Yardımcı olabildiysem
GÜVEN MOTOR
SANAYİ SİT.NO:26 TURUNÇOVA FİNİKE
ANTALYA
Telefon 0 242 852 15 44
ERDEM MOTOR
KAVAKLI MAH.ANTALYA CAD.EMNİYET MÜD.KARŞISI NO:14 MANAVGAT
ANTALYA
Telefon 0 242 743 02 19
ANLAŞ TİCARET
SANAYİ SİT.503 SOK. G BLOK NO:9 KUMLUCA
ANTALYA
Telefon 0 242 887 96 66
ETKİN TİCARET
CUMHURİYET MAH. SARIKADIOĞLU CAD. ALANYUM AVM ARKASI NO:54/A ALANYA
ANTALYA
Telefon 0 242 515 31 15
MOTOR TİCARET
KARYAĞDI MAH.DEMİREL BULVARI 82-B-C ELMALI
ANTALYA
Telefon 0 242 618 28 11
Tekirdağ şu anki YAMAHA bayi gecen yaz TVS bayiliği yapıyodu apachelere bakmak için arkadaşla birlikte gittik, niyetim motoru alıp gitmek neyse Selamun aleykum falan adama motor hakkında bişeyler soruyoruz ; motor orda git bak alcaksan al almıcaksan meşgul etme gibi tavırlar tafralar falan kolay gelsin deyip çıktık gittik. ve bu adam süpertenerre kullanan bı motorcu yanı motor tutkunuda olsa esnaflık olmayınca olmuyor bu iş. Gecen Hayrabolu ilçesindeki TVS bayiini aradım akşamustuydu adam 6 da kapatıoz kardeşim dedi ,Dedim abi 2 saat sürer gelmem falan adam dukkanını kapamadı bekledi gittim motoru hazırlamışlar saolsun ilgilendiler çay söylediler eldiven hediye ettiler aman gece dikkatli gidin falan gibisinden iyi temennilerde bulundular işte esnaf budur...
Bütün bunların sorunu denetimsizlik,kontolsüzlük bizim de hatamız var tabi hangimiz oturup doğru düzgün şikayetlerimizi Yamaha'ya iletiyoruz ki.O yüzden bu tarz esnafcıkları gerek sosyal medyada gerek kendi çevrenizde karalayın,alışveriş yapmayın,yaptırmayın ve en önemlisi tepkinizi yazılı olarak yamaha iletişim birimine iletin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)