15- 20 yaş arası kle 500 ?
Reklamlar
-
arkadaşlar merhaba. bu aralar bi kle 500 almayı düşünüyorum ama maksimum 5000 liram olduğu için 93-94 modelden yukarısına bakamıyorum. artçılı uzun sürüşlerde kullanmayı düşünüyorum(3000 km kadar olabilir). bu durumda bu model bi alet alınır mı alınmaz mı ya da önerebileceğiniz performans olarak geri kalmayan bi model de var mıdır???
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
Reklamlar
-
hiç bulaşmamanı ısrarla tavisye ederim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hiç bulaşmamanı ısrarla tavisye ederim...
nedeni nedir peki?
-
eğer bi mucize olmassa, asla tavsiye etmem...
-
desert3737 adlı üyeden alıntı
nedeni nedir peki?
aslında periyodik bakımları itina ile yapılmış bir makine bulsan( bu imkansız) sorun olmaz ama o yaşlarda bulabileceğin motorun ciğeri bitmiş olur....
periyodik bakımlarımdan kastım belirli kilometrelerde yıpranmasa bile değişmesi gereken parçlar olur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
alabileceğim kle 500, pegaso, nx4 falan var. en kullanışlı kleyi düşünmüştüm ama o da kafama iş verdi şimdi. çin malı falan mı alıp gezi yapsam acaba
-
94 XT 600 aldım, 2000 TL. den fazla masraf yaptım ve 4 ay sonra aldığım paraya motorumu sattım... Ohhh diyorum başka bir şey demiyorum..
Sakın..... Yaşlı makineye bulaşma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------
Açıkcası 5000 tl bütce ile CBF 150 sıfır alabilirsin.. 2 kask mont vs. Sonra istediğin kadar uzun yol...
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
_UnReaL_ adlı üyeden alıntı
94 XT 600 aldım, 2000 TL. den fazla masraf yaptım ve 4 ay sonra aldığım paraya motorumu sattım... Ohhh diyorum başka bir şey demiyorum..
Sakın..... Yaşlı makineye bulaşma...
aynen...ciğeri sağlam makine bulamazsın... ama buulsan bu yaş ona bişey yapmaz.. ama türkiye o periyodik bakımları yaptıran kullanıcı bu yaşıma kadar görmedim....
-
peki önerebileceğiniz başka bi enduro var mı???
-
bmw f 650 bi bak derim. ama o paraya temizini bulmak sorun...
ayrıca büyük makinenin derdi de çok. parçası pahalı. çok yakar..
yeni motorlar için geçerli değil tabi..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
alacam bi çin malı o olacak valla iyice sıkıntıya girdim.
-
CBF 150 al bitane sıfır, 2 kask 2 mont 2 eldiven. 5000TL.
Kafan rahat.
5000 e motor alıcan bi o kadar da masraf yapıcan yine olmayacak...
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
sen en iyidi 5 liraya al bi çinli.
yada yarısınla al öteki yarıasınla bitane daha alırsın bırakırsa seni yolda.
-
ya gt 250r'ye bindikten sonra biraz da büyütmek istedim aslında ama bütçe bu işte malum. pantolon hariç kıyafetler de var o da sıkıntı değil ama bu sefer de motor alamıyoruz. ciddi ciddi şimdi aklıma düştü. şu aroranın bi bmw 650 cs çakması modeli var ondan mı alsam bi tane yoksa??
-
arkadaslara aynen katılıyorum sana tavsiyem sıfır mondıalın yenı modeli destro fiyatıda ötv indiriminden sonra 4.741 TL olmus guzel kaslı durusu var sıvı sogutmalı uzun yolada gideri var sıkıntı cıkaracagını dusunmuyorum hem butcene uyar hemde sıfır makine sahibi olmus olursun....
-
evet o da düşünülebilir. pek göz önünde bulundurmamıştım onu da bir araştıralım bakalım. sağolasın...
-
desert3737 adlı üyeden alıntı
evet o da düşünülebilir. pek göz önünde bulundurmamıştım onu da bir araştıralım bakalım. sağolasın...
mondiale hiç bulaşma derim ama yinede sen bilirsin kardeş
Bir İp Koptuğunda Tekrar Bağlanabilir,Ama Eskisi Kadar İyi Çekmez!!!
-
naked hyosung comet 250 al kullanımı rahat guzel bı motor
-
hyosung iyi ama onunda artçı selesi pek rahat değil. artçı için çok sıkıntı olur diye onu düşünmedim yoksa 1 sene r modelini kullandım gayet memnunun ama tek problem sele işte...
-
kle taş gibi makine iyi seçim enduro için hem asvalt hem arazi. ben istemeyerekte olsa maddi sebeblerden dolayı satmak zorundayım almak istersen bana ulaş. (96 model)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:44 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-paylasim.html
burayı incelersen bir fikrin olabilir
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)