Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Lazer vertigo kask incelemesi

REKLAM ALANI
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet ya bende şaşırmıştım anesmotora sordum yeni modellerde bu şekilmiş.
    diğer farklı yanıda yanlardada vertigo yazısı yok.
    buğu olayına gelince hızlanınca kalmıyo buğu fakat düşük hızlarda özelliklede hava soğuksa berbat bi şekilde buğu yapıyor.
    Keşke bizim aldıklarımızdan alsaydın.Birde burundan nefes alınca bugu falan yapmıyor Ama güzel bir kask ben memnunum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke bizim aldıklarımızdan alsaydın.Birde burundan nefes alınca bugu falan yapmıyor Ama güzel bir kask ben memnunum.
    iyice canımı sıktı bu kask bugün... aldığımda çok ufak derin olmamakla beraber vizörde bi çizik vardı önemsemedim birde güya çizilmez vizör... yemin ediyorum şuan soyuluyo o çiziğin bulunduğu bölümden vizörün ön yüzü iğrenç bir hal aldı silmeye korkuyorum zaten hafif nemli bezle bastırmadan yüzeysel siliyordum artık onuda yapamıcam keşke uvex alsaydım bukadar dandik vizör görmedim

GT250rAlanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4 Silindirden başkası YALAN
    iyice canımı sıktı bu kask bugün... aldığımda çok ufak derin olmamakla beraber vizörde bi çizik vardı önemsemedim birde güya çizilmez vizör... yemin ediyorum şuan soyuluyo o çiziğin bulunduğu bölümden vizörün ön yüzü iğrenç bir hal aldı silmeye korkuyorum zaten hafif nemli bezle bastırmadan yüzeysel siliyordum artık onuda yapamıcam keşke uvex alsaydım bukadar dandik vizör görmedim
    Hocam belki sana öylesi denk gelmiştir.. Fazer_ fz6 nickli ibrahim arkadaşımızda da var LX'ten ama hiç öyle bişey dikkatimi çekmedi onun kaskta.
    Hiçte şikayet etmedi.. bana zaten o özellikle aldırdı lazer vertigoyu. öyle bi şikayeti olsa alma derdi, alsan bile şöyle yap derdi..
    sana piyangodan öyle çıkmış
    "Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
    Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ss-525-mi.html

Adeta yırtınarak uvex dedik dinletemedik. İnşallah yazdıklarınızı görenler olur.

Geçmiş olsun :(

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    denemek kısmet olmasın iyi günlerde kullan.

birşey sormak istiyorum da şu online kask alımında beden konusunda nasıl karar veriyorsunuz bayiden alırken bile bir modelin bedeni diğerine uymazken internetten alırken nasıl karar verir insan
    Ninja

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Hayırlı olsun ablam. 5 sene boyunca beni hiç üzmeyen kask. Sana tavsiyem. Muhakkak kılıf kullan. Kask yapısı gereği çok kirleniyor. Sürekli sil. Ben biraz ihmal ettim işledi kirler. Bi de gece gündüz her gün kafamda olduğu için yıprandı boyası attı falan. O yüzden muhakkak kılıf kullan. Tekrar hayırlı olsun.
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denemek kısmet olmasın iyi günlerde kullan.

birşey sormak istiyorum da şu online kask alımında beden konusunda nasıl karar veriyorsunuz bayiden alırken bile bir modelin bedeni diğerine uymazken internetten alırken nasıl karar verir insan
    Sağolasın.Ben mecburen aldım burda kaliteli kask satan yok onun için.Birde aşşağıdaki gibi kafanı ölçüyorsun mezurayla benım kafa 56 57 arası yanı m.Ben m istedim kafama tam denk geldı oynamada yapmıyor kafada.

Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun ablam. 5 sene boyunca beni hiç üzmeyen kask. Sana tavsiyem. Muhakkak kılıf kullan. Kask yapısı gereği çok kirleniyor. Sürekli sil. Ben biraz ihmal ettim işledi kirler. Bi de gece gündüz her gün kafamda olduğu için yıprandı boyası attı falan. O yüzden muhakkak kılıf kullan. Tekrar hayırlı olsun.
    Sağol abla o dediğim gibi yanak padlerini çıkarıp yıkarsan güzel olur

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    klasik yöntem bir kez daha işe yaradı yani iyi günlerde kullan arkadaşım
    Ninja

Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Aynen Sağolasın iyi dileklerin için

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağol abla o dediğim gibi yanak padlerini çıkarıp yıkarsan güzel olur
    Artık gerek yok o tarihe karıştı.. Zaten orasını çıkardım içi acayip kirli, dış yüzey çok yıprandı.

Yeni kaskım var arttıkkkkkkk....
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    güncelll.....
    kask ihtiyaçları olanlar için....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    memnun musun kaslından? ses ve buğu olayı nasıl? test edebildin mi. bir de konforu nasıl?
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    bende bu kask tan almıştım ama fazla kullanamadım motoru satınca.güzel kask ve kullanışlı bence.çene açılır kaskım rüzgar alıyordu ondan sonra bunu alınca çok rahat etmiştim...hemde çok iyi fiyata almıştım 130 tl sıfır sadece üst havalndırma yoktu onuda 10 tl ye alıp taktım ohhh mis gibi
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)