Motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçan BİLİCA'ya hapis yolu...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kh1 adlı üyeden alıntı
Arka kapılık olay yok 1 yıl istemiyle o .) o 1 yıl azalır, azaldıktaın sonra 5te bilmem kaçı gün olarak kalır. Onuda ertelerler sanırım.
Bu konuda motosiklet kullanıcısının şikayetçi olup olmayacağıda önemli , Bilica alkollü çıkmıştı bildiğim kadarıyla.
Tabi bizim ülkemizde çarptığı kişi kurye değilde godoman ailelerin evlatlarından biri olsaydı çok daha farklı olurdu olay.
Veya medyamız gerçekten bu işi ele alsaydı..
Irkçı olarak biliniriz ya avrupada. Üzülüyorum gerçekten olmadığımıza. Eurovizyon Ingilizce katılırız. Gutti benim polisime hakaret eder. Bilica benim insanımı ezer kaçar.
Noluyor? diye bir bağırmak gerekiyor..
Hiç bi şey olmaz , bu ülkede şehitler nasıl gariban evlerinden çıkıyorsa - gariban ailenin kuryelik yapan oğluna da çarpan çıkar ama birşey olmaz .
gider evine atar bi kaç bin tl - zaten ona ceza verecek yürekli savcı nerde onun için . Yorum yok diyelim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Burada sorun çarpılan vatandaşa mahkemede alacağı tazminat miktarından fazla para vermek değil,sonuçta kamu davası olduğu için şikayetçi olmaması bir tek tazminat haklarından vazgeçtiği anlamındadır...Sorun savcının iddianamesindeki taksirle yaralama hususundadır...Burada olası kast sözkonusudur...Artık yargı makamları ülkemizde nice canların göçüp gitmesine neden olan trafik kazalarını ele alırken daha caydırıcı yaptırımlar uygulamalı...
Ayrıca bilica çok kıl...
-
365 gün x 25 TL = 9,125 TL + sair masraflar = en fazla 10,000 TL
Peşin ödeme, iyi hal, falan, filan indirimiyle 2 veya en çok 3,000 TL
-
Qweasdnon adlı üyeden alıntı
...Sorun savcının iddianamesindeki taksirle yaralama hususundadır...Burada olası kast sözkonusudur...Artık yargı makamları ülkemizde nice canların göçüp gitmesine neden olan trafik kazalarını ele alırken daha caydırıcı yaptırımlar uygulamalı...
Çok doğru.Aynen katılıyorum.
Bu olaya kaza demek bile doğru olmaz aslında.İleride kırmızı ışık yanıyor.Araçlar bekliyor.Nereye gidiyorsun? Adam çarpa çarpa yol açıyor.İlk çarptığı kişi de motosikletli! Buna rağmen durmayıp devam ediyor.
Bunun benzerini Irak'da amerikan askerleri yaptı.Buyrun bu da videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=Yco1deXOzN8
Herkes böcek herkes parazit.Bi bu arkadaşların canı kıymetli.
-
arkasında aziz yıldırım olan bi adamın ne kadar ceza alıcağını sanıyosunuz?
bizim milletimizden sivri zekalılarda çıkar fenerbahçe takımını tuttuğu için bilica yı savunur.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
zalim17 adlı üyeden alıntı
kaza bu, olur ama niye kaçıyosun be hırbo
öküz işte..
-
Adalet, bir gün herkese lazım olur.” O gün geldiğinde...!
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
NtvSpor'da haber geçti az önce..
Bilica motosiklet sürücüsünü parayla satın almaya çalışıyor. Haberin özeti bu bana göre...
-
sistem fakirin fukaranın üstünden işlediği sürece bu tür hukuki süreçlerden kamu vicdanını tatmin edecek sonuçların çıkması muhtemel değildir.
en basit örneği Tuğperdir.
Bilicanın ceza almasını beklemek ütopik bir düşünce olur.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
Ben bu olayın kurye arkadaşımızda biteceğine inanıyorum. Bilica senin parana ihtiyacım yok. Kanun önünde hesaplaşıcaz derse. Kesinlikle Bilica'nın ağır ceza alıcağına inanıyorum.
Medya çok önemli böyle konularda güncel tutarsa, konuşursa kesinlikle Bilica örnek ceza alır.
Sanıyorum hepimiz durumun farkındayız. Kurye arkadaşımız anlaşma yoluna gider diye düşünüyorum.
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
-
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
Sessiz kalıp, olayı kabullenelim. İsteyen istediği gibi motosiklet sürücülerini paspas etsin.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
-
Kurye parayı alır çekilirse akıllılık eder yoksa o parayı mahkemeye yedirir yine çıkar o adam.Kızmayın yorumum için ama gerçekler böyle ...
Içerisinde Koruyacak Bir Beynin Yoksa
, Kaskında Bir Anlamı Yok Tabiki ...
Allah Muhafaza ...
-
Carptıgı kısıyı sozde gormemıs???????????
Adalet yerını bulsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)