on numara ramazan abi
valla verdiğin emeğe helal olsun
Yatakta ve Batakta eşi iyi olmayan eline mahkumdur...
Ramço gerçekten güzel olmuş.Dediğin gibi kırmızı daha bir hoş durmuş.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi eline sağlık cok güzel bi iş cıkartmışsın
81VATAN__54MEKÂN
Pavyona çevirmişin aga motörü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eyvallah sağolun.......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 ----------
yeni tip apaçilik.....
ağa yakından bak senin bile hoşuna gidecek.. akşam çok daha güzel oldu.... bir ara gel köfte benden yakından yorum senden....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
güzell görünüyo lan üşkağatçı nerede benim sinyaller....
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Güzel olmuş,istediğin renkte park lambası.
facebook(Fazer Tutkunları)
Ramazan Far çevresi ledler hoş olmuş Adnan da fazla led varsa birazda benim motorun arka tarafamı taksak ne
eline sağlık güzel bi çalışma ve emek olmuş!
tamam ağa sen sedat ınki gibi bişeymi istiyorsun...onun tek yönde yanıyordu ya hatırlarsan.... dayının tek tarafında..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
eyvallah sağolun.......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------
ağa sen gel hallederiz.......
ledler güzel ama bence tek renk olsa daha iyi gerçi böylede seçenek var
ben motorun arka stopa beyaz led bağladım fren yapınca yanıyodu çanta üzerinde trafikte çok dikkat çekiyo arabalardan bağırıyo adam nerden aldın kardeş,neyse bu benim aküyü fena yedi neden acaba direk stopa bağlamıştım nasıl bağlamam gerek sigorta falan mı lazım?
keşke flexible led kullansaydın.hem esnek, hem kendinden yapışkanlı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)