Red dead Red. nın keşke PC versiyonu da çıksa...
Bad Company 2 yi pc de online oynayabilmek için illa orjinal mi olması gerek? Ben hiç denemedim gerçi.
TDU-2 yi dün gece yükledim...PC için kesinlikle Logitech'in MOMO direksiyonu gerek bence. Klavye ile hiç bişey hissedemedim. Ama oyun çok iyiye benziyor...
#sürenadam
ya bi ara bende bu videodaki versiyonunu arardım road rash ın ta sega mega drivedan itibaren tüm versiyonlarını oynamış biri olarak bunu görünce dedim hemen indiriyim ama sonradan öğrendimki bu sadece bi animasyonmuş :( ama istiyen varsa bu kadar iyi değil ama ps1 versiyonunu indirip emülatörle oynayabilir yada benim gibi hala çalışan bi ps1 varsa oda olabilir
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Hah yaaa motorcu dediğin böyle olur,ben yeniyim ilerde böyle motorcu olcam işte,şaka bi yana bende bunu taaa ilk versiyonununu oynamıştım güzel oyun sadece tekme ve avucunun dışıyla vuruyordu bayaaa bi geliştirmişler, ama güzel olan şey ilk versiyonundaki müziği Nirvana-Smells like teen spirit,alarm olarak cep telefonuna kurdum sabahları iyi zıplatıyor ses sonuna n kadar açık bi dinleyin derim...
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
ben sevmedim motosikletci motosikletçiyi dövermi hiç hani taksicilere ,dolmuş şöförlerine saldırsa ozaman oynardım
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
ben de ozaman daha bi agresif olurdum öyle bi oyun olsa hemen oynarım stres atmak için.geçen yolda gidiyorum ,arkadan dolmuş selektör yapıp duruyor. halbuki önümde de bir sürü araç var. kenara çekilmemi istiyor ama hiç istifimi bozmadım. yolu ortalayarak devam ettim. o an o dolmuş şoförünü boğasım geldi
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
bu ne böle ya aklım durdu izlerken :D
VİRAJLI VEYA ISLAK YOLDA GAZA DOKUNMAM :cat: AMA İŞ DÜZLÜĞE GELİNCE ...:queen::queen:
BaLaTaN DaYaNıKLı, DeBRiYaJıN SaĞLaM,ZiNCiRiN GeRGiN,LaSTiĞiN ŞiŞiK, YoLuN AÇıK, ÖMRüN UZUN OLSUN..!!
Oyun severlere tavsiyem motosiklet yarışları içerisinde en gerçekçi bulduğum SBK 09 oldu. SBK X son çıkanı ve Moto GP serisi aynı oyun motorunu kullansa da bence grafik,ses ve seçenekler anlamında en iyisi SBK 09. Aklınıza gelen gelmeyen birsürü ayarı(vites oranları, zincir gerginliği vs..), ön arka frenin bağımsızlığından pilot ağırlığını öne arkaya vermeye, stunda kadar herşey var. Ama klavyeyle değilde joypadle tadı çıkıyor. Diğer oyunlardan da en son oynadıklarımdan COD Black opsu saymazsak Metro 2033 ve Splinter cell convictionda tavsiye edebileceklerimden. Araba yarışlarından da tabiki Grid ve Drit 2. Özellikle Gridi Dreksiyon seti ile sabaha kadar oynarım. Şimdi buradan aldığım gazla TDU2 ye bakacam. Başka oyun tavsiyeleri varsa alabilirim bu arada.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
SBK 08 09 ve X oyunlarını uzun süre oynadım.Ben de en çok X'ten keyif aldım ama bilmiyorum ben o kadar detaylı düşünmedim oynarken.Fakat 08 ile X arasında bariz farklar olduğu açık.Colin Mcrae Dirt ve Dirt 2'yi de oynadım.Özellikle Dirt 2 son zamanlardaki tüm NFS oyunlarını yerle bir eder bence.Özellikle otomobilin verdiği tepkiler çok gerçekçi.Tavsiye ederim.Grid'i de bir süre oynadım fakat özellikle düşük özellikli bilgisayarlarda hiç çekilmiyor o kasmalar
güzel oyunmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)