Abi kaçlık bu
Kaç Basıyo
Abi kaçlık bu
Kaç Basıyo
Sado
Gazlamak: Yaris motosikleti alip korkudan ostura ostura gitmek.
Tapa gaz:Yukaridaki osturma durumuna hakim olamama durumunda(ki arkada kiz arkadas oturuyorsa utanc verici bir durumdur) gaz tahliye deligine sarap vs. tapasiyla onlem almak.(Yag tipasi da olur ama onceden yiv set actirmak lazim.
Yardirmak:Motosikleti satin alirken,satici ile aranizda gecen ozel iliski.
Makas atmak: Motosikletle giderken,cami acik kolu disarda 4 teker zavallilarinin yanagina iki parmakla yapilan hareket.(bakin iki parmak diyorum,orta parmakla karismasin)
Devam edebilir....
100 ü görmek,motoru yatırmak,tekere kalkmak,şamandra taşırması,manifolf çatlaması,kayış kopması,kafa sallaması,çift disk fren,zincir yağlamak,zincir gerdirmek,benzine yağ katmak vs..
Atari kolum buzuldugunda böyle üzülmüştüm.
Bide motorumu sattıgımda...
150 cc çin malı scooter ile 140 yapmak
Bknz: Havada durdum şahitlerim var.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Uçuyomu abiiii (Yok canım molpet kullanmıyorum )
Sado
bana balaklava çok tuhaf gelmişti ilk duyduğumda halbuki maske işte bildiğin
Ninja
Araya girmek : Motorcu kişisinin, en zevk aldığı olaylardan biridir. Kişiden kişiye değişmekle beraber, daha çok geceleri ve alkolle beraber yapıldığında daha haz veren bir durumdur. Girilen ara ne kadar darsa, motor binicisi arkadaş bu durumdan o kadar hoşnut kalır. Araya girilecek zeminin kaygan ve temiz olması tercih sebebidir. Hatta zaman zaman bu zemini kayganlaştırmak için, çeşitli kimyasallar kullanılır. Bahsettiğimiz aradan çıkıldıktan sonra, yolun ilerisindeki kasisin yüksekliği de önemli bir husustur. Bu kasisin doğal olması, yumuşak bir inişe sebebiyet verir, ki bu da ayrı bir güzelliktir. Yalnız araya girerken korumamızı takmazsak, bu olayın kötü bir şekilde sonuçlanması olasıdır...
Siz siz olun aralara korumasız girmeyin !
Motosikletli Kaplumbağa...
sistem kask, full face kask, v-twin motor, yan ayak, orta sehpa...
Kalıpsız veya ince motorlar için:
"araya kaçmış gibi durmak"
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Olması gerekenden daha hantal motorlar için. Sağır motor .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Krozyon nedir bu kadar maddenin içinde bulamadım ?
mokoko
Genelde yaşlıca ve tecrübeli sürücülerin kullandığı, "Ben o eğitmeni motosiklet diye sürerim." diye bir laf var. Ne anlama geliyor? Bir insanı motosiklet olarak kullanmak nasıl bir düşünce dünyasını anlatır? Eril bir söylem benimseyerek, motosikleti bir cinsel partner olarak konumlandıran ifadeler ile bu, eğitmeni motosiklet diye kullanmak hayali bir araya ele alınırsa, bu amcaların isteği tam olarak nedir?
Merhaba.son hız gibi bi terim vardı ingilizce bilen varmı acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
süperle mi başlıyordu lıne vardı ya tam hatırlayamadım son gaz gibi bişeydi ama hatırlayamadım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)