5$ lık kafan varsa 5$ lık kask al :cat:
Sewabına resmi koyayım.
Hayırlı olsun gule gule kullan
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
güzel makina hayırlı olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
yaa cidden merak ettim.İlk motorum derken daha önce hiç kullanmadın mı?Direkt gidip ben motor alim dedin ve 600 RR mı aldın?Ne bilim senin hiç motorun olmamıştır ama abinin amcanın dayının motorlarında fink atmışsındır.Eger cidden Bilmiyosan ve 600 RR aldıysan ögrenmek için süpersin...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Hayırlı olsun...Maşallah
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Öncelikle seni tebrik ediyorum. Bu kadar iyi bi koruma takımını aldığından dolayı. Renk uyumu muhteşem olmuş. Motora gelirsek. 600RR güzel motordur. Başlangıç için gerçekten güçlü bir motor. 4 silindir umarım sana fazla gelmez. Kazasız belasız binmen dileğiyle tekerin düz bassın..
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
işim gereği pek vaktim olmadı.... dayımın motoru var mı acaba diye düşünmeye bile )
en son bir kontrapedal bisikletimiz vardı...ona bile izin vermezdi babam kaçırır öyle teker kaydırırdık abimle
sonra 4 teker alageldim uzun süre...içimde uhte kalmasın diye çift teker daldım
ve hiç çift teker motorlu araç kullanmışlığım yok
bu yazdıklarımla ilgili en ufak bir eleştiri almak istemiyorum artık kusura bakmayın çünkü yeterince bunla ilgili sayfa okudum...eleştirisini de aldım...yanlış yapmış olabilirim örnek olmak da istemem
bu sadece benim tercihimdi
delilikti belki ama keşke zamanım olsaydı da aşamaları aşarak gelseydim bu zamana...
allahtan hayırlısı....yaptığım delilik belki ama 300 le gidecek kadar deli de değilim dayısının motorsikletini kullanmış olmak 250-300 le gitmeyi haklı çıkarmaz hiç bir zaman
acemi....... ya da uzman..... ya da profesyonel de olsan....o çukuru gördüğün an.... motoru ve daha da öncelikle seni... kurtaracak olan senin hızın ve dolayısı ile senin reaksiyon sürendir.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------
maşallahına kurban
Olan olmuş eleştirmenin anlamı yok, Allah kazadan beladan korusun.
Dizliklerin depoya geldiği yere kamyon iç lastiğinden parça kes ve güzelce yapıştır hatta o kısmı güzelce kapla . yapıştırırken derby marka yapıştırıcı kullan boyaya zararı olmayacaktır.
Motorunu kullanırken peglere doğru basarsan dizlerin lastik ile kapladığın kısımlara adeta yapışacak yani dizlerinle motora sarılmış olacaksın. Bu da kollarına ve bileklerine binecek yükü azaltır ve ellerde uyuşma sorununu azaltır.
Güle güle kullan.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Kazasiz Belasiz inşallah darisi bizim başımıza inşallah.
kısa zamandır forumdayım ama farkındayım...düşünceleriniz çok değerli.....teşekkür ederim değerli paylaşımlarınız için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 ----------
inş dostum
tşk ederim.....herkese nasip eder inş allahım
Umarım Böyle bişey Olmaz http://www.facebook.com/video/video.php?v=487464929345
Hayırlı Olsun Kazasız Sürüşler Dilerim
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
maşallah hayırlı olsun.acemiyim demene gerek yoktu videoda gayet belli oluyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
İlk başlangıç ve 600cc..
Aklıma iyi şeyler gelmiyor..
Gözünü dört aç ve gazı fazla açma..
Ducatista:)
kazasız, belasız sürüşler...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Istesen de 300 ile gidemezsin zaten 600rr ile ))
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hayırlı olsun.. Çok uyumlu olmuş. Kazasız belasız..Güle güle kullanın
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)