yaklaşık bir saat motor kullandım bu haftasonu...ilk kez tıçım ağrıdı
tıçlık var mı? ya da ağrımasını önleyebilceğim bir tavsiye
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Evet metabolizmayla çok alakası var.Ben mesela acayip kolay üşürüm.Bir de üstüne ss motorda eğilince popo açılıyor, ister istemez rüzgar alıyor
facebook.com/kaskafa
çok pardon da +150 kilo benim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------
abicim eğer biraz para harcamaya niyetin varsa şöyle 10-12 lirayı gözden çıkaracaksan çok cici makinalar bulabilriz sana gönüllü bir arayıcı olurum hazır işsizken
What goes around, Comes back arround...
Valla mesele şu ki 10-12 lirayı gözden çıkarmayıp 20 lirayı gözden çıkaracağım ama daha zamanı var ona.
Şimdiki derdim bu yaza chopper ile girmek. Kafa kafaya takas edeceğim külüstür bir makine lazım bana şimdi.
Ama dediğim gibi bakacak vaktim yok. Sen bulursan öyle bir şey bul.
2012 yazında bir aksilik olmazsa 600 - 650 cc aralığında bir enduro alıcam. O zaman yandınız açık söyliyim. Acayip başınızı ağrıtıcam inşallah... Forum filan yalan direk gelicem bulucam sizi İstanbul'da... Bana güzel bir enduro bulun diye.. Hatta şu dürüm toplantılarını filan basmayı düşünüyorum
bellik i boşverin tıçlık var mı kaliteli kullanabileceğim
5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Bu arada konuyu sabote etmiş gibi olmıyayım...
Bellik konusunda şunu söyliyebilirim; yurtdışından aldığım 5 tane plastik çubuk desteği olan ucuz bir belliğim var. Onsuz hiç binmedim ve onunla kendimi daha güvende hissediyorum. Biliyorum omurilik koruyacak bir özelliği yok ama ne biliyim alışmışım. Onsuz olduğum zaman eve dönüp alıyorum. Bağımlılık yaptı sanırım
ben de iki gün önce belliksiz bindim motora belim tutuldu bellikle alakası var mı bilmem ama
eskiden gazete kağıdı koyarmış atalarımız ciğerler için ama şimdiki iyi montlar zati yeterli oluyor.
yeterki doğru seçilmiş alelade bir mont olmasın...
simon der ki , montu hava alıp şişen motorcu motorcu değildir.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
gazete hala güncel...İki adet kurye arkadaşım üzerlerindeki bering
montlara aldırış etmeden tam sayfa şeklinde bütün gazeteyi bünyeye
monteliyorlar..
Bellik sadece sıcak tutmak için kullanılmamalı bence;yol şartlarının verdiği
vibrasyonu direkt omuriliğe yansıtmıyor..bir nebzede olsa absorbe ediyor
içinde..Yakın zamanda nerede unuttugumu hatırlayamadığım belliğimi hala
arıyorum..yerini doldurmak için idareten iki adet bel korsesini üst üste taktım
ve yaklaşık 120/150 km.yol gittim..bu yolculugun üstüne 2 hafta kendime
gelemedim..ne ciğer kaldı ne böbrek üşümedik..onları geçtim bel ağrısı hala
devam ediyor..kaybetmeden önce hiç hatırlamam belimin ağrıdıgını...Sipariş
verdim yenisi geliyor...Birde mont içinde monteli bellikler varmış,montu giydikten sonra kemer gibi sıkılan v.s. hiç görmedim ama merak ettim dogrusu..
Sağlıklı sürüşler dilerim..
Mobylette Flash 51 1993 PGO G-MAX(BOBCAT) 2005 Motoran Comanche 125Mondial Destro 250Honda cbf 150SYM SB250İ WOLF
Hem koruma amaçlı hem ısıtma amaçlı....
Bunlar 2 bakla,3 bakla , 4 bakla şeklinde..Her baklada fiyatı artıyor.....
Ben ara sıra kullanıyorum...Aslında çok faydalı...Uzun sürüşlerde bel ağrısı açısından güzel..Ama şehir içi in bin işlerine gelmiyor...Çok terletiyor hareketli olunca....
Uzun yolculuk yapacaklara 3 bakla yı tavsiye ediyorum...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bana bir arkadaş belliğin asıl görevinin böbrekleri titreşimden korumak olduğunu söylemişti. Titreşim sonucunda böbreklerdeki kılcal damarlar çatlıyormuş, ayrıca uzun süre soğukta sürmek de böbrekleri elimize almak şeklinde bir sonuç doğurabilirmiş.
Yukarıdakiler doğru yanlış orasını bilmem, ama belliksiz kullandığım zamanlar engebeli zeminler daha çok ağrıtıyor. Yaz kış kullanıyorum, tavsiye ederim.
Kıçlık diye bir şey var bu arada... Şişme bir minder aslında, markasını hatırlamıyorum şimdi. Selenin üstüne takıyorsun. Ekstra yumuşaklık sağlıyor.
Ağır metal insanı...
Emrello'nun söz ettiği titreşim yüzünden çatlayan kılcal damarların iç kanamaya yol açtığını bende bir başkasından duymuştum.
Bunun dışında korumalı bellikler dik bir oturma pozisyonu sağladığı için (belliği sıkınca ister istemez vücud dik şekilde duruyor) bel ağrısını önlüyor.
Kışın bellikten şikayet etmiyorumda yazın çok çekilmez oluyor ama yapacak bir şey yok.
Bu böbrek dalgası yuzunden ileride motoru bırakmak zorunda kalırsam içime oturur valla.. O yüzden bellikle yola devam
ahanda kıçlık burda:
http://www.motoplus.com.tr/urun/1701...ekli-Sele-Pedi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
yıllardır kullanırım alışınca çıkartamıyorsun ama yazın takılmayacak kadar işkence yapıyor orası başka
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)