüne geçin durmayıp sizi ezerler benden söylemesi. bence motorcu ucuz yırtmış hatta o koruma aracı hiç durmamıştır yoluna devam etmiştir bile
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
polislerin veya korumaların görev sırasında olmadıklarında emniyet şeridini kullanmaları yasal değildir ama ülkemizde kurallara göre yapılan bi şey görmek zor trafikte.
-
Suçlu kim başbakan mı
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
serimotorcu adlı üyeden alıntı
Suçlu kim başbakan mı
Değil tabiki Medya bazen bu tür alakasız haberleri iktidara maal ediyor Simdi bunuda başbakana maal etmek doğru değil tabiki suçlu öncelikle motorcu arkadaşımızda güvenlik şeridi acil durumlar içindir ambulans ve üst düzey yetkililerin geçişi için kullanılmakta. 2 cisi tabiki motorcu arkadaşımız böyle bir kusur işlemiş polisinde güvenlik şeridini babasının şeridi gibi 160 200 km hızla kullanımı doğru değil defalarca buna tanık oldum yanımızdan roket gibi güvenlik şeridinden geçiyorlar böyle durumlarda güvenlik şeridiini kullanırken daha dikkatli olmamız gerektiğini bu kaza ile öğrenmiş olduk. Güvenlik şeridinin güvenli olmadığını hepimiz bilelim artık. Motorcu arkadaşımızı hasteneden polis refakatinde arka kapıdan cıkartılması ayrı bir muamma heleki trafikçilerinde motoru karga tulumba çekicinin arkasına atması daha ayrı bir skandal. o polisler hakkında soruşturma yapılmalıdır ayrıca savcıların harekete geçmesi gerekir bence. motorcu arkadaşımıza geçmiş olsun.
Yolver gitsin .
-
-
kaza zedeye geçmiş olsun umarım her iki tarafta dersini alır ve daha dikkatli araç kullanır bundan sonra, koruma olayını artık çözemiyorum önceden nadiren karşılaşırdım ama artık her önüne gelen siren ve led li uyarı ışığı taktırıyor anlamadım gitti ??? kimin ne olduğunu anlamak mümkün değil...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
-
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diyorum ...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Nemrut adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yazmış;
biri rize'de biri beşiktaşta diye...
Bir ülkenin ne derece polis devleti olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız,makam araçlarının yaptığı hıza ve trafik ihlallerine bakmanız yeterlidir.
-
başbakan benzine o kadar zam yaptı, millet fazla araç kullanmasın evde otursun istedi.
bu millet anlamaz uslanmaz hala yollarda hala yollarda (!)
-
inanck adlı üyeden alıntı
başbakan benzine o kadar zam yaptı, millet fazla araç kullanmasın evde otursun istedi.
bu millet anlamaz uslanmaz hala yollarda hala yollarda (!)
allah aşkına benzin fiyatıyla başbakan ne alaka ya.sokaktaki adam yere düşse,ağaçtan elma düşse başbakandan bileceksiniz.allah adama yardım etsin
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
allah aşkına benzin fiyatıyla başbakan ne alaka ya.sokaktaki adam yere düşse,ağaçtan elma düşse başbakandan bileceksiniz.allah adama yardım etsin
Akaryakıt fiyatlarını belirleyen ana unsur vergiler, vergileri belirleyen hükümet, hükümeti belirleyen başbakan. Maliye bakanı doğrudan başbakana bağlı, dolayısıyla başbakan benzin fiyatlarını belirleme konusunda ciddi bir öneme sahip.
-
daha geçen yaz benzinin litresi 3.60 iken şu an 4.15-4.18 seviyesine yükselmedi mi?
çoğumuz yaşamsal ihtiyaçlarımız için ücretli olarak çalışıyoruz, yani en değerli sermayemiz olan zamanımızı kiralıyoruz. kazandığımız parayla iyi kötü bir hayat sürmeye çalışıyoruz.
vergiler veriyoruz.
bazen haklı - bazen haksız sebeplerle vergiler konuyor/artıyor.
aleyhimize olan tüm değişiklikler iktisadi olarak yaşam kalitemizi düşürüyor.
bundan da demokratik sistemlerde sorumlu olan organ yürütme (yani iktidar)
adamın başına elma düşse kimse başbakanı eleştirmez. ama yukarıda sıraladığım sebeplerle her vatandaşın her vergi artışından rahatsızlık duymaya hakkı vardır.
-
iyi bari motorunuda al git burdan dememis..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Konu fırsattan istifade hemen siyasete saptı. Arkadaşlar Motorcuya çarpan başbakan değil.
Yolver gitsin .
-
hökümet istifa!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)