2011 Honda PCX 125 hakkındaki düşüncelerinizi alalım !!!
Reklamlar
-
ylcbay adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhabalar;
şehir içinde (lüleburgaz) günlük işlerimi kullanmak için bu motoru almayı düşünüyorum (başlangıç motorum olacak). kararımı verdim fakat kafamda kalan son soru motorun boyutları. pcx 'i test etme fırsatım olmadığı için kullanan arkadaşlara sormak isterim. boyum 1.92, kilom 90. bu motorsikleti tercih edersem üzerinde sırıtır mıyım?
Belki biraz sıkıntı olabilir ama en iyisi üstüne oturup kendiniz karar vermenizdir.Benim boyum 1.83 ben bi sıkıntı yaşamadım ama 1.92 biraz sırıtabilir
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
güzel makina maxi scotera benzetmişler ben 125 lik otomatik motorların ön kısmı açık olmasından yanayım çarşı pazar için fln
[B]2009 Ybr / 2011 Runner [/B]
-
Felon adlı üyeden alıntı
Belki biraz sıkıntı olabilir ama en iyisi üstüne oturup kendiniz karar vermenizdir.Benim boyum 1.83 ben bi sıkıntı yaşamadım ama 1.92 biraz sırıtabilir
doğru söylüyorsunuz. teşekkür ederim.
-
Felon adlı üyeden alıntı
Önceki gün karar aşamasındayken bu yorumunuzu gördüm, gece rüyama girdi. Dizlerim sığmıyordu, kullanamıyordum. Sabah ilk iş bayiye gittim, nasıl bir duygusal bağ kurduysam aramda motorla. Baktım sıkıntı yok, önce bankaya sonra notere, yarım saate getirdim eve
Evet benim de boyum tam 1.92 bu arada Sorun yok, çok rahat bir motor tasarımından dolayı.
-
motorumu cuma gunu aldım.bıkac gunde 200 300 km yol + 2. depo benzınımı aldım
yaklasık 25 tl ye dolmakta ve 220-250 km arası gıtmekte şu an ıcın.
motor muhtesem şeri, hemen hızlanıo cok rahat,pratik.
boyum 180,kılom 75. kesınlıkle motorun ebatı cok başarılı.kaybolmuyor altınızda.trafıkte ezilmiyorsunuz sıkıştırılmıyorsunuz.
tek derdım sıyah oldugundan toz cok bellı oluo :p
start stop ozellıgı muhtesem ötesi . ışıklarda fln 2-3 sanıye sonra kendını stand by a alıo alet ( bu ozellık sız ıstemezsenız calısmıyor)
yokus rampa vs dınlemıyor resmen seri cıkıyor. ayrıca ıkı kısı performansıda cok yuksek
lımıtor konusu malum 110 u gormuor alet ama kesınlıkle cok rahat cıkabılecek gucte.
lastıklerle alakalı sıkıntım var kayıyor bazen , hemen degıstıreceım o yuzden.
aletle alakalı sorusu olanlara yardımcı olmaktan keyıf alırım.
kısaca ; alet resmen muhtesem.
ışıklarda fln gören bir daha bakıyor: )
tavsıye edilir! : )
-
iyi forumlar honda pcx sahıbıyım fakat star stop daha onceden calısyodu sımdı gıdıyorum duruyorum calısmıyor nedenını bılen yada bole bırseyle karsılasan oldugmu
-
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
buberk adlı üyeden alıntı
Kullanan arkadaşlar birazda bakım maliyeti ve parça fiyatları hakkında birşeyler yazsalarmış keşke. Diyelimki start stop bozuldu veya motoru düşürdük granaj kırıldı bize çok masraf çıkartır mı?
Arka Çanta Taşıyıcısı veya Ön Siperlik takanlar ne kadar masraf ettiler. Konu hakkında tecrübeli olanlar kararsız olanlara yardımcı olabilir
Arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde ekşi sözlük honda pcx başlığı altında bir arkadaşımız başından geçenler anlatmış ellerine sağlık ilgilenenler göz atabilir.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)