iti öldürme korkut
iti öldürme korkut
[B]2009 Ybr / 2011 Runner [/B]
Teşekkürler...
http://www.amazon.com/DAZER-II-Ultra.../dp/B000E7KVQ2
Google'da aradım ve amazonda 25 Dolar gibi bir fiyata buldum. Nisanda almanyada olacağım ve bir tane alıcam mutlaka.
Ayrıca linkteki 2. versiyonu sanırım. Sizin gönderdiğinizde ilk versiyonu olsa gerek...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------
Amazon.de sitesinde 35 euro. Türkiye ile aynı neredeyse
http://www.amazon.de/Dog-Dazer-II-Ul...9960006&sr=8-2
Arkadaşlar baktınız ilerde köpek var.. Hızınızı düşürün. Vitesi düşürün. Köpeğin menziline girdiğinizde gaza basın ve fırlayın. Yakalayamaz köpek sizi. korkulacak bişey yok ;)
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
ya köpekten korkulurmu ben üzerine sürüyorum tırsıyolar kısmet artık kim kimi ısırırsa
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
benimde köpeğim var 6senedir o yüzdenanlayabiliyorum bu davranışlarının nedenini
köpeklerin görme kabiliyetleri çok iyi değil öte yandan kulakları çok hassas olduğu için motorsikletin sesinden çok rahatsız oluyolar ve tam anlayamadıkları için siyah beyaz olduğundan kovalayıp korkutmak istiyolar asla bi köpek motosikletin üstüne atlamaz unutmayın havlayan köpek ısırmaz köpek kovbalayınca apılması gereken gaza basıp motorun daha çok bağırmasını sağlamak yerine gazı keserek sesi azaltmak ve köpekle asla göz göze gelmemek aynadan bakın vs ama göz göze gelmeyin köpekler göz göze temsaslarda daha huysuzlaşırmış veterinerimin dediğine göre sinirli köpeğin asla gözüne bakmayın onu görmezden gelin sadece havlar ayrıca köpeklerin hız kavramları çok iyi değildir onu şaşırtmak kolay ilk yavaşlayıp sonra hızlanırsanız bunu algılaması geç olur ve pes eder bunu uygulayın ama kormayın köpekler tam algı sağlıyamadıkları için o hızda bişeyin üzerine asla atşamazlar
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Ig3IVS4Z
::tutkuy:: ::thanks: ::cheeeeer
GÖKTUĞ TÜREL
Kuru sıkı taşıyacaksın yanında
yoksa kurtuluş yok
Ben duruyorum köpeği bi güzel dövüyorum, bi daha motorlu görünce saldırmayacağına dair yemin ettiriyorum, sonrada siiiteeee üleyn diyoorum. en bayıldığım şey köpeği önüme katıp kovalamak... yazarken bile heyecanlı oluyor hiihihi haayyytttt..
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Arkadaşlar bizim kampüste de bol miktarda köpek var, o bölgeye yaklaşırken kontağı kapatıyorum, motorun sesi kesildiği an hepsi geri çekiliyor. Onları rahatsız eden tamamen ses. Örneğin bir traktör geçtiğinde onun da etrafını sarıyorlar. Sanırım o motor sesine geliyorlar pat pat pat pat pat. Biraz hızlanıp kontağı kapatın. Tehlike geçince tekrar açıp gazlayın.
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Selamlar. Ben daha dün bir motosiklet satın aldım. Pazartesiye bakımı vs ancak bitecek. Sabahın 7:30 u şu anda. Başlığı görünce 'eneeem cidden köpek kovalarsa ne etçez' diyip tıkladım. Ve 10 dk dır okudukça gülüyorum hahaha. Süpersiniz abi hahaha! Heleki birisi demiş ya baktım köpek geliyo iniyorum çekiyorum sopayı bekliyorum diye. Onu okurken düşüyodum sandalyeden hahaha Sabah sabah ölücem ya haha
Ben de o cihazdan aldım artık köpeğimi parkta sokakta rahatlıkla gezdiriorum ama motoru kullanırken çok zor o aleti çıkarıp köpeğe doğru tutup basmak.
Ben de sırf köpekler yuzunden yolumu değiştiriorum 5 dakkalık yol 15 dakka oluyor.
Artun K.
En tırstığım şey,bir gün seyir halindeyken papyonlu bir fino köpeği tarafından düşürülüp,ana haber bültenlerinde mobeselere takılan memleketimden insan manzaraları bölümüne çıkmak
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
keske hepsi kacsa... gecen ege uni. icinde 3 tane kopek takildi pesime yol da insan dolu gaza da basamiyorum ne kadar ara gazi verirsem umursamiyorlar. amaclari beni isirmak ta degil yavasladim onumde kosup benle beraber zigzag yapip havliyorlar uzun bir sure boyle gittim sonra yol bosaldi da bastim kurtuldum herhalde bana eskort yapmak istediler
hiç acımam direk çeker vururum eğer sahibi saldırtıyorsa "ya köpeğini çek yada ikinizide vururum" şeklinde sahibinide tehtid ederim ona rağmen saldırtıyorsa köpek kesin vurulur sahibi zaten direk topuk bi dahada başkasına köpek saldırtmamayı öğreniyorlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
bence ya sana öyle geliyor yada bütün köpeklerin senin bu fikrinden haberleri yok...hadi motor üstünde kaçacak yer olmadığından ve birden çıkan itler tarafından o kadar ısırılmışlığı ve kudurmamışlığı bi kenara bırakalım,bu itler motor sesinden rahatsız oluyor deniyor,peki bisikletle giderken ne poh yemeye saldırıyorlar??? peki ya yaya olarak gezerken birden bire kalkıp seni beğenmedim lan !! gözünün üstünde kaş var deyip saldıranlara ne demeli????
yanlız değilsin dostum..kesinlikle....
bana ilişmeyen ite ben ne diyeyim..ama saldıranı ,artislik yapanı , beni yada artçımı ısıranı yada düşmemi sağlayanı yada düşme tehlikesi geçirmeme sebep olanı asla affetmem...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
aynen bende biraz gazlıyorum baktım hala geliyor durup dönüyorum bu sefer kovalayan ben kovalanan o oluyo benimde ısırma niyetim yok sadece korkutma amaçlı kovalıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------
Ben korkuyom valla kedilerden çünkü direk jantın arasına giriyolar arkadaşla iki motor gezerken karşıdaki arabadan ezilmemek için firlayan kedi direk onun motorun jantın arasına daldı kedi rahmetli oldu koruma olmasa arkadaşta rahmetliydi büyük ihtimalle korumalara rağmen baya bi hasar aldı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
kesin çözüm arkada bir kişi bindirin eline sopa verin iyi oluyor
1 kere basima geldi. motoru durdurdum, kopekte durdu. gozunun icine baktim gel oglum dedim. kacti gitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)