Allah'dan istedim 1 Gilera, bana veriyor 2 Gilera
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun kardeş kazasız belasız
-
Çok iyi anlattın gilera güzel forumlarda cok konusu geçti gileranın.
Bu 180 cc olupta 21 beygir olanda ilginc derecede güçlü sanırım
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
İnşallah Özkan. Gerçi runner ile kazayla tanıştım ama bundan sonra olmaz inşallah
-
Ewt hayırlı olsun ... Bu gilera ne malı?? Bide bu 2 scooterin fiyatı nedir???
-
Hayırlı olsun daha ne diyelim millette bi tane yok sende iki tane. Maaşallah diyelim de nazar değmesin.
-
alacağın olsun erkan.bana söylezsin ha....
-
rider89 adlı üyeden alıntı
Ewt hayırlı olsun
... Bu gilera ne malı?? Bide bu 2 scooterin fiyatı nedir???
Gilera İtalyan. Vespa-Paiggio ile aynı firma. Runner SP 180 artık üretilm iyor, bendeki 2003 model, zaten o yıl en on üretildi. Nexus ise 11.300 YTL
-
hayırlısı olsun One_Way,sonunda hayaline kavuşuyorsun,senin adına sevindim
-
Moderatör (forrap)
-
forrap adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun,umarım nexusunada bir an önce kavuşursun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...Nexus gerçekten çok güzel bi cihaz,eşleştirme yaptıkları motorlarla fiyat yönünden de avantajlı.Ama genede o paraya racing bile alınabilir işte bu da tarz meselesi,buda oldukça güzel zaten neredeyse racingten farkı olmayan cihazlar
Yalnız sen sanki maxi scooterlardan fazla hoşlanmıyorum demiştin be abi yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Şehir içinde kullanışlı olmuyo felan diyodun...Neyse sonuç olarak çook güzel bi alet nexus hayırlısı olsun...
Şehir içinde maxi scooterlar tabiki normal scooterlar kadar pratik değil ama biz o kadar çok gezmeye başladıkki, önümüzün bahar ve yaz olduğunu ve uzun yola da çıkacağımızı, bir de boyumun uzunluğunu hesaba katarak maxi-scooter almak istedim. Ama bu haketen de maxi scooterlar içinde spor bir model, çok güçlü ve viraj kabiliyeti çok yüksek, aktarımı zincirli değil şaftlı, yol bilgisayarlı, direkt enjeksiyonlu olması da yakış açısından avantaj, saatte 190 km ye kadar rahatça görüyormuş, benim için bunlar yeterli
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
lancelot35 adlı üyeden alıntı
alacağın olsun erkan.bana söylezsin ha....
ya zaten daha bugün siparişi verdim, ani karar vererek oluyor bu işler yoksa bekleyip dururdum
-
-
masallah masallah abıme oh sende ıkı bızde bucuk e olsun bakalım yakındır gorunmez dagların ardı bende alıcam r1 bakacam keyfıme
-
harbi kalite bir scooter. ama aşağıda göreceğin motorun yanında pek çocuk kalıyor.
172 beygir onda.!
998 cc.onda.!
16 sübap onda!
honda cbr freblade! kamyondan güçlü maşşallah!!
tabi almak onu almak benim gibiler için ancak hayal.en azından şimdilik.(ilerde talih gülerse alırız!)
-
-
"One_Way",nazar değmesin,tahtaya vurayım(tak-tak).Güle güle kullan,ufaklık! olsada olurmuş,dediğin gibi artık şahin gibi iki gözün olmuş....
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
"One_Way",nazar değmesin,tahtaya vurayım(tak-tak).Güle güle kullan,ufaklık! olsada olurmuş,dediğin gibi artık şahin gibi iki gözün olmuş....
Teşekkür ederim dostum, bu ufaklık! da şehir içinde ya da drag yarışlarında işe yarar satmaya pek gönlüm varmıyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler