Arkadaşlar Antalyada Nebioğullarından Başka SIfır Yamaha Alabiliceğim Bir Bayii Varmıdır Bildiğiniz Adres Olarak Belirtirsenzi Sevinirim Nebioğullarından Alışveriş Yapmak İstemiyorum.
Arkadaşlar Antalyada Nebioğullarından Başka SIfır Yamaha Alabiliceğim Bir Bayii Varmıdır Bildiğiniz Adres Olarak Belirtirsenzi Sevinirim Nebioğullarından Alışveriş Yapmak İstemiyorum.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
yok diye biliyorum
nebi ile papaz olmayan yok
motor ne alacaksınız
Kardeş Cebimde Param Gittim Nebioğullarına Dedim Ben Yeni Kasa Ybrlere Bakıcam Adam Bana Şöyle Bi Hareket Yaptı Geç Bak Orda Dedi Bende Tmm Eyw Dedim Neyse Motoru Test Etme İmkanımız War Mı Dedim Sesini Yükselterek YOK !! Dedi Bende Öylemi Dedim Size Kolay Gelsin Hayırlı Satışlar Şimdi Alanyada Etkin Ticaret Warmış Yamaha Bayisi Gidip Ordan Alıcam Eğer Antalyada Bulamazsam.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
serikte ersoy ticaret vardı sanırım. ama bana sorarsan fuarı bekle yeni apache gelecekmiş.
nebiogulları öyle ben motor parçamı almak için e.sanayideki çöl motora gidiyorum
en iyisi 2el bir ybr satan birisiyle konuş alacaklı gibi
mcdonalds da çalışan bir abimizde var çok memlun önceki motoruda 2004 ybr idi
100kmde 5.5tl harçıyor dedi
3ay önce yeni ybr görmüşdüm çöl motorda bir alo de belki vardır ellerinde bayadır gitmiyorum
Milas'ta Ybr 125'imi alırkenki yamaha yetkili satıcısı olan vatandaş da buna benzer tavırlar sergilemişti. Sanırsın motosiklet satmıyor sonsuz hayatın sırrını veriyor. Rahatsız olmuştum ama yine de motosiklet sevgisi ağır basmış ve satın almıştım. Sonra duydum ki herkes aynı şekilde rahatsızlık içindeymiş.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
serik manavgat alanya herhalde var.antalya da motorcuların olduğu cadde nebioğullarının orayı diyorum orda gördüm ufak motorcular getirmiş.veya serikte lardeşim görmüş beyaz eşyacıda da varmış yeni kasa ybr.
yağ:ipone 10w-40
buji:ngkcr7hsa
lastik:michelin pilot sporty(bir gün)
Arkadaşlar Cevaplar İçin Sağolun Büyük İhtimalle Alanyadan Alıcam Ama Ben Motoru Babamın Üzerine Alıcam Götürmem Gereken Evraklar Neler Birde Babamın Alanyaya Gelmesi Lazımmıdır Şehir Dışında Çalışıyor O Yüzden.
nüfüs cüzdanı ve para
karaislam abinin dediği gibi cüzdan fotokopisi ve para ruhsatı Antalyada çıkaracağınız için orada lazım olacak babanız :D
Keşke motosiklet satanlarda motosiklet tutkunu olsa... Halden anlarlar o zaman hiç olmazsa... Ruhsuz, Suratsız, Saygısız satıcılardan gına geldi artık...
eğer değiniz gibi yaptıysa çok ayıp etmiş,genellikle paraya doymuş insanlar böyle yapar başka yerden almanız çok iyi olur
bu arada arkadaşlar bişey soracağım ıspartada'da var nebioğulları odamı aynı yani antalyadakiyle bağlantısı varmı_?
Kardeş Nebioğulları Çok Büyük Bi Firmayı Bundan 5 Sene Önce Felan Gayet Düzgün Efendilerdi 2005 Ten Sonra Bi Çöküş Yaşadılar Rakip Firmalar Çıkmaya Başladı Karşılarına Ondan Sonra İşin Ucunu Saldılar Şimdide Öyle Böyle İteleye İteleye Devam Ettirmeye Çalışıyorlar Ispartadaki Nebioğullarıda Aynı Kişiye Ait Bütün Nebioğulları 1 Kişiye Ait Kısaca Ama İsmi Aklıma Gelmedi Şimdi İşin Özü Bu Çok Büyüktüler Şimdide Küçülüyorlar Gün Geçtikçe Çöküyorlar Müşteri Kaybediyorlar Antalyada İstediğine Sor Nebioğulları Die Herkezin Başı Ağrır Google Nebioğulları Yaz Forumlardaki Yazıları Bi Oku İstersen
[QUOTE=extrem_015;2262468]eğer değiniz gibi yaptıysa çok ayıp etmiş,genellikle paraya doymuş insanlar böyle yapar başka yerden almanız çok iyi olur
bu arada arkadaşlar bişey soracağım ıspartada'da var nebioğulları odamı aynı yani antalyadakiyle bağlantısı varmı_?[/QUOayno
aynı adam.zaten ilk ıspartada başlamışlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:51 ----------
nebioğulları her büyük yer gibi arkadaşlar.adamlar tekel olmuş.
kymco,yamaha,sym,kawasaki antalya bayisi.rakibi olsaydı özellikle yamaha da böyle olmazdı.bende herhangi bir iş sektöründe tekel olsam insanları sallamam.mecbur benden alcaklar.
bende 12 yıl önceki anahtarlıkları ve onlardan alınan motosiklet var
bilgilendirme için tşklr.
[QUOTE=karaislam;2262480]
Aynı Fikirdeyim.
Antalyada YAMAHANIN Tek Bayisi Oldukları İçin Mecbur Millet Ondan Alıyor Ama 2.Bir YAMAHA Bayisinin Geldiği Gün Hiçde İyi Olmiycak Ki En Kısa Sürede Gelir İnşallah.
Nebioğulları Sadece Motosiklet Sektöründe Deil Her Sektörde Warlar Aslında İnş.Araç.Turizim.Güvenlik. Vs Vs Her Sektördeler Ama Antalyada Motosiklet Sektöründe Kurumsal Olarak İlk İpi Gögüsleyenlerden Ama Bu Söylediğim İlk Zamanlar İçin Sonradan Müşteri Memnuniyeti Düştü.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)