Yorumunuzu yazarmısınız olumlu veya olumsuz.
Nisan ayında alacağım.
Küçük mü duruyor sizce yoksa normal mi ?
Yorumunuzu yazarmısınız olumlu veya olumsuz.
Nisan ayında alacağım.
Küçük mü duruyor sizce yoksa normal mi ?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
güzel motor.
hevesini kırmak istemem ama benim düşüncem biraz ufak gibi.
allah gönlüne göre versin.
pek o kadarda küçük durmuyor , yanlız kullandığım çeşitli küçük motorlardan sonra motor zevkimi tam bırakacakken bana tekrar motorru sevdiren harika bir motor çok zevkle süreceğin bir motor .Ancak ondan daha büyük cc ye geçeceğin zaman vazgeçebilirsin ama daima gönlünün bir yerinde kalır
Gayet iyi duruyor.
Ceketmi bu yahu , tabiki küçük duracak 125cc ve hız üzerine odaklanmış bir makina. Ne kadar küçültülebilirse o kadar iyi gidecek yoksa Honda bilmiyormu arkaya 180 lik lastik takıp 125 lik makinayı 600 lük gibi göstermeyi
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
yaw bende bindin devirdin üstüne kaldı sandım..
sana biraz ufak kalmış gibi görünüyor..bide tam önden,tam arkadan resimleseydin..
ata demirer gibi olmasında..sırf et,önü tekerlek...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
ben de yıllar önce aynaya bakarak motor almıştım...
aklıma geldikçe, gelmesin diyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Başlangıç için güzel bence.Önemli olan acemiliğinden kurtulman..Ama siyah renk derim
Ducatista:)
cbr 125 zaten minicik bir motor, şimdiye kadar kimin altında görsem küçük gelmiştir gözüme..Dolayısıyla sıkıntı yok, benim gibi göbekli birisi olmadığına göre rahatça kurulabilirsin üzerine
Tüm arkadaşlarıma / kardeşlerime değerli yorumları için teşekkür ederim.inanırmısınız içime su serptiniz.Aşırı kilolu boylu birisi de değilim 1.77 ye 76 likoyum altı üstü bi an resimde böyle görünce bi burkulma oldu ama yorumlarınız sayesinde biraz da olsa toparladım kendimi doğrusu.
Olumsuz yorum yazan arkadaşlarıma da teşekkürler.. gerçekler acıdır yapacak birşey yok
1-1,5 yıl kadar scooter kullandım ilk vitesli motorum bu olacak Allahın izni ile.
Dediğinize birebir katılıyorum.Sanki benim için yapılmış bir alet gibi hisettim ilk oturduğumda.
Bir oyun simülasyonunda hissettim kendimi birden.Mükemmel bir his.Tarif edilemez bir duygu.Kullanmaya başladığımdada eminim dediğiniz gibi uzun soluklu gidecektir bu motor bana..
Renk konusu ise.
Siyah / beyaz tercihim olacak sanırım.(takımla alakası yok )
motor çok kalıplı değil ama küçük durmuyor, altında sırıtmıyor.
çok güzel anılarım oldu cbr125'le, kullanması çok keyifli son derece tatminkar bir motordur. bir günde 800km yol yapmışlığım var, o kadar sıkıştırmama rağmen tık demedi.
benim boyumda 1.76 ve 75kiloyum. sürüş pozisyonu olarak insanı yoran bir motor değil ancak selesi dar olduğu için uzun süreli kullanımlarda (300 - 350km aralıksız kullanımlarda) totoda iz yapiyor ve biraz acıtıyor.
ne kadar süre kullanırsın bilmiyorum ama ileride alacağın 120'lik bir arka lastikle motoru biraz daha dolgun göstermek mümkün.
kim ne derse desin HRC rengi bence bu modelin en güzeli. dikkat çeken ve klasik siyah/kırmızı modelden daha orjinal.
ahh ahh olsada binsem gene
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
bu motoru istiyorsan, bu motoru almalısın.
ama paran varsa yzf r 125-r daha şık duruyor
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Aynen öyle sandım bende.
Ama ilk motorsa küçük olması senin için çok büyük artırdır.
Cıbırdan sonra alacagın motorda bunu anlıycaksın ben şuan düşünüyorum şımdıkı motorumda cıbır gibi sakat durumlarım olsaydı kesin bende kol bacak kırıkları olurdu.
Ama o HRC'yı alma sıyah yada kırmızı daha çekici
bence çok yakışmış tipte biraz japona kaçıyo kardeşim tam uyumlu olmuş yalnız o motorun tam kırmızısı en güzel rengi değil mi
Mustafa Kemal Atatürk
yakışmış dostum tereddüt etme!
///Konu Dışı///
arkadaşlar 2. fotoda cıbırın önünde bir kısmı görünen beyaz motorun modeli nedir ?
//////
http://www.facebook.com/tifoZi
uff 11.500 istiyolar o motora.
zaten neye gözüm takılsa böyle oluyo :( ama güzel aletmiş..
http://www.facebook.com/tifoZi
ben söyliyim honda vfr 250 arkası güzelde önü klasik bi tarz begenmezsin
söylenmiş bile heh
Mustafa Kemal Atatürk
Evet dediğiniz gibi full kontrol kullanabileceğim bir motor ona da dikkat ettim.Kaza riskim biraz daha az gibi geldi scooter maceramdan sonra =)
Eyvallah kardeşim güzel yorumun için
600RR a gidiyo kırmızı siyah ı ama buna siyah beyaz ı daha çok yakıştırdım ne biliyim =)
Evet arkadaki vtr 250.Motosikleti görünce direk forumda okuduğum yorumlar geldi aklıma zaten :D Dediğiniz gibi bence o kadar para verilecek bir motor değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)