Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tecrübelerinize ihtiyaç!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    cbf500
    Arkadaşlar merhaba,
    Böyle bi konu açacağım aklıma gelmemişti.Biliyorum site sakinleri bu konudan bıktı ama kafam çok karıştı.Hem görüşlerinize hem de deneyimlerinize ihtiyacım var.

1.2006 model Honda cbf600
    2.Suzuki gsf 650 Bandit S
    3.2006 model Honda cbf500
    4.kawasaki er6 f

evet motorlar bunlar.gönlümde hep cbf600 yatıyordu. ne yazık ki yakıt düşündürmeye başladı.Yılda 10.000 km yol yapıyorum ve bu yaz akdeniz ege turu yapıp İstanbul'a dönecegim (artçıyla olabilir)
    Bu doğrultuda yukarıdaki motorların

1-depo kapasitelerini
    2-şehiriçi-şehirdışı 100km de ne kadar yakıt harcadıklarını
    öğrenmek istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.
    We believe in sky,not to sunroof!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    adasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF1000
    cbf 500 kullanıcısı olarak ben cbf500 öneririm. saydığın motorların hepsi güzel. ama senin de yapmak istediğin gibi bende her yaz ege'ye cbf500 ümle gidiyorum. Yolculuk keyifli, artçı için arka sele çok rahat, yakıt oldukça ekonomik (seyir hızım 90-130 km arası), problemsiz. Saydığın diğer motorlarla da yapabilirsin bu yolculukları. sıralı 4 silindir makineler de uzun yolda çok yakmaz. cbf600 mesela. ama şehir içinde daha fazla yakıt harcarsın. birde 4 silindir makinenin bakımları biraz daha pahalıdır. eper tecrüben ve bütçen yetiyorsa önereceğim motor cbf600 olacaktır.
    Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000

Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    hepsinin 2006 model ve yakıt senin için önemliyse bunların arasında en iyi seçim çift silindir er6-f. Sakin kullanımda baya az yakıyor. 150km 5 lt gibi bu değeri benim geçen yaz yaptığım uzun yol gezimden biliyorum. depo kapasitesi 15.5 lt ağırlığıda yakıtla beraber 200kg civarı

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Alıntı adasel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 500 kullanıcısı olarak ben cbf500 öneririm. saydığın motorların hepsi güzel. ama senin de yapmak istediğin gibi bende her yaz ege'ye cbf500 ümle gidiyorum. Yolculuk keyifli, artçı için arka sele çok rahat, yakıt oldukça ekonomik (seyir hızım 90-130 km arası), problemsiz. Saydığın diğer motorlarla da yapabilirsin bu yolculukları. sıralı 4 silindir makineler de uzun yolda çok yakmaz. cbf600 mesela. ama şehir içinde daha fazla yakıt harcarsın. birde 4 silindir makinenin bakımları biraz daha pahalıdır. eper tecrüben ve bütçen yetiyorsa önereceğim motor cbf600 olacaktır.
    Tamam çok uygunsa yakıtı alınır zaten.Yakıt tüketimi kriterlerini de az-uygun-çok uygun diye adlandırıyorlar artık...

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    cbf 500 kullanışlı bir makine....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    Suzuki gsf 650 Bandit S in üretimi durdu diye biliyorum.Bende çok beğeniyorum o motoru . Bilgisi olan var mı arkadaşlar
    cbf 600 e hastayım bu arada aramızda kalsın
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)