Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ben Böyle Motosiklet Oyunu görmedim

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim ekran kartı Zotac GTX 260 AMP2! Bu oyunu açar mı acaba
    Ben gtx 260 olsam tenezzül edip açmam
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu red dead redemption'u almak bir kısmet olmadı yahu. undead versiyonu vardı onu da almadım kendisini almadan. yaza artık.

black ops bitirdim ama online'da battlefield bad company 2 ile karşılıştırılmaz bile bence. dönsem de kavuşsam diye gün sayıyorum.

tdu2 de yenilerden. bence efsanelere aday olacak bi oyun.
    Red dead Red. nın keşke PC versiyonu da çıksa...

Bad Company 2 yi pc de online oynayabilmek için illa orjinal mi olması gerek? Ben hiç denemedim gerçi.

TDU-2 yi dün gece yükledim...PC için kesinlikle Logitech'in MOMO direksiyonu gerek bence. Klavye ile hiç bişey hissedemedim. Ama oyun çok iyiye benziyor...
    #sürenadam

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    ya bi ara bende bu videodaki versiyonunu arardım road rash ın ta sega mega drivedan itibaren tüm versiyonlarını oynamış biri olarak bunu görünce dedim hemen indiriyim ama sonradan öğrendimki bu sadece bi animasyonmuş :( ama istiyen varsa bu kadar iyi değil ama ps1 versiyonunu indirip emülatörle oynayabilir yada benim gibi hala çalışan bi ps1 varsa oda olabilir
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Motosikleti
    黑穆拉特 chinese cub
    Hah yaaa motorcu dediğin böyle olur,ben yeniyim ilerde böyle motorcu olcam işte,şaka bi yana bende bunu taaa ilk versiyonununu oynamıştım güzel oyun sadece tekme ve avucunun dışıyla vuruyordu bayaaa bi geliştirmişler, ama güzel olan şey ilk versiyonundaki müziği Nirvana-Smells like teen spirit,alarm olarak cep telefonuna kurdum sabahları iyi zıplatıyor ses sonuna n kadar açık bi dinleyin derim...
    'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok agrasif

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    ben sevmedim motosikletci motosikletçiyi dövermi hiç hani taksicilere ,dolmuş şöförlerine saldırsa ozaman oynardım
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gta 4 tek geçerim ben.

fusuy364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dolmuş şöförlerine saldırsa ozaman oynardım
    ben de ozaman daha bi agresif olurdum öyle bi oyun olsa hemen oynarım stres atmak için.geçen yolda gidiyorum ,arkadan dolmuş selektör yapıp duruyor. halbuki önümde de bir sürü araç var. kenara çekilmemi istiyor ama hiç istifimi bozmadım. yolu ortalayarak devam ettim. o an o dolmuş şoförünü boğasım geldi
    Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
    Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali

Motosikleti
    Kymco Ck 125
    bu ne böle ya aklım durdu izlerken :D
    VİRAJLI VEYA ISLAK YOLDA GAZA DOKUNMAM :cat: AMA İŞ DÜZLÜĞE GELİNCE ...:queen::queen:
    BaLaTaN DaYaNıKLı, DeBRiYaJıN SaĞLaM,ZiNCiRiN GeRGiN,LaSTiĞiN ŞiŞiK, YoLuN AÇıK, ÖMRüN UZUN OLSUN..!!

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300
    Oyun severlere tavsiyem motosiklet yarışları içerisinde en gerçekçi bulduğum SBK 09 oldu. SBK X son çıkanı ve Moto GP serisi aynı oyun motorunu kullansa da bence grafik,ses ve seçenekler anlamında en iyisi SBK 09. Aklınıza gelen gelmeyen birsürü ayarı(vites oranları, zincir gerginliği vs..), ön arka frenin bağımsızlığından pilot ağırlığını öne arkaya vermeye, stunda kadar herşey var. Ama klavyeyle değilde joypadle tadı çıkıyor. Diğer oyunlardan da en son oynadıklarımdan COD Black opsu saymazsak Metro 2033 ve Splinter cell convictionda tavsiye edebileceklerimden. Araba yarışlarından da tabiki Grid ve Drit 2. Özellikle Gridi Dreksiyon seti ile sabaha kadar oynarım. Şimdi buradan aldığım gazla TDU2 ye bakacam. Başka oyun tavsiyeleri varsa alabilirim bu arada.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

gti_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLX 250
    Alıntı -BSI- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oyun severlere tavsiyem motosiklet yarışları içerisinde en gerçekçi bulduğum SBK 09 oldu. SBK X son çıkanı ve Moto GP serisi aynı oyun motorunu kullansa da bence grafik,ses ve seçenekler anlamında en iyisi SBK 09. Aklınıza gelen gelmeyen birsürü ayarı(vites oranları, zincir gerginliği vs..), ön arka frenin bağımsızlığından pilot ağırlığını öne arkaya vermeye, stunda kadar herşey var. Ama klavyeyle değilde joypadle tadı çıkıyor. Diğer oyunlardan da en son oynadıklarımdan COD Black opsu saymazsak Metro 2033 ve Splinter cell convictionda tavsiye edebileceklerimden. Araba yarışlarından da tabiki Grid ve Drit 2. Özellikle Gridi Dreksiyon seti ile sabaha kadar oynarım. Şimdi buradan aldığım gazla TDU2 ye bakacam. Başka oyun tavsiyeleri varsa alabilirim bu arada.
    SBK 08 09 ve X oyunlarını uzun süre oynadım.Ben de en çok X'ten keyif aldım ama bilmiyorum ben o kadar detaylı düşünmedim oynarken.Fakat 08 ile X arasında bariz farklar olduğu açık.Colin Mcrae Dirt ve Dirt 2'yi de oynadım.Özellikle Dirt 2 son zamanlardaki tüm NFS oyunlarını yerle bir eder bence.Özellikle otomobilin verdiği tepkiler çok gerçekçi.Tavsiye ederim.Grid'i de bir süre oynadım fakat özellikle düşük özellikli bilgisayarlarda hiç çekilmiyor o kasmalar

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    güzel oyunmuş

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)