xt 600 sele yüksekliği ile ilgili
Reklamlar
-
XT600 kullanıcılarına bir sorum olacak. Nisan ayında 2. el 2002 model bir xt600 almak istiyorum fakat motora takoz yardımıyla binmek de istemiyorum. Öğrendiğim kadarıyla bu motorun sele yüksekliği 855mm. Ben daha önce sele yüksekliği 795mm olan (gt250 comet) motorumu parmak uçlarımda kullandım. Bu arada boyum maalesef 165cm:(
Şimdi uzaktan, comet ile xt600 boyu arasında bayağı fark varmış gibi görünüyor fakat şunu merak ediyorum... Bu motorların süspansiyonları, motorun üstüne ağırlık bindiği için selenin alçalmasını sağlar mı?
"Onu alma bunu al" gibi tavsiyelere de açığım, şimdiden teşekkürler
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Reklamlar
-
XT600 kullanıcısıyım ve mutluyum motorun üzerine bindiğinizde 3-4 cm daha alçalır.Forumdan bir arkadaş şöyle bir çözüm bulmuş;
Uploaded with ImageShack.us
Tahminim bu şekilde sele 5-6cm daha alçalmıştır umarım sizede faydası olur.
-
Bu seleyi kim, nerede yapıyormuş? Özel yapım bu... Yamaha yazısı dahi duruyor... Eğer bunu yapanı bulursak sorun yok.
(Bu arada 85.5-3=82.5 Ben seleyi değiştirmezsem xt600'ü anca rüyamda görürüm)
-
Valla benim xt'nin eski sahibide 165 boylarındaydı ve xt600ü duruşlarda tek ayak beklemek zorunda kalsada standart haliyle gayet iyide kullanıyordu.Bence sizde alıştıktan sonra kullanırsınız standart haliylede fakat alışma sürecinde ve sonrasındada daha rahat olması için koltuk modifiyesi bence en güzel yöntem olur resimdeki koltuk modifiyesini yaptıran arkadaş otosanayinde herhangi bir döşemecide yaptırılabileceğini söylemiş.
Bence xt'yi rüyada görmek yerine seleyi modifiye ettirip rüya gibi geziler yapmak çok daha iyi bir seçim olur
-
Çoook teşekkür ederim
-
-
Kullanırsınız kullanmasına da , güvenliği nereye atarsınız onu bilemem.
Motosiklet seçimi madde 1
Motorun üzerine oturun. Ayaklarınız yere tam olarak basılı iken motosikleti ileri geri hareket ettirebiliyor musunuz ? Ettiremiyorsanız o sizin motosikletiniz değildir.
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
comet için de uygun değildir demiştim sana
açık söyle, comette kullanım açısından ciddi sıkıntılar yaşamadın mı?
xt600 mü? 2 numara büyük gelir
-
bence bu motor size uygun değildir... sele aşşagıya düşürüle bilir ama bana göre her şey orjinali ile güzeldir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Honda Nx4 Falcon derim.
Daha hafif,selesi daha alçak.
Ayrıca suspansiyon bağlantı linkleri değiştirilerek daha da alçaltılabiliyor.
Hem de tasarım açısından daha yumuşak hatlara sahip,bayan kullanıcıya yakışan bir motosiklet.
-
xt600 irkek motoru
bmw f650 gs en iyi seçenek
sele alçaklığıyla meşhur, rahat, her yola gelir, az yakar iyi kaçar.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
xt600 irkek motoru
Bir motosikletçi bayana kavgada söylenmez bu
-
Gs de yüksek kalır bu boydaki bir insana. F650CS yani Scarver bulunabiliyorsa bak o güzel olur.
-
Enduro fanatikligini bir yana bırakırsak cezerye işin gerçekten zor. 795mm sele yüksekligi olan cometi parmak ucuyla kullanıyor olman nasıl bir motosiklet kullanacagın konusunca ciddi fikir veriyor.Tabanların zemine degmedigi sürece o motosikleti kullanmak herzaman yüksek risk taşır. Motosikleti park edecegin yer herzaman düz zemin olmayabililiyor veya park esnasında kısa süreli kontrolü kaybedebilrsin bu durumlarda tabanların zemine degmesi şart.
Şuanki bligilere göre xt en iyi şartlarda comet seviyesine kadar inebiliyor. Hernekadar yanlış olsada comete parmak uçlarıyla binmek mümkün birazda şanşın varsa sorunda yaşamayabilirsin fakat xt farklı. Xt'nin motor blogu comete göre yerden daha yüksek yani agırlık merkezi daha yukarda. Buda ufak denge problemlerinde comet kadar anlayışlı olmayacagı anlamına gelir.
Birde arazi olayı varki böyle parmak ucuyla binerek araziye çıkmayı bırak yaklaşamazsın bile
Kısaca cezerye comete parmak ucuyla binmiş ve sorun yaşamamış olabilirsin am xt'de sorun yaşayabilirsin. Bence birazdaha bekleyip f 650 gs düşünebilirsin.
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Gs de yüksek kalır bu boydaki bir insana. F650CS yani Scarver bulunabiliyorsa bak o güzel olur.
ikiside 780 mm.
http://www.motorcyclespecs.co.za/mod...650gs%2006.htm
-
ikiside 780 mm.
Ops haklısın bizim Dakar a kaydı kafa. 87cm de o Ama; şu da var yanlış anımsamıyorsam Scarver alçaltılabiliyordu ekstra bir aparat a ihtiyaç duymadan
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Ops haklısın bizim Dakar a kaydı kafa. 87cm de o
Ama; şu da var yanlış anımsamıyorsam Scarver alçaltılabiliyordu ekstra bir aparat a ihtiyaç duymadan
dakar'da irkek motoru zaten
bende amma kaşındım haa. şaka yaptım cezerye, akşam okuyunca kızma
-
Türkçe giderse, Türkiye gider!
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
comet için de uygun değildir demiştim sana
açık söyle, comette kullanım açısından ciddi sıkıntılar yaşamadın mı?
xt600 mü? 2 numara büyük gelir
Acık konuşayim, comet'i kullanırken boydan dolayi hiç sorun yaşamadım. -Bu arada xt600'ün yaşı kaç kilo?
("Duran motoru kaç dereceye kadar yatırırsam tutamam acaba?!" diye denememin dışında... )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:15 ----------
Ls_motard adlı üyeden alıntı
Honda Nx4 Falcon derim.
Daha hafif,selesi daha alçak.
Ayrıca suspansiyon bağlantı linkleri değiştirilerek daha da alçaltılabiliyor.
Hem de tasarım açısından daha yumuşak hatlara sahip,bayan kullanıcıya yakışan bir motosiklet.
Hım.. Bu arada Nx4 Falcon da guzel gorunuyor. Tavsiye için tesekkurler. Araştıracam.
(Bu arada su an bulundugum yerden sadece online arastirabiliyorum. Yoksa coktan bizzat motosiklet satıcılarına gidip kendim denemiştim.Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkur ederim)
-
xt600 irkek motoru
.
hahah dannn diye abi alemsin ya
ANGARAJ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler