iyice canımı sıktı bu kask bugün... aldığımda çok ufak derin olmamakla beraber vizörde bi çizik vardı önemsemedim birde güya çizilmez vizör... yemin ediyorum şuan soyuluyo o çiziğin bulunduğu bölümden vizörün ön yüzü iğrenç bir hal aldı silmeye korkuyorum zaten hafif nemli bezle bastırmadan yüzeysel siliyordum artık onuda yapamıcam keşke uvex alsaydım bukadar dandik vizör görmedim
Hocam belki sana öylesi denk gelmiştir.. Fazer_ fz6 nickli ibrahim arkadaşımızda da var LX'ten ama hiç öyle bişey dikkatimi çekmedi onun kaskta.
Hiçte şikayet etmedi.. bana zaten o özellikle aldırdı lazer vertigoyu. öyle bi şikayeti olsa alma derdi, alsan bile şöyle yap derdi..
sana piyangodan öyle çıkmış
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ss-525-mi.html
Adeta yırtınarak uvex dedik dinletemedik. İnşallah yazdıklarınızı görenler olur.
Geçmiş olsun :(
denemek kısmet olmasın iyi günlerde kullan.
birşey sormak istiyorum da şu online kask alımında beden konusunda nasıl karar veriyorsunuz bayiden alırken bile bir modelin bedeni diğerine uymazken internetten alırken nasıl karar verir insan
Ninja
Hayırlı olsun ablam. 5 sene boyunca beni hiç üzmeyen kask. Sana tavsiyem. Muhakkak kılıf kullan. Kask yapısı gereği çok kirleniyor. Sürekli sil. Ben biraz ihmal ettim işledi kirler. Bi de gece gündüz her gün kafamda olduğu için yıprandı boyası attı falan. O yüzden muhakkak kılıf kullan. Tekrar hayırlı olsun.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Sağolasın.Ben mecburen aldım burda kaliteli kask satan yok onun için.Birde aşşağıdaki gibi kafanı ölçüyorsun mezurayla benım kafa 56 57 arası yanı m.Ben m istedim kafama tam denk geldı oynamada yapmıyor kafada.
Sağol abla o dediğim gibi yanak padlerini çıkarıp yıkarsan güzel olur
klasik yöntem bir kez daha işe yaradı yani iyi günlerde kullan arkadaşım
Ninja
güncelll.....
kask ihtiyaçları olanlar için....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
memnun musun kaslından? ses ve buğu olayı nasıl? test edebildin mi. bir de konforu nasıl?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
bende bu kask tan almıştım ama fazla kullanamadım motoru satınca.güzel kask ve kullanışlı bence.çene açılır kaskım rüzgar alıyordu ondan sonra bunu alınca çok rahat etmiştim...hemde çok iyi fiyata almıştım 130 tl sıfır sadece üst havalndırma yoktu onuda 10 tl ye alıp taktım ohhh mis gibi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)