Bu Hortum ne işe yarar ki ??
Reklamlar
-
Selamın aleyküm arkadaşlar
Bugun motorumu temizlerken motordan çıkan bir hortumun 3 yerinden aşınıp delinmiş oldugunu gördüm. Deliklerden dışarıya benzin atmış ve haliyle toz kapmış.
hortumun bir ucu hava filtresine diger ucu ise malum motora giriyor. Yarın hortumu degiştirecegim ama ne işe yaradıgını merak ettim arkadaşlar..
saygılar...
http://img88.imageshack.us/i/china12...caircoole.jpg/
Reklamlar
-
Tahmin ediyorum; emisyon kaygılarıyla koyulan karter havalandırmasının hava filtresine geri dönüş hortumu. Eğer öyleyse benzin olduğunu düşündüğün şey motor yağıdır.
-
Evet doğru karterde buharlaşan yağ ordan hava filtresine gelir.O hortumu yenilersen iyi olur.
-
o hortum canını sıkacak bir şey degildir.. hortumu motora giren yerinden sök. pıs pıs pıs ses yapar. degiştir önemli bişi degil
-
teşekürler kardeşler öğrenmiş oldum ne işe yaradıgını yarın degiştirecegim.. ((:
-
Hadi bakalım kolay gelsin Bende öğrenmiş oldum sayende..
-
meyto adlı üyeden alıntı
o hortum canını sıkacak bir şey degildir.. hortumu motora giren yerinden sök. pıs pıs pıs ses yapar. degiştir önemli bişi degil
o hortumu sakın yerinden sökme. zaten hortum girişi yukarı doğru duruyor içine yabancı cisim kaçıp motoru zedeleyebilrsin. REKTEFEYE KADAR YOLU VAR.
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
-
bencede sökme zaten çalıştıgındada yag atar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)