@olcan138, pek onla alakası yok gibi. Hiçbir şey yapmadığım halde ertesi gün düzeldi. Nameserver'larla alakalı olabilir. Site yeni yönlendirdiyse...
@olcan138, pek onla alakası yok gibi. Hiçbir şey yapmadığım halde ertesi gün düzeldi. Nameserver'larla alakalı olabilir. Site yeni yönlendirdiyse...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şimdi denedim site yine yönlendirmedi, gerçi ben cookie silmeyi de denemedim.Israrla açmak isteyen varsa yardımcı olsun diyeydi sadece...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
E-posta ve/veya şifre yanlış.Prometheus adlı üyeden alıntı
Lütfün bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyin!
Geri....Kardeş veriğin mail ve benim pc de tutmadı.
Prometheus nerden bilsin arkadaşlar.Adam geyik yapıyor işte anlasınıza....
-Prometheus yoksa hosting şirketimi kurdun herkese maille şifremi dağıtıyosun.Banada versene bir tane
kullanıcı adı:heytbecom@heytbe.com
şifre: heytbecom olsun lütfen....
-Bu şifreyi sakın denemeyin benim şifrem oooo
-sitede yönlendirme sorunu var.alan adını aldığı şirket galiba daha fazla para istiyor.....olur böyle şeyler bir iki güne kadar düzelir ama bu şirket aklımda hep ulaşılamıyor diye kalacak haberleri olsun....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
ya ben masai mover 125i sewdm ya fiyatı uygun 10bg dewir göstergesi war çift çıkış egzozu war vs. vs. ama çin malı:s
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
taiwan malivedo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar sym cin malları gibi dandik bir motor değil çok sağlam motorlar arkasında suzuki var.sakın yanılmayın alcaksanız alın bence...
dongul murat
site hala açılmıyo
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
vallah beç açtım kapattım,çünküm beni motır var geregi yohtur
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Ben de siteyi açtım, biraz dolaştım.Çok da görülmesi, incelenmesi gereken bir site değil...
Ayrıca bugün gittim Sym Joyride 200 ile GTS 250'yi de gördüm.Gerçekten kalitelerini belli ediyorlar.
Keşke Grand Eagle 250'yi de görebilseydim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hyundai mover la masai mover aynı motor mu? hyundai kore markası ama bu motorlar çin malı galiba..
masai mover
hyundai mover
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)