xt 600 sele yüksekliği ile ilgili
Reklamlar
-
bence bayan motoru değill.. sırıtmayasın üstünde...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Reklamlar
-
VIA adlı üyeden alıntı
Bir motosikletçi bayana kavgada söylenmez bu
Yaani..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Gs de yüksek kalır bu boydaki bir insana. F650CS yani Scarver bulunabiliyorsa bak o güzel olur.
GS'nin selesi tutsa kilosu tutmaz. Istanbul'da kendi motosikletimi almadan once oturmuştum ustune. Biraz sağa sola salladım, agır geldi (eh.. 210kg civarı...).
Benim Comet'i tek başıma yerden kaldırabilmiştim(180kg). xt600 kaç kilo? Arazi tipi oldugu için daha hafif olmasını bekliyorum?!
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
-
-
ero__ adlı üyeden alıntı
134 kg sanırım
Like a toy then ;)
(Yuh! 40 kilo mu hafif Comet'ten? O halde seleyi aynı yükseklige getirsem belki?!)
-
Yanlış bilgilendirmeyelim lütfen XT600 kuru ağırlığı 164kg. Cezerye deneme imkanı olsa iyi olurdu şimdi bende seni yanıltmış olmayım yokmu oralarda deneme yapabileceğin bir xt ?
Temmuzu beklersen memleketime gideceğim Erzurum yolumun üzeri bir tur veririm motoru
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Gs de yüksek kalır bu boydaki bir insana. F650CS yani Scarver bulunabiliyorsa bak o güzel olur.
Bu kabaymış. Atik olamaz bu, ağır görünüyor. Boyle bir motor istemiyorum.
Teşekkürler
-
f650 kuru-dolu ağırlıkları 176-191 kg.
xt600 156-170 kg.
bu 20 kiloluk farkda su soğutma, çift egsoz, kafa grenajı falan filan işte.
ibo gibi olacak biraz ama bence bmw
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Malesef 170kg yaşı :(
Kullanılır kullanılmasında bir şekilde ama zevkten çok sıkıntı verir , tehlike yaratır.
Ayağınız tozlu bir zemine gelse , biraz meğilli bir yerdeyseniz mümkünatı yok 170kg ı tutamazsınız , bırakın tutmayı devrilirse yalnız başına çok zor dikersiniz ayağa i fıtık eder adamı da madamı da.
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
-
VIA adlı üyeden alıntı
Yanlış bilgilendirmeyelim lütfen XT600 kuru ağırlığı 164kg. Cezerye deneme imkanı olsa iyi olurdu şimdi bende seni yanıltmış olmayım yokmu oralarda deneme yapabileceğin bir xt ?
Temmuzu beklersen memleketime gideceğim Erzurum yolumun üzeri bir tur veririm motoru
Satın almak icin Temmuz'u bekleyeceğimi sanmıyorum. Ama Honda 660 kullanmıştım Çukurova'da. Yani... Saçma sapan bir arazide (teker yüksekliğinde peş peşe tümsekler düşün.. 1. vites, gaz-debriyaj- gaz debriyaj), artçıyla yol almıştım.
Sen nerdesin, memleket nerde?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
ufuktan adlı üyeden alıntı
İyi, güzel ama.. neden güldüğünü hiç anlamadım
-
cezerye adlı üyeden alıntı
Satın almak icin Temmuz'u bekleyeceğimi sanmıyorum. Ama Honda 660 kullanmıştım Çukurova'da. Yani... Saçma sapan bir arazide (teker yüksekliğinde peş peşe tümsekler düşün.. 1. vites, gaz-debriyaj- gaz debriyaj), artçıyla yol almıştım.
Sen nerdesin, memleket nerde?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:40 ----------
İyi, güzel ama.. neden güldüğünü hiç anlamadım
çok ısrar ettim de kendi kendime ondan güldüm ... sen neden terso yaptın bende onu anlamadım
-
F650 serisinin atikliğini xt ile karşılaştırmayın bence Üzülürsünüz... XT nin torku hiç birinde yok ne yazık ki. Benim gönlümde de bir bmw yatıyor orası ayrı. Ama xt başka...
-
ero__ adlı üyeden alıntı
F650 serisinin atikliğini xt ile karşılaştırmayın bence
Üzülürsünüz... XT nin torku hiç birinde yok ne yazık ki. Benim gönlümde de bir bmw yatıyor orası ayrı. Ama xt başka...
Ben bile sezgisel olarak şunu soyleyebilriim: f650gs uzun yol icin cok iyi olurdu (otoyol vs) ama daga cikmaya gelmez, yazık... Çok amaçlı bişe lazım. Yaza doğuyu gezecem.
-
XT çok değişik bir enduro'dur farklıdır 93 modelide aynı 2008 modelide (660'lar biraz daha torkludur) her an sana torku hisettirir onu almayı düşünüyorsan at'a binmeyi öğrenmelisin önce
-
çok ısrar ettim de kendi kendime ondan güldüm ... sen neden terso yaptın bende onu anlamadım
Yok la. iiyim
-
Sen nerdesin, memleket nerde?[COLOR="Silver"]
Van'dayım memleket Sivas ama Ankara'ya kadar gideceğim.Ozamana kadar yaşarsam tabi;buralarda motosiklet kullanmak çok daha riskli...
Buraya bi bak istersen sizin ordanda geçmiştim hem almayı düşündüğün motor hakkındada epey fikir verecektir.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...niz-kesfi.html
-
Yok la. iiyim
şimdi bana bak ... bayansan bayansın ben kimseyi kuru kuruya tartmam ve saygı göstermem tamam mı ???
bana la falan diye hitap edemezsin , kullandığın ifadelere de dikkat et .... akıllı ol
-
şimdi bana bak ... bayansan bayansın ben kimseyi kuru kuruya tartmam ve saygı göstermem tamam mı ???
bana la falan diye hitap edemezsin , kullandığın ifadelere de dikkat et .... akıllı ol
Ne bilim yaa.. "terso" falan demişsin. Samimi konuştuğunu zannetim. Sadece yazarak anlaştığımız bir platformdayız. Bence daha pozitif bakmalısın hayata..Gaayet de ılımlı biriyimdir oysa?! Neyi/ nası algıladığını bilmiyorum ama, emin ol art niyetim yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------
VIA adlı üyeden alıntı
Van'dayım memleket Sivas ama Ankara'ya kadar gideceğim.Ozamana kadar yaşarsam tabi;buralarda motosiklet kullanmak çok daha riskli...
Buraya bi bak istersen sizin ordanda geçmiştim hem almayı düşündüğün motor hakkındada epey fikir verecektir.
Eyvallah
-
cezerye hanım konu ile ilgili olarak bana özel mesaj atma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim ... sizinde dediğiniz gibi burada sadece yazarak anlaşmaya çalışıyoruz ... ben kendi payıma oluşan yanlış anlaşılmadan dolayı herkesin önünde tarafınızdan özür dilerim ... alacağınız motosiklet şimdiden hayırlı uğurlu olsun ....
-
cezerye hanım konu ile ilgili olarak bana özel mesaj atma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim ... sizinde dediğiniz gibi burada sadece yazarak anlaşmaya çalışıyoruz ... ben kendi payıma oluşan yanlış anlaşılmadan dolayı herkesin önünde tarafınızdan özür dilerim ... alacağınız motosiklet şimdiden hayırlı uğurlu olsun ....
Rica ederim, ben de daha dikkatli olurum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
VIA adlı üyeden alıntı
Bu gezinize bakmıştım. Benim de yol almak için vaktim olacak yaza doğru. Mayıs-Haziran-Temmuz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler